böyle tartışma mı olur ya

ayrıldık kızlar :'(
içim çok acıyo gece dahada uzattım o küfürleri sineye çekemem dedim çekme o zaman dedi
küfür ettirme o zaman dedi
çocuk azarlar gibi konuşan sensin dedi
arada saygı kalmadı bitsin rahatla dedim bencede ya dedi :'( durduk yere azarladın tartışma çıkardın bahane buldun ayrılmak içi dedi :/ ama beni çok seviyodu normalda çok kibardı benle çıkmak için neler yapmıştı
ben öyle her tartışmada ayrılalım diyen biride değilim
beni sinir hastası edeceksin dedi
en son ben hak etmedim diye msj attım cvpta yazmadı

geri dönsün küfür ettiğine pişman olarak istiyorum ne yapmam lazım... ayrılıalım dedim ama çok sinirden desem bu seferde ciiddiyetsiz biri durumuna düşmezmiyim

içim sızlıyor resmen

ama ben küfür etmen hoş değil diyorum ettrme diyo sana küfür etmedim ben harfe ettim diyo o zaman dayak yiyen insanlarda kendilerini dövdürmesin ne saçma mantık kurdu ya

keşke bitti demek yerine tlfnu kapatıp kapris yapsaydım için yanıyo ankdan memleketine gitmedi sırf benim için ya ailesinin yanına gitmedi ben gitme dedim diye giderse bugün :'(

yardım edin perişan oldum :'(

facebook konuşmamızıda tekrar okudum ben yok mu yoq mu bu ne ya özenti özgen gibi
o ne var bunda sana kötüü bişi mi dedim
özenti gibi ne demek ya bidaha yazmam
ben ne oldu ya bunda küscek ne var
böyleee uzayıp gitmiş
bi kaç kere yeter yazmış bana yetmemiş ben kötü amaçla yazmadım diye anlatıp durmuşum :'(

Son düzenleme:
bugün ders kaydı yapmamız gerekiyodu okul için ama sistem değişmiş netten önce katkı parası yatırılacakmış
bunu bahane edip msj attım ya ben ders kaydı yapamıyorum kullanıcı adı istiyo o ne falan diye
bilmiyorum falan dedi bu kadar konuştuk özür bile dilemedi

az önce konuştuk msjla açtım konuyu

ettiğin küfürün hala arkasındamsın dedim..ben sana hoşlanmadığım bişeyi söyleyemeyecekmiyim dedim
o da sen sinirlendirdin neden düzgünce söylemiyosun dedi bide ben ona bu ne ya 13 15 yaşındaki özentiler gibide yazmıştım onu hatırlattı

böyle mi söylenir ya neden sinirlendiriyosun dedi en küçük olayda ayrılık diyosun gbi bişi yazdı

geri adım atmadım bidaha küfür yoksa ayrılık yok dedim..ben erkek değilim küfür duymaktan hiç hoşlanmıