Böyle şeyler filmlerde olur sanırdım :(

Senin yerinde olsam o Allahsız herife güzel bir oyun oynardım telefon açıp teklifini kabul etmedim diye neden işimi engel olduğunun hesabını sorardım ne yaptığını gayet iyi bildiği için bülbül gibi ötecektir ne olsa yada iğrenç tekliflerini sıralayacaktır o konuşmayı bir güzel kaydedip doğru mahkemeye hem tazminat, hemde sözleşmemin fesh edilmesi için dava açardım.

Dinsizin hakkından, imansız gelir hesabı.

ama bunu ben yazcaktım yaaaaa kaydirigubbakcemile5

aynen katılıyorum yanii kaydirigubbakcemile5

cok üzüldüm,gercekden sadece filmlerde degil gercekdede oluyormus.....
belkide o adam sizin sözlesmeyi iptal eder ......

durumuna üzüldüm.
umarım herşey istediğin gibi olur.
ama herşeyde bir hayır vardı
bir okulun varmı yada birkça kursa falan gitsen bu dönemde.maddi
durumund avarsa yani
hem degerlendirmiş olurdun bu boşluğu
kendini geliştirirdin nasıl olsa bu yola baş koydun.

ben hiç şaşırmadım çünkü bir sürü ünlü isim bu yollardan geçerek 1 numara olmadı mı?.Bu mesleği madem seçtin bunun yolu bu.Gülben Ergen ve daha niceleri o yollardan geçmedi mi,bakın Gülben Ergene'e şimdi türkiyenin en ünlü ismiyle evli,çoluğu çocuğu oldu,hanfendi (?) oldu

Nisanlim "Türkiyede bir bayanin ünlü olmasi icin illa birilerinin malzemesi olmasi gerekir" demistide inanmamistim.
Meger dogruymus.
Bence ucurumun kenarindan dönmüssünüz, baska is yapin siz, bosverin dizileri mizileri.
Zaten o ortamda bulunanlarin dogru düzgün bir aile hayati bile olmuyor.

renkli dünya oldukça zor ve kötü
içinde değilim ama kanal sahibi tanıdıkları var eşimin
nelerr neleerr anlatıyor dudağm uçuklardı
eğer hayalinizden vazgeçmezseniz herşeyinizden ederler sizi
uyuşturucu vs maddelere bağlananlar bence boş yere bağlanmıyorlar
hayır olsun size ucundan dönmüşsünüz
başka güzel kapıların açılması dileğiyle...

ne yaptınız arkadaşlar ya :1shok:

o kadar ünlüyü zan altında bırakan yorumlar yapmayın lütfen.
hiçbir yeteneği olmadan, çok meşhur olmuşsa şüphe duyarım belki ama o kadar yetenekli oyuncular, ses sanatçıları var. genelleme yapmayın bu kadar.

konu sahibi arkadaşım,
siz biraz akıllı davransaydınız bu kadar olumsuz etkilenmezdiniz.
aslında iş ortamınızda bu tür şeyler oluyorsa, bununla er geç yüzleşeceğinizi tahmin etmeliydiniz. buna göre tedbir almalıydınız. size ilgisini belli etmiş, er geç bir cevap istendiği belli idi...

size yapılan teklifi gösteren bir mesaj ya da başka bir somut kanıt, şahit vs bulabilirseniz, işveren tarafından istismar edildiğinizi kanıtlayabilirseniz, sözleşmenizi feshedebilirsiniz sanırım.
kendinizi işverenin keyfine mi bırakacaksınız? 3,5 sene boş boş zaman doldurmaya çalışmayacaksınız umarım.

bu piyasalarda işverenin güven vermesi de önemli. büyük yapımlar, kendi uçkuru keyfine ayarlama yapan ajanslarla çalışmayı tercih etmez diye umuyorum.

bence ahlanıp vahlanmak yerine; sözleşmenizi fesh etmeye çalışın. sonrasında güvenilir ajanslarla çalışın artık.
bir avukatla görüşmenizde fayda var bence
.

cnm öyle kolay mı geliniyo sanıyosun zirvelere, o kadar basit olsa herkes artist olurdu. afedersin WCde ıkınırmış gibi ağlama rolü kesenlerle dolu diziler, oyunculukları süper diye oynatmıolar onları, birilerinin tezgahından geçmeden olmuyo o işler...

