- Konu Sahibi coffeetiryaki
-
Gereksiz yere uzayan bi tartışma olmuş
Ama siz uyarmakta iyi etmişsiniz
ay ne war bunda yahu gayet dogal solemıssınonun canı sıkkındı bence sana cattı belkıde ıstemeden yani. sewgılısınız sonucta okadarda uyarı hakkın olsun dımı
Hayli gereksiz olmuş tatlım haklısın ama insanların vericeği tepkileri bilemeyiz. Kimi buna gülerken kimi sinirlenebilir. Sen sevgilini tanırsın gerçi.:26: Konu ne olursa olsun küfretmesi hoş olmamış.
Keşke sen uzatmasaydın. Dalgınlıgına gelmiş olabilir yada yanlış basmış olabilir. Bende hoşlanmıyorum v yerine w, k yerine q vs. gibi kullanımlardan ama erkek arkadaşım hızlı yazdığım için w kolay geliyo der. Öyle olabilir belki. :44:
Üsteleme bence belli ki siniri sadece buna değil. Yarın bişey olmamış gibi davranmanı öneririm.
Hayli gereksiz olmuş tatlım haklısın ama insanların vericeği tepkileri bilemeyiz. Kimi buna gülerken kimi sinirlenebilir. Sen sevgilini tanırsın gerçi.:26: Konu ne olursa olsun küfretmesi hoş olmamış.
Keşke sen uzatmasaydın. Dalgınlıgına gelmiş olabilir yada yanlış basmış olabilir. Bende hoşlanmıyorum v yerine w, k yerine q vs. gibi kullanımlardan ama erkek arkadaşım hızlı yazdığım için w kolay geliyo der. Öyle olabilir belki. :44:
Üsteleme bence belli ki siniri sadece buna değil. Yarın bişey olmamış gibi davranmanı öneririm.
ama bu uyarıyı yazmadan hep aşkım yazıyordum o q yazınca tavır yaptım aşkım falan yazmadm ondan mı gerildi acaba
Neden birşey olmamış gibi yapıp, kendisi suçluymuş gibi davransın ki.
Ettiği küfürlere, hakaretlere bak.
Bugün bunu diyen yarın neler neler der.
sivri dil çekilecek dert değildir.
Annem hep der kendi annenin babanın lafı batmaz, el öf dese alınırsın yara olur. Aynen öyle bir durum...
Bunu göz önünde bulundurursun umarım konu sahibi arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?