- 14 Haziran 2022
- 140
- 42
- 18
- 23
- Konu Sahibi Hayalprstthnm
-
Ya bu çok ilginç ama beni o kadar kişi rüyasında hamile gördü ki söylediler ve hamileydin kimseye söylemiyodum o ara şok oluyodum, bir de ben hamile akrabaların rüyamda bebeklerini ne cinsiyet görürsem o cinsiyettw doğuruyolar ona da şok oluyorum yani ben buna inanıyorum hahahahHanımlar merhaba eşim rüyasında kendisine benzeyen erkek ve bana benzeyen kız çocuğu görmüş bebek istiyoruz fakat henüz olmadı ilk ay başarısız bu ay bakalım bekliyoruz inşallah olur acaba malum mu oldu bazı insanlar varya ruha görüyor ertesi gün test yapıyor pozitif çıkıyor falan acaba dedim bende umutlandık açıkçası ama istediğimiz için olsa gerek inşallah rabbim vakti zamanında nasip eder tüm isteyenlere böyle bizim gibi rüya görüp veya çevresinde birinin rüyasında görüp sonrasında hamile olduğunu öğrenen varmı acaba merak ettim açıkçası şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için
INŞAALLAH sağolunHamilelik düşünmeye başlayan ve çalışan çiftler rüyalarında görmeye başlar bu çok normal çünkü amacınız hamile kalmak ve gün içinde aklınız hep orada kalıyor, gece de rüyanıza giriyor. İnşallah gerçekte de olur.
INŞAALLAH sağolunRüya değil ama kayinvalidemin kahve falında aileye bir kız bebek gelecek diye çıkmıştı ben gebeligimi öğrenmeden önce
Eşim ilk evlendigimiz zaman görmüştü 2 oglum vardı yaşları büyüktü sonra da küçük kızımız vardı diye anlatmıştı bana üstünden çok geçmedi ben hamile kaldım o yetmezmiş gibi kaza ile 2.ye hamile kaldım yani rüyadaki gibi yaşları yakın oldu doktor 17 haftada yüzde 60 kız dedi eşim kız degil boşuna heyecan yapma erkek diyip durdu ve gerçekten erkek oldugunu ögrendik bide ilk oglumda rüyasında dogunca simsiyah saçları vardı diye söyledi gerçekten simsiyah saçlarla dogdu çocugum. Bide annem görmüştü rüyamda 2 tane horoz civciv gördüm aileye 2 erkek çocuk geliyor demişti o bunu söyledikten bikaç hafta sonra yengem ve ben hamile oldugumuz ögrendik. İlk oglumun cinsiyetini de rüyasında görmüştü. Ben iki hamilelikte de rüyamda kız gördüm hep kız kıyafetleri vs alıyordum benim rüyalar tersine çıkıyor meselaHanımlar merhaba eşim rüyasında kendisine benzeyen erkek ve bana benzeyen kız çocuğu görmüş bebek istiyoruz fakat henüz olmadı ilk ay başarısız bu ay bakalım bekliyoruz inşallah olur acaba malum mu oldu bazı insanlar varya ruha görüyor ertesi gün test yapıyor pozitif çıkıyor falan acaba dedim bende umutlandık açıkçası ama istediğimiz için olsa gerek inşallah rabbim vakti zamanında nasip eder tüm isteyenlere böyle bizim gibi rüya görüp veya çevresinde birinin rüyasında görüp sonrasında hamile olduğunu öğrenen varmı acaba merak ettim açıkçası şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için
Ayy cok sevindim Allah bağışlasın inşAllah bende olurum nasipse inşallahEşim ilk evlendigimiz zaman görmüştü 2 oglum vardı yaşları büyüktü sonra da küçük kızımız vardı diye anlatmıştı bana üstünden çok geçmedi ben hamile kaldım o yetmezmiş gibi kaza ile 2.ye hamile kaldım yani rüyadaki gibi yaşları yakın oldu doktor 17 haftada yüzde 60 kız dedi eşim kız degil boşuna heyecan yapma erkek diyip durdu ve gerçekten erkek oldugunu ögrendik bide ilk oglumda rüyasında dogunca simsiyah saçları vardı diye söyledi gerçekten simsiyah saçlarla dogdu çocugum. Bide annem görmüştü rüyamda 2 tane horoz civciv gördüm aileye 2 erkek çocuk geliyor demişti o bunu söyledikten bikaç hafta sonra yengem ve ben hamile oldugumuz ögrendik. İlk oglumun cinsiyetini de rüyasında görmüştü. Ben iki hamilelikte de rüyamda kız gördüm hep kız kıyafetleri vs alıyordum benim rüyalar tersine çıkıyor mesela
