aaay sen neler demişsin HAYATI KAYMAK mı ah canım benim,böyle düşünme senin gibi model olan bir insanı o düdük hafif bir bayan olarak görmüşşş
ah canım filmlerde sandığın herşein en kötüsünü ben yaşadım dulluk dönemimde çok iyi işlerimden çok iyi geliri olan işlerimden çıkartıldım...neden patronuma yüz vermediğim için ve daha doğrusu burda bayan bayanayız yatmadığım için bende ne mi yaptımmm sonraki işlerimde :))))))
sende böyle yap...sözleşme hazırlanmasını istedim sözleşmede bir ibare koydum nemi
"benden kaynaklanmayan veya işyerinden ya da şahıs olarak işveren yada işverenlerimden kaynaklanan herhangi bir sebeple işten çıkartılmam söz konusu olduğunda 20 bin dolar tazminatttt..
ibaresiyle aldığım 20, 20 15, ve 5 bin dolarla ev aldım kendime çünkü daha sonradan aklım başıma geldiki benden hoşlandıkları için işe alıyorlardı şunu da iyi biliyordum ki ben yüz vermeyecektim...işten kuru kuru çıkmamda ve noter onaylı bu sözleşme ve o şehrin mahkemelerini örneğin "aski bir durumda (tazminat verilmediği takdirde) Ankara mahkemelerine başvurulacaktır....şeklinde bir ibareyle onlara iyi bir ders verebilirsin...
hiç üzülme canım..çok çoookkk ŞEREFLİ ve HAYSİYETLİ bir yaklaşım sergilemişsin Allah biriyleriyle beraber olarak aman işimi kaybetmeyim diye korkarak kazanılan parayı boğazımızdan geçirmesin inan böylelerinin sonu çok kötü emin ol Allah senin hakkında hayırlısını vermiş ve Allahım 1 kapıyı kapatır sadece , ama ardından binlerce kapıyı açar...sözleşmen bitene kadar onurunla çalış yada bence başka bir yer bul çık çünkü sana süründürme politikası uygulanıryor...senin çıkman için ben ikisinide yaptım yani adam için ş....siz baksın baksın içi gitsin diye havalı havalı yüz vermedende çalıştığım oldu ama 1-2 ay sonra hakikaten dayanılmıyor başka bir iş ayarla çık orada eminim iş ilişkisinde bulunduğun şirketler olmuştur bağlatıya geç ama iş bakıyorum şeklinde değil..ağız ara yokla bakalım ...Allah kolaylık versin..filmler hiççç boşş değil..
Piyano, süpersiniz