Böyle tahmin etmemistim

A_a_h

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.327
778
43
iyi aksamlar kizlar

Bu sabah tesadufen doktorsa 1.5 aylik hamile oldugumu ogrendim. Bi kac aydir korunmuyoruz ama bu kadar cabuk tahmin etmiyodum yada bilmiyorum sasirdim ve icime bi korku dustu.

14 aylik bi kizim var ikisiyle bas edemessem diye icim icimi yedi. Halbuki kendimiz istedik.
Sabahtan beri gozlerim dolu dolu aglamaktayil. Kizima hamile oldugumu ogrendigimde boyle olmamisti cocuk gibiydim icimde bi sevinc.

Az oncede esim gelmeden yemek yapim dedim afedersiniz balik kizarticaktim oyle bi tiksinti geldiki saay 5ten beri midem bulaniyo ikide bi wc ye kosuyorum.

Suan koltuga uzandim elim ayagim titriyo sanki depresyondayim. Bile bile kendim istedim neden boyle oldu. Simdiden dusunuyorum daha 8 ay var nasil gecicek diye.

Bogazimda bi dugum var dokunsalar agliycam.
Esimde tesadufen abisini hava alanina birakmaya gitti soz vermisti.

Soyledim sarildi optu fazla konusmaya firsatimiz olmadi.

Suan cok diplerdeyim. Bile bile boyle sonradan benim gibi hisseden oldumu? Gecici biseymi bu acaba..

Hormonların etkisi olabilir mi?

Bence geçici.ilk çocukta daha farklı oluyor tabi ilk olduğu için.bebeğiniz küçük olduğu için böyle bir durumundasınız hiç üzülmeyin Allah yardım eder inşallah.kendiniz istemişsiniz sonuçta istemeyerek değil ya olmadaydı uzun süre o daha kötü

14 aylik zaten bir bebegin varken yeni bir bebege karar vermen bilemiyorum suanda var olan cocugun bebek zaten daha hadi onu gectim bir insan vucudunun dogumdan sonra kendini toplayabilmesi icin 3 yil gecmesi gerekir
Evlenmeden once bile hep derdim ilk iki cocugum cabuk olsun bi arada buyusun diye .2 yas olucak aralarinda hep istedigim bisey ama simdi is ciddiye binince korku sardi. Simdilik kolay bi bebegim var yuruyo, yemesi icmesi uyumasi iyi. Ama korkum ya kotu bi hamilelik gecirirde kizimada yetemessem.

Benim cesaret edemedigim ama eger cesaret edebilseydim kizim 1. Yasindaylen baslardim calismalara ))

Bence sukret ne guzel ikisi bi arada buyuyecek elbet bunaldin gunler olacak ama iki kardes birlikte buyuyecekler....benim ablamla aramizda 1 yil 8 ay var ...arkadas gibiyiz
Ama erkek kardesimle 7 yas var aramda hic frekans tutmuyor..

Amin insallah.
Muhtemelen hormonlardan ilk cocugumdaki mutlulugu anlatamam. Bide dogum korkusu dustu icime zor bi dogum gecirmistim gozumun onune geliyo o gun.

Ben de bu duygu değişiminin istemekle alakalı olduğunu düşünüyordum. Bende de ikinci gebelik şüphesi olduğunda kendimi çok kötü hissetmiştim. Ağlamıştım çok. Geçiçi olduğunu düşünüyorum. Endişeler tetikliyor tabi. Sağlıkla alın kucağınıza. Gönlünüzü ferah tutun.

18 aylık oğlum var şuan 2. Bebeğime hamileyim bizde doğumdan beri çok istiyorduk (erken menopoz riskim var ilk bebeğin tüp bebek tedavisiyle oldu) 2. çocuğu istediğimiz için doğumdan sonra korunmayın demişti doktorum şükür hamile kalabildim
Başta senin hissettiklerini hissettim bende oğlumun hamileliğine sevindiğim gibi sevinemedim zaten kendiliğinden olacağına hiç ihtimal vermiyorduk onunda çok etkisi oldu daha şaşkınlığımız yeni yeni geçiyor eşimle
Sizde kısa zamanda atlatırsınız inşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun

Bence şu an bi bocaladınız ama karnınızdaki de yavrunuz bence ona da bunları yaşatmaya hakkınız yok. Güzel düşünün güzel olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın.

Ben aslinda hep 6 aylikken ikinciyi istiyodum allahtan sonradan fark ettim cok erken oldugunu.
Bis uc kardesiz aramizda ucer dorder yas var ve anlasamiyo kimse kimseyle.

Amin insallah.
Gecici bi surec muhakkak ama o sure bi kac ayi bulmaz insallah.

Sizinde gozunuz aydin oyleyse.
Cok degisik bi duyguymus. Ilk hamileligimden daha cok sevinirim diye dusunuyodum tam tersi oldu.

Sukret ve içinde bulunduğun durumun tadini çıkar. Büyür giderler yeter ki sağlıklı olsunlar .

Ben varım. Oğlum(büyük)da beklenmedik bir hamilelik yaşadım. Ama öğrendiğim an coşku, heyecan tüm güzel duygular vardı.

Sonra ikinci bir çocuk istedik ve kızıma bile isteye hamile kaldım. Ama hamileliğimi hissettiğim anda resmen depresyona girdim. 3 gün yataktan kalkmadım, yemeden içmeden kesildim, asık suratla dolandım. Oğluma baktıkça haksızlık yaptım gibi geldi. Ama uzun sürmedi kabullenmem. Şu an oğlum 8 kızım 4 yaşında. İkisi de iyi ki var, her şeyim onlar benim.

Sanırım hormonlar.

Bence şu an bi bocaladınız ama karnınızdaki de yavrunuz bence ona da bunları yaşatmaya hakkınız yok. Güzel düşünün güzel olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın.
Tesekkur ederim.
Aynen icimde bide onu dusunuyorum aslinda ne kadat buyuk bi haksizlik sanki istemeden olmus gibi yapiyorum sanki.

Masallah.

Insallah bendede oyle olur, sabah 10 da doktordan cikip annemlere gittim bisey soylemedim. Orda bi dilim elma yedim suan onunla duruyorum. Resmen ogrenir ogrenmez mide bulantisi basladi. Buda kotu biseymis kizimda hic yasamamistim. Ah su hormonlar ah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…