- Konu Sahibi coffeetiryaki
-
ya hu kötü niyetle söylemiyorum ki, yanlış anladıysan da kusura bakma. ilişki var, ilişki var. erkek arkadaşım da ben de çok küfür ederiz mesela. hatta bunu normal konuşmalarımızda yaparız. çünkü günlük hayatımızda küfür eden insanlarız. ama sizde anladığım kadarıyla böyle bir şey yok. sonuçta iki kişi konuşurken edilen küfür var ortada, ha şahsına ha havaya farkı ne? ayrılalım dedin, üzerine derslerle alakalı mesaj attın. atma demek istiyorum, bırak küfür ettiği için o özür dilesin ve küfür ettirme sende diye daha da üste çıkmasın. üzülen sen olursun diye yazdım. kendi haline bırak da o dönsün.
noktalama isaretleri ne olacak peki?
belki sevgilinde bir sebeten dolayi yazdi oyle...
birine birseyi uyari olarak soyluyorsan , o seyin sende mukemmel olmasi lazim ....
Şöyle yorumları inceledim de, neredeyse her iki cümleden birinde bir arkadaş başka bir arkadaşa Türkçe dersi vermiş, ama ders veren kişi de cümleleri hatalı kullanmış..
Bu ne takıntıdır ?
Elbetteki doğru kullanılmalı Türkçe ve kullanılması için mücadele edilmesi gerekiyor; fakat böyle değil..
Yorum yerine forumlarda devamlı olarak bu cümleler var; ''Türkçe'yi doğru kullan, ''ne virgül ne nokta var cümlelerinde ''..
Artık tuhaf geliyor böyle yorumlar..
Kibarca uyarılmalı ve uyaran kişilerin kullandığı dil mükemmel olmalı ki karşısindakine faydası dokunsun.
..........
Konu sahibi arkaşım; tekrar söylüyorum evet küfür etmesi hoş değil, affedilesi bir durum değil; fakat evveli, bu boyuta gelen zamana kadar ki süreç önemli.
Yani siz onu uyarırken kaba davranmışsınız, bir erkeğe ''ergen'' demek ne kadar doğru.
Gurur incitildiğinde, onuruna dokunulduğunda kişinin, canavarlaşabilir; bu normaldir, doğal değildir.. Sonucundan kaçılmıyor.
Ötesi, gerisi, berisi yok; kendine nasıl davranılmasını istiyorsan, karşındakine de öyle davranacak kişi.
Barışmanıza sevindim, inşaallah böyle tatsızlıklar yaşanmaz bir daha.
O hakli bu hakliyi bi tarafa birakalim. Çok laçkalaşmış bi iliskiniz oldugu gercegi ne olacak?
evet bende kufre takıldım
eskı erkek arkadasımda kufur etmıstı zaten bıtecektı benım ıcınde ıyı bahane oldu
sen onun erkek arkadası degılsın toplasın bıraz agzını
sana kötü sözler sarf etmesi hiç hoş olmamış. tartışsanız da asla böyle şeyler söylememeliydi.
14 konunuz var, 14ü de ilişkinizle ilgili. Bu laçka ilişkinizle bu kadar uğraşacağınıza oturup dersinize çalışsanız?
çok ilginç yaa ben burda okulla ilgili bi konu açmadım
ilşkim laçka falanda değil öyle bile olsa kimseyi ilgilendirmez
çok ilginç yaa ben burda okulla ilgili bi konu açmadım
ilşkim laçka falanda değil öyle bile olsa kimseyi ilgilendirmez
ilgilendirmiyorsa neden o kadar konu açıyosun? kendi kendinize yaşayın o zaman ilişkinizi hayret bir şeyy...
Evet sorunda burda zaten,ilişkinizi hayatınızın merkezi haline getirmeniz. O yüzden dedim ya okulunuza bakın diye
Ayrıca her zaman sorun, hep sorun.Laçka değilde ne?
Konuyu açtıysanız yorumlara açık olacaksınız
ben ilşikim nasıl bi ilşki diye konu açmadım zaten art niyetsiz insanlardan yorum almak için açtım
o kadar konuyu açmak için sizden izin alcak değilim.
konumun kapatılmasını istiyorum ama umarım bir yönetici okur.
rahatsızlık verdik madem kknın sahiplerine.
iyi niyetli yorum yapanlara eleştirenlerede teşekkür ederim.
klavye cesurlarına gerçek hayatta başarılar diliyorum.
bidaha konu açmayacağım.kına yakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?