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

Modellik yapıyorum, ekim ayı için beklentilerim çok yüksekti teklifini aldığım süper işler,çekimler, bir kaç iyi dizide rol teklifi herşey yolunda artık diyordum.
çalıştığım ajanstan da memnundum işler çok güzeldi,
tanınmaya başlamıştım artık...
ve her şey bir anda oldu çalıştığım ajans sahibi bana karşı birşeyler hissediyormuş bir süre yaklaşımlarına karşı anlamaz tavırlarda bulundum.
Bir kaç ay bu şekilde geçti.
Artık bana olan ilgisini ,ve benimle sevgili olmak istediğini direkt söyleyince reddetmek zorunda kaldım. reddetmemle de bütün işlerim bir anda bıçak gibi kesildi. Dizi görüşmesine gidecektim bugün aradım sizinle çalışmaktan vazgeçtik dediler.
Böyle şeyler filmlerde olur zannediyordum, meğerse gerçeğin ta kendisiymiş!!!
Şu an o kadar mutsuzum ki anlatamam.. Kendimi zavallı konumunda hissediyorum..
Bu görünen renkli hayat göründüğü gibi asla değilmiş. Bazı insanlara boyun eğmeden birşey olunmuyomuş bunu anladım. Ama hiç birşey uğruna karakterimden benliğimden vazgeçemezdim.
İşin kötü yanı burası ile daha 3,5 sene sözleşmem var. Yani karşı taraf sözleşmeyi fesetmediği sürece başka yerde de iş yapmama imkan yok.
Ben artık hayatı kaymış zavallı bir insanım bütün hayallerim bir bir değil bir çırpılda yok oldu gitti...

benim ablamda tv.de çalıştı ve anlttığın o kadar dogru ki o kiseyle işi pişirmediği için ( -ki ordaki tüm editörler olsun üst düzeydekiler olsun evli barklı insanlar ) işinden oldu ama o haltı edenler şimdi tv de magazin programları sunuor dizilerde oynuor ben namusumla bu işi yapıorum diene ben hiç inanmıorum bu işin içine girmeyen anlamaz
hayatım kaydı demişin nie kaysın bu işi yapmak zorunda değilsin ki ablam gitti sekreterlik yaptı yinde kendinden ödün vermedi
sende vermiosun bu belli bence hayata sıfırdan başla biraz hakkını ara ve sözleşmeyi feshini iste.allah yardım etsin

anlattıklarına nedense hiç şaşırmadım. zaten anlayamadım ben bu ünlüleri. sevgililer ayrılma haberlerin daha biz duymadan yenisini buluyolar. ya sen hangi arada derede sevgilini unuttun da yeni sevgili buldun. ya insan birisinden ayrılınca üzülür unutmak biraz zaman ister demi. bunlarda hiçmi duygu yok acıyorum valla ya. anlayamadım ben.

bende bi sitede okudum.. bir kızın gümrükte polis tanıdıkları varmış..sizin o hanfendi bildiklerinize 20 30bin doları bastırın evlere servis yaparlar dedi...hakikaten rahat rahat öpüşüp sevişiyorlar tanımadıklarıyla..nerden geliyor bu rahatlık..birşeyleri aşıyorlar galiba..kimisinin ne mal olduğunu biliyoruz zaten..ama hakkaten bu işi layıkıyle yapan oyuncu ve yapımcılarda vardır herhalde..çok pırıltılı gleiyor ama bakın deniz seki..kaldırmak kolaymı o ağırlığı...çoğu madde kullanır..ya panik atak yada başka birşey..manik zamanlarda deli gibi neşelenip damar şarkılar yaparlar depresif zamanlarda içlerine çekilirler...

sen doğru olanı yapmışsın canım sakın cayma bunda da bı hayır vardır o hayatın ıcıne gırcen unlu olcanda ne olcak sonlarını goruyorsun ya hapıshane ya tımarhane hayat degıl bence onların yasadıkları sanal bı dunya gercek degıl malesef ozel hayat dıye bıseylerı yok ozel hayatta mutlu olanlarda cok cok az bes parmagı gecmez herserde bı hayır vardır bosverrr mevla gorelım neyler neylerse guzel eyler sakın haramlara ve kısılıgıne aykırı seylere kayma sen saglam durrr

hep duyardım böyle şeyler de diyordum hep böyle değildir, bir yerlerde dürüst insanlara da yer vardır, fırsat vardır.. ben naptım çok çalışmaktan başka hiç birşey.. gece hayatım bile olmadı ne zamandır işlerime olan saygım yüzünden birşeyleri istiyorsam düzenli bir hayatım olcak eğlenceden falan vazgeçicem diye düşündüm.. hayatım özellikle son dönem sürekli kendimi geliştirmeye çalışmakla geçti neye yaradı KOSKOCAMAN BİR HİÇE!!!! kendimi resmen aptal yerine konulmuş hissediyorum..

Eğer sözleşmenizde ajansınızı bağlayacak maddeler yoksa taahhüt vs. gibisinden bu size ders olsun hayatım karardı diye bakmayın olaya. bir daha sözleşme yaparken ya çok kısa süreli yapın ya da kendiniz koruyacak maddeler talep edin
adamın yaptığı mobbinge bile girer aslında sereften yoksun kompleksli işte

Back
X