Böyle tanışmak saçma mı olur

fistikkkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
18
1
1
Tanışmak istediğim birisi var aynı ilçede yaşıyoruz ama kendisinin sadece sosyal medya hesabını biliyorum. Yüzyüze tanışamıyorum çünkü nerelerde vakit geçirdiğini bilmiyorum. Sosyal medyadan tanışmak normal bir şey ama benim kişisel bir hesabım yok fotoğraf paylaşmayı falan sevmiyorum hesabımda öylesine bir nick var. Anonim takılıyorum yani. Tanışıp yüzyüze görüşmek istiyorum ama yani öyle bir hesapla ona istek atsam kabul etmeyebilebilir doğal olarak hadi kabul etti diyelim tanışmak istemeyebilir ne yapayım sizce?

Bence de siz anonimden sosyal medya toplarına hiç girmeyin. Gerçek hayatta tanışmanın bir yolunu bulmaya bakmak en uygunu. Ya da siz en iyisi anonimden bir deneyin şansınızı, düşerse zaten kafadan eklersiniz, insan tanımak için fena yöntem değil başlangıçta hem zaman kaybı olmaz 😂😂

Tanışmak istediğim birisi var aynı ilçede yaşıyoruz ama kendisinin sadece sosyal medya hesabını biliyorum. Yüzyüze tanışamıyorum çünkü nerelerde vakit geçirdiğini bilmiyorum. Sosyal medyadan tanışmak normal bir şey ama benim kişisel bir hesabım yok fotoğraf paylaşmayı falan sevmiyorum hesabımda öylesine bir nick var. Anonim takılıyorum yani. Tanışıp yüzyüze görüşmek istiyorum ama yani öyle bir hesapla ona istek atsam kabul etmeyebilebilir doğal olarak hadi kabul etti diyelim tanışmak istemeyebilir ne yapayım sizce?
Nerden tanıyorsun ?

Anonim hesaba düşecek adamdan zaten hayir gelmez.

Sosyal medyasindan gittigi yerlere bakip dogal bir tanisma ortami hazirlayabilirsiniz belki.
Bir ara profili açıktı o zaman bakmıştım gittiği yerleri pek paylaşmıyor şehir konumu vardı sadece

Bence de siz anonimden sosyal medya toplarına hiç girmeyin. Gerçek hayatta tanışmanın bir yolunu bulmaya bakmak en uygunu. Ya da siz en iyisi anonimden bir deneyin şansınızı, düşerse zaten kafadan eklersiniz, insan tanımak için fena yöntem değil başlangıçta hem zaman kaybı olmaz 😂😂
Yani düşmesini sağlayacak bir başlangıç değil aslında isteğim zaten öyle bir insan gibi de durmuyor işinde gücünde birisi gibi takip ettiği insanlar falan da hep düzgün kişilerdi. Seviyeli bir sohbetle tanışıp devamının yüzyüze olabilmesini istiyorum da zor gibi ya ilgisini çekebilecek bir şey olması gerek

Neden kişisel bir hesap oluşturmuyorsunuz ? Sonrasında da adama arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz.

Kendinize hesap açın, bir kaç fotoğraf paylaşın arkadaşlarını ekleyin, adamı ekleyin gittiğiniz yerleri gösteren paylaşımlar yapın yazarsa ne ala, yazmazsa siz yazın.

Eee direkt bize anlattığın gibi yaz.

Bence istek atmayın,karakteri oturmuş bir insan o isteği kabul etmez,msj atarsanız cevap vermez,bazı insanlar hayatlarına birini almak için çaba sarfetmiyor değecek nitelikte kişileri bekliyor,zaten kadın yada erkek tanımadığı bir insanın msjına dönüyorsa yada isteği hemen kabul ediyorsa benim güven duygumu zedelerdi,demekki herkese cvp verebiliyor tmm benim muhabbetim sardı ama başkasınınki daha çok sarsaydı onunla olurdu,demekki bir kriteri yok diyede düşünürdüm,tesadüf bir karşılaşma en güzeli olurdu ama gittiği yerleri bilmiyorsunuz,ben bir kadın olarak içten bir tanışma eyleminden hoşlanırdım ki zor bir insanımdır ama karşıma çıkıp mrb deyip bana olanı biteni ilgisini içtenlikle anlatsaydı dinlerdim empati yapardım ve bu istikrarlı duruş beni çok etkilerdi,işte bu değecek nitelikte bir insan olurdu bana göre,konuşmaz diye düşünmeyin çocuksu şımarık bir tip değilse saygıyla dinler zaten.

Sevgilisi olduğuna dair bir şey görmedim varsa da zaten tanışmayı reddeder. Sürekli olumsuz yönde insanları kötü hissettirmeye çalışan yorumlar yaptığında eline ne geçiyor tatmin mi oluyorsun
Ergen ergen; hemen mesaj yazmalısın kabul edecek ve musmutlu olacaksınız kalp kalp kalp mi yazmalıyım? Gerçekler de var hayatta. Hazırlıklı olmak lazım. Hoşuna gitse de gitmese de.

Ergen ergen; hemen mesaj yazmalısın kabul edecek ve musmutlu olacaksınız kalp kalp kalp mi yazmalıyım? Gerçekler de var hayatta. Hazırlıklı olmak lazım. Hoşuna gitse de gitmese de.
Gerçeklerin ben de farkındayım da ben tanışma şekliyle alakalı bir şey sormuştum sonuçta. Alakasız cevap veriyorsun yani sence söylediğini düşünmemiş olabilir miyim :)

Back
X