Böyle tahmin etmemistim

Amiin insallah.
 
Sizinde soylediklerinize katiliyorum tabikide. Zor bi hamilelik gecirirsem ne yaparim bilmiyorum cunki kizimda cok rahattim. Kolay bi cocuk kendisi bi yere biraktigimda ne ardimdan agladi ne beni aradi. Babasi evdeyken yuzume bile bakmaz. Dogacak cocugumda oyle olursa zorluk cekmem gibime geliyo.

Dis konusuna gelince, cok nadir olan biseymis galiba tam bilmiyorum ama kolay kolay herkete gorulmuyo diye biliyorum.
 
Amin insallah.
Muhtemelen hormonlardan ilk cocugumdaki mutlulugu anlatamam. Bide dogum korkusu dustu icime zor bi dogum gecirmistim gozumun onune geliyo o gun.
ben de üç haftalık hamileyim hiç yok çocuğumm, benim de başıma düşük vs gelir diye bunalıma girdim
 
ben de üç haftalık hamileyim hiç yok çocuğumm, benim de başıma düşük vs gelir diye bunalıma girdim
Ilk cocugumda ben iki haftaya bi acildeydim heran dusuk yapicakmisim geliyodu. Idrar yolu enfeksiyonu cok yasiyodum cok hafif kan geliyodu direk doktora kosuyoduk.
Ama en iyisi oyle seyleri akla getirmemek, hayirli olsun bu arada.
 
Hiç canını sıkma. Ne güzel pespese buyutursun.

Benim kucağımda 9 aylık oğlum vardı, ve 1 aylık da hamileydim. Çok korktum çok ağladım. Nasıl buyutucem diye.

Ama karnımda hissetmeye ve ultrasonda görmeye başladıkça o kadar heveslendim ki anlatamam. Çocuk istemeyen ben, ranza, bebek arabası bakmaya başlamıştım.

Gel gör ki karnimdayken öldu bebeğim. çok ağladım. Keşke yasasaydi diyorum ara ara.

Biliyorum biraz zorlanacaksin ama iki üç yaşlarına geldiğinde rahatlayip ohh iyi ki yapmışım diyeceksin.

Üzülme lütfen.
 
Hormonlar ve korku, hepsi o kadar. Biraz zor olacak ama doğduğunda hem iyi ki olmuş, biraz daha büyüyüp oynamaya başladıklarında da iyi ki yaş araları fazla olmamış diyeceksin.

Sen güçlü olup, onlara iyi bir aracı olursan süper bir kardeşlik ve seni de çok keyifli bir annelik bekliyor.

Görümcemin iki çocuğunun arası 1 yaş. Şimdi biri 10, biri 9 yaşında. Beraber büyüdüler. Hep en yakın arkadaşlar. Geçen bize geldiler.abin Yok mu diyorum, bana, tabi ki var, ben nerdeysem abim orada olur diyor :)

Anneleri şimdi rahat, iki kardeş birbirine yetiyor. Hatta onlardan 4 yaş büyük abileri daha abi modunda, o ikisinin farklı bir bağı var.
 
cocuklarım arasında 14 ay var suan biri oğlum 33 kızım 31 yaşında büyüyünce o kadar güzel ki hiç üzülme Allah vermiş ne güzel senin agladıgın üzüldüğün duygu için seneler veren kadınlar var hediye gibi düşün insan yetişiyor herseye eşinde sevinmiş fırsat olmamış konuşmaya 3 4 yıl sonra gülerek bakacaksın yazdıklarına
 
Ileriyi düşünün evet yorgunluk olacaktir bulantilar vs ama ustesinden gelirsiniz iki kardes birlikte buyurler benim ablaminda iki cocugu var biraz zor amacok keyifli komik anlariniz guzel zamanlariniz olucaktir ve bir bakmisiniz buyumusler bunlara odaklanin yaparsiniz uzulmeyin sevinin karamsar olmayin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…