böyle tartışma mı olur ya

coffeetiryaki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
206
0
0
Ankara
ya kızlar durduk yere sevgilimle tartıştık off :'(
facede konuşuyoruz yok yazacağına yoq yazdı bende o ne ya 13 15 yaşında özenti ergenler gibi dedim
bu ne demk ya bi harf için dedi
hoşlanmadm bunu söylüorum dedim tavra bak ya dedi
ne tavrı dedim he tamam tamam dedi bişiler yazıorum durmadan iyi geceler yazıyo karşında it yok lafımı bitriiyim dedim
o da ya yeter be kızmak için bahane arıyon dedi s.....m qsunuda ksinide yazdı
küfür etme ya dedim
azarlamadm ben terslemedimde neden hoşlanmadığımı açıkladım dedim bidahada bişi demem dedim tamam deme ii gceler dedi çıktım
durduk yere aramız bozuldu çok üzgünüm
bugün çok gerginim sanırım çok abattım zoruna gitti ergen gibi demem

Son düzenleme:
Gereksiz yere uzayan bi tartışma olmuş
Ama siz uyarmakla iyi etmişsiniz

Son düzenleme:
ay ne war bunda yahu gayet dogal solemıssın onun canı sıkkındı bence sana cattı belkıde ıstemeden yani. sewgılısınız sonucta okadarda uyarı hakkın olsun dımı

Hayli gereksiz olmuş tatlım haklısın ama insanların vericeği tepkileri bilemeyiz. Kimi buna gülerken kimi sinirlenebilir. Sen sevgilini tanırsın gerçi.:26: Konu ne olursa olsun küfretmesi hoş olmamış.
Keşke sen uzatmasaydın. Dalgınlıgına gelmiş olabilir yada yanlış basmış olabilir. Bende hoşlanmıyorum v yerine w, k yerine q vs. gibi kullanımlardan ama erkek arkadaşım hızlı yazdığım için w kolay geliyo der. Öyle olabilir belki. :44:
Üsteleme bence belli ki siniri sadece buna değil. Yarın bişey olmamış gibi davranmanı öneririm.

Son düzenleme:

o özenti gibi ergen gibi dememe bozuldu onu küçümsedim sandı kompleksli şey

msj attım küfürlerine tahammül edemiyorum lanet olsun bıktım yazdım

o da çocuk azarlar gibi davranmandan bıktım yazdı

q da yazarıım k da yazarım ya ne olcak diyodu bide ben ne bu ya dediğimde

Son düzenleme:
Birincisi yanlışlıkla yazmış olabilir; ikincisi yanlışlıkla yazılmamışsa bile uyarılma şekli böyle olmamlıydı..
Daha düzgün karşımızdakine ifade edersek isteklerimizi hem böyle sonuçlanmaz hemde isteklerimiz için daha dikkat ederler.

benim için bi tartışmayı bitiren karşı tarafın küfür ve benzeri saygısız şeyler söylemesi ya da bağırmasıdır. konuşmam susarım soğurum. bence burda üstünde duracağın yanlış bu olmalı canım. tartışma gereksiz olmuş aranız düzelir ama saygısızca konuşmasına asla izin verme ve tepkini göster.

Küçük bir tartışma da dahi ana bacı söven insanlardan hep korkmuşumdur.
Çünkü küfür edenlerde edep olmuyor bunu birçok kez gördüm.
Bugün sana bu lafı eden ( daha iş resmiyete dökülmeden) yarın evlendiğinde hiç acımadan anana, babana söver.
Bence nasıl barışcam bilmem napcam diyecek yere sizden sıkılmış davranışları sergileyen sevgilinizle ilişkinizi gözden geçirmenizi öneririm.
Hayatta katlanamaycağım ikinci şey şahsıma edilen küfürdür!
Bunu tekrar unutup kaldıranlara da şaşıyorum...

Neden birşey olmamış gibi yapıp, kendisi suçluymuş gibi davransın ki.
Ettiği küfürlere, hakaretlere bak.
Bugün bunu diyen yarın neler neler der.
sivri dil çekilecek dert değildir.
Annem hep der kendi annenin babanın lafı batmaz, el öf dese alınırsın yara olur. Aynen öyle bir durum...
Bunu göz önünde bulundurursun umarım konu sahibi arkadaşım...

ama bu uyarıyı yazmadan hep aşkım yazıyordum o q yazınca tavır yaptım aşkım falan yazmadm ondan mı gerildi acaba

bebegım olsun nolcakkı bu cok cok kucuk bı olay yani gerılecek bı durum yok kı onun canı sıkkındı bellı kı

O kadar küfür işittikten sonra hala tatlı dille uyarsaydım falan diye mi düşünüyorsun. Pes arkadaşım yani. Kendinde hata arayacağın, oturup üzüleceğine sen o küfürleri duymaya mı layıksın onu bi' düşün derim ben.

ayrıca burada kufur etmesı gercekten hos degıl bencede yaa tabı suan konun kufur olayı degıl tabi ama sadece belırtmek ıstedım

Kendi suçluymuş gibi davransın demedim ki. Sadece konuyu bidaha açmaması gerektiğini düşünüyorum.
Tamam küfür etmesi hoş değil bunu belirttim. Ayrıca şöyle birşey var ki bu konuyu uzatması onun küfür ettiğini değiştirmeyecek.
Banada ergenler gibi yazma dese bende sinirlenebilirdim. Küfredicek kadar olmasa da!
Küfür mevzusu başlı başına konuşulması gereken bi konu bana göre.
Özel olarak vakit ayırılıp konuşulmalı, uyarılmalı.
'Dün bana neden küfrettin? Ne dedim ki ben?' olarak değil.
Tartışma inada binip farklı bi hal alabilir.

Doğru demişsin. Ne öyle ergen emolar gibi "q" lar.. Ne hale geldi Türkçe. Ağzına sağlık.

en ufak bir tartışma bile sayılmayan olayda bu denli küfür edein biri ciddi bir tartışmada nasıl küfürler eder düşünemedim bian
küfür belli bi süre sonra çiftlerin arasındaki saygıyı daha sonra sevgiyi öldürür.....
buna hazırlıklı olun veyada size küfür etememsi için konusun...ben sadece ona takıldım

uyarmıssın ne var kı bunda ?
kufur etmesı cok cırkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…