Böyle tahmin etmemistim

Allah soyletti duani..bi kizim var hamile degilim istiyor gonlum kardes ama biraz maddiyattan dolayi ileride nasipse..

Hayırlı olsun aramaları 2 yas olan 2 çocuklu komşum var sürekli giderim biraz zor ama sistem oturdumu halledersin hele annene babane varsa yardimci kolay olur .sanslisinki büyük olan kız daha yardimci anlayışlı yumuşak oluyo. İlk çocuk erkek olanlar daha zorlaniyo öyle anlatıyorlar

Ne guzel iste, beraber buyuyecekler, beraber oynayacaklar.
Ilki daha kucukmus emiyormus da brn bu surecte istemezdim sanirim, emmeye devam ettigi icin ve tuvalet egitimi vs donemi gecmeden istemezdim. Hos erteleye erteleye de rahata alistik, sil bastan yine cocuk buyutme fikri korkutuyor bazen ozellikle esimi; ben cok istiyorum aslinda.
Siz bi de isteyerek hamile kalmissiniz; uzulup stres olarak karninizdaki bebegi de streelse sokmayin, tadini cikarin mucizevi bi donem hamilelik
Kolayliklar dilerim

Peşpeşe çocuk doğurmak büyük cesaret ama çocuğa yetebilecek misiniz psikolojiniz ve enerjiniz varmı size yardımcı olacak bir yakınınız var mı
Evet ailem var en basta. Cok zorda kalirsam gorumcelerim var.

Ooo sizinki dahada erkenmis, allah saglik sihat versin.

Allah soyletti duani..bi kizim var hamile degilim istiyor gonlum kardes ama biraz maddiyattan dolayi ileride nasipse..
Bende 3. Bebek için bekliyorum maddiyatdan dolayı rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızla oyun oynuyoruz bi yandan uyandı uyku keyfi yapıyoruz seni konu sahibi sanmışımmm

Iste 5 yas benim icin cok uzun bi sure. Mesela tam kizim buyumus olucak bes sene sonra baya herseyi anlayip kendileri yapabiliyo. Tam onun zorlugundan kurtuldum derken tekrar ayni seyleri yasamak daha zor gelir bana tekrar o kramplar uykusuz geceler. Simdi diyorum en azindan uykusuz kalmisken ikisiyle birlikte olsun. Yada mesela simdi 24 yadindayim 5 sene sora olsa nerdeyse 30 yasima gelmis olucam.
Bilmiyorum yaa bu sabah uyandim biraz daha iyi hissettim kendimi. Allah sizinde gonlunuze gore versin.

Yok emmiyo. 4 ay emzirdim ise baslayana kadar.

Bende 3. Bebek için bekliyorum maddiyatdan dolayı rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızla oyun oynuyoruz bi yandan uyandı uyku keyfi yapıyoruz seni konu sahibi sanmışımmm
Olsun duan hosuma gitti benim de gonlum 3 cocuk diyor ama ikinci bi olsun da hayirlisiyla.Allah evladlarinin bahtini acik etsin.

İyi sanslar dilemeye geldim ben de. 2.cocuk fikri benim icin cok cok utopik ve de buyuk cesaret. 1 tanesine baktim da 2.si kaldi diyorum hep kendime
Hayirli olsun bebisiniz

Canım benim hiç üzülme,değmediğini zaman geçtikçe anlayacaksın . ben de senin gibiyim denebilir. ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. kızım 23 aylık. ve korunmayı neredeyse sizin aylardayken bıraktık. ya bu ay hamileysem diye hüzün basar. hatta bir ay ciddi belirtilerim vardı çok korktumuştum. kızıma haksızlık yapıyorum diye üzüldüm ama kızım büyüdükçe aslında bir kardeşe ihtiyacı olduğunu görmeye başladım. senin kızın 23 aylıkken filan kardeşi gelir büyük ihtimalle. benim kız şuan kardeş kardeş deyip seviyor yeni doğan kuzenini.Neredeyse her dediğimi anlıyor ve müsade ediyor bana.bu çok büyük bir şey.Bu aylar bebeğin artık çocuk oluyor. bu seni rahatlatacak emin ol. tek sıkıntı çok candan alıp sevince, dudaklarını büzüyor hüzünleniyor benim ki. gün içinde kardeş kardeş diye sürekli soruyor. şuan sana sıkıntı verecek iki çocukla ilgilenmek ama hayat bunu ilerleyen zamanlar da dengeleyecek...Sağlıcakla kucağına al inşşallahh