Ben de bebek istiyorum ona yoruyorum artık . Ama dün gece ben de rüya gördüm hastaneye gitmişiz eşimle karnım agrıyor diye pat diye kutu içinde gebelik testi çift çizgi herkes seviniyor böyle felan eşim ağlayacak gibi ben ne yapacağımı şaşırıyorum çok korkuyorum kaçıp ağlıyorum . Ama rüyamda resmen hamile kaldığımı hissettim ve yaşadım. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese versin 2 gün kaldı reglime bakalımBebek istiyoruz acaba hamile kalacağıma isaretmidir
İnşallah canım rabbim isteyen herkese versin bnmde 2 günüm var ama rgl belirtileri başladı galiba bnm bu ay da olmadıBen de bebek istiyorum ona yoruyorum artık . Ama dün gece ben de rüya gördüm hastaneye gitmişiz eşimle karnım agrıyor diye pat diye kutu içinde gebelik testi çift çizgi herkes seviniyor böyle felan eşim ağlayacak gibi ben ne yapacağımı şaşırıyorum çok korkuyorum kaçıp ağlıyorum . Ama rüyamda resmen hamile kaldığımı hissettim ve yaşadım. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese versin 2 gün kaldı reglime bakalım
Nasıl belirtiler başladı ben de karnım biraz agrıyor bugün ama geçti mesela . Aşırı sişkinlik var ama bunu genel anlamda yasarım . Normalde 1 hafta kala agrılar başlardı bu sefer 2 gün kala agrıyor . Ve peceteye renksiz yapışkan akıntı geliyor normalde kupkuru olurdum adet öncesi bakalım hayırlısıİnşallah canım rabbim isteyen herkese versin bnmde 2 günüm var ama rgl belirtileri başladı galiba bnm bu ay da olmadı
Şiddetli kasik ağrılarım vardı bı haftadır geçti sadece eğilirken kalkarken hafif batma oluyor göğsümde dundne beri hassaslasti ama adet gibi sancılar da başladı acaba adet belirtileri mi diye de düşünüyorum ama hayırlısı bekliycez bakalımNasıl belirtiler başladı ben de karnım biraz agrıyor bugün ama geçti mesela . Aşırı sişkinlik var ama bunu genel anlamda yasarım . Normalde 1 hafta kala agrılar başlardı bu sefer 2 gün kala agrıyor . Ve peceteye renksiz yapışkan akıntı geliyor normalde kupkuru olurdum adet öncesi bakalım hayırlısı
Ay bilmiyorum artık eşimde ben de doktora gittik hiç bir sorun da yok öyle kafama da takmıyorum anlamadım . Adet agrısı gibi karnım ağrımaya başladı bakalım ne olacak bekliyoruzŞiddetli kasik ağrılarım vardı bı haftadır geçti sadece eğilirken kalkarken hafif batma oluyor göğsümde dundne beri hassaslasti ama adet gibi sancılar da başladı acaba adet belirtileri mi diye de düşünüyorum ama hayırlısı bekliycez bakalım
Nedir durumunuzİnşallah canım rabbim isteyen herkese versin bnmde 2 günüm var ama rgl belirtileri başladı galiba bnm bu ay da olmadı
Regl oldum sabahNedir durumunuz
Dün olmam gerekiyordu henüz olmadım bakalım agrıyor bekliyoruzYa senin
İnşallah hamilesindir canımDün olmam gerekiyordu henüz olmadım bakalım agrıyor bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?