- Konu Sahibi coffeetiryaki
-
bu konuya dikkat edip karşınızdakini uyarmanız çok güzel sizi tebrik ediyorum.tabii ki dilimizi bilinçli kullanmamız lazım bana kızmayın ama sizin burada konuyu açarken yazış tarzınızda sevgilinize kızdığınız şekilde olmamış mı? ii geceler dedim,öyle istio vb... gibi..başkasının yapmasını istemediğimiz davranışları önce kendimiz yapmasak daha güzel olmaz mı?küfür olayına gelince böyle basit bir konuda ağır küfürler eden adam daha ciddi konularda nasıl bi tavır takınır Allah bilir.ayrıldık diyorsunuz,bence doğru olanı yapmışsınız.olay konuşma şekli değil,sinirleninceki davranış biçimi..bence bir insanın en doğal olduğu ve kendini gösterdiği an tartışma anlarıdır.
ayrılmadınız mı,öyle okumuştum en son pardon..ama sevgilinizin size bu şekilde küfür etmesine izin vermeyin bence..daha sevgiliyken böyle davranması hiç hoş değil.mutluluklar dilerim size.
ya kızlar durduk yere sevgilimle tartıştık off :'(
facede konuşuyoruz yok yazacağına yoq yazdı bende o ne ya 13 15 yaşında özenti ergenler gibi dedim
bu ne demk ya bi harf için dedi
hoşlanmadm bunu söylüorum dedim tavra bak ya dedi
ne tavrı dedim he tamam tamam dedi bişiler yazıorum durmadan iyi geceler yazıyo karşında it yok lafımı bitriiyim dedim
o da ya yeter be kızmak için bahane arıyon dedi s.....m qsunuda ksinide yazdı
küfür etme ya dedim
azarlamadm ben terslemedimde neden hoşlanmadığımı açıkladım dedim bidahada bişi demem dedim tamam deme ii gceler dedi çıktım
durduk yere aramız bozuldu çok üzgünüm
bugün çok gerginim sanırım çok abattım zoruna gitti ergen gibi demem
Aslında yazıyı okuyunca 17 18 yaşındaki kişilerin konuşması gibi geldi.Siz erkek arkadaşınıza q yazıyor diye kızmışsınız ama kendinizde harfleri yutarak yazmışsınız.yazıyorum yerine yazıorum gibi buda özentilik bence
Birincisi yanlışlıkla yazmış olabilir; ikincisi yanlışlıkla yazılmamışsa bile uyarılma şekli böyle olmamlıydı..
Daha düzgün karşımızdakine ifade edersek isteklerimizi hem böyle sonuçlanmaz hemde isteklerimiz için daha dikkat ederler.
Bir harf için o kadar küfür yedin, üzerine de hala peşinden koşuyorsun. Onun senin peşinden "haklısın ben o küfürleri etmemeliydim" diye koşması gerekmiyor mu? Sen hatalı olsan sonuna kadar peşinden koş, kendini affettir tamam da... Böyle yaptıkça kendini üzeceksin sen hem bugün hem yarın.
birçok kişi yazımıma takmışta ben hemen cevap gelsin istediğim için hızlıca yazdım
o yüzden bazı harfler kaynadı
o kadar küfür yemişsin en demek? şahsıma küfür etmedi
peşinden koşup naptım ayrıca ben ona ayrıldığımı söylemiştim gece o da bu sebepten ayrılık olmaz yazdı bende o zaman küfür etme dedim
ay ne war bunda yahu gayet dogal solemıssınonun canı sıkkındı bence sana cattı belkıde ıstemeden yani. sewgılısınız sonucta okadarda uyarı hakkın olsun dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?