İki kücuk çocuğun hem avantajlari hemde dezavantajları var fakat artık olan olmuş iyi taraflarını görmeye çalışın sürekli çok güzel olacak diyin kendinize

Yanlış Bilgi.
Hamileyken emzirilebilir hatta Doğumdan sonra ikisi aynı anda emzirilebilir.
Tandem emzirme diye araştırın

Yanlış Bilgi.
Hamileyken emzirilebilir hatta Doğumdan sonra ikisi aynı anda emzirilebilir.
Tandem emzirme diye araştırın
Araştırmama gerek yok çünkü biliyorum. Tandem emzirme her gebelik için geçerli degil. Bilimsel hiçbir dayanagi da yok. Annenin vücut kaynakları sınırlı. Tek gebelik ve emzirmede bile takviye gerekiyor çoğu zaman. Kadının tüm depoları boşalıyor. Bir de hem gebelik hem emzirme aynı anda kadını kurutuyor tabiri caizse. Hormonlar yüzünden sütun içeriği zaten değişiyor. Gebeliğin ilk haftalarında rahimdeki bebek için sorun olmasa da ilerleyen haftalarda annenin kaynakları azaldığı için o da etkileniyor. Ayrıca doğum zaten yıpratıcı bir süreç. Kadın vücudunun tam olarak kendini tamir etmesi en az iki sene sürüyor. Kadin dogumcunuza danisabilirsiniz.

Tebrik ederim. Hakkinizda hayirlisi olsun. Cocuklariniz icin o kadar guzel bir karar vermissiniz ki. Insallah hayirlisiyla kolayca buyutmek nasip olur. O kadar guzel birsey ki yasi yakin kardesinin olmasi. Benim gonlumden gecen de aynen sizin yaptiginiz gibi yasi yakin cocuklarimin olmasi. Ileride size tesekkur edeceklerdir. Arkadas gibi olurlar insallah.

Araştırmadan konuşmayın insanları da yanılgıya sokmayın o zaman.

Araştırmadan konuşmayın insanları da yanılgıya sokmayın o zaman.
Arastirmama gerek yok derken daha önce hem arastirdigimi hem de doktoruma danistigimi ayrıca belirtmem mi gerekiyordu? Kadın sağlığı için çok ciddi bir sorundur ard arda doğum. Yıllardır bunu engellemek için bir dolu bilinclendirme kampanyasi yapıldı. Ard arda doğum nedeniyle dişleri dökülen kadınlar biliyorum ben. Ayrıca çocukların gelişimi için de sakıncalı. İlk bebegin ciddi anlamda aktif olarak anneye ihtiyaç duyduğu bir dönem. Yürümeye başlayacak, düşecek kalkacak, tuvalet eğitimi alacak, kendi başına beslenmeyi öğrenecek... tüm bunlarla beraber birey olduğunu kanıtlama çabasına girecek ki buna iki yaş sendromu deniyor ve uzun süre devam ediyor. Belki kreşe başlayacak. Tüm bu değişimler yeterince fazlayken bir de aileye yeni bebek gelecek ve bu bebek annenin ona verdiği zamana ortaknolacak. Diğer taraftan yeni doğacak bebek de sürekli anne kokusu isteyecek. Tam bir muhtaçlık ve bağımlılık döneminde. Uyurken bile çoğu zaman gözetime ihtiyacı olacak. Hamilelik dönemini saymıyorum bile. Ilk çocuk yürürken, koşarken bağımsız olmak isteyecek ve onunla birlikte hareket etmesi gereken anne ilk üç ayda zaten çok dikkatli olmalı. Geri kalan altı ayda da istese bile çok atik olamayacak, karnı burnunda. Çocukla parka gitmesi, oyun oynaması, sokaklarda yürümesi gereken dönemde kadın hamile olacak. Ve siz gelmiş bir sakıncası yok diyorsunuz. Çocuklardaki diş ve kemik gelişimini bile etkileyen bir durum söz konusuyken hem de. Bravo siz çok doğru yönlendiriyorsunuz insanları.

İyi sanslar dilemeye geldim ben de. 2.cocuk fikri benim icin cok cok utopik ve de buyuk cesaret. 1 tanesine baktim da 2.si kaldi diyorum hep kendime
Hayirli olsun bebisiniz
Tesekkur ederim. Girdik bi yola bakalim.
Sizide dogru zaman bekliyodurw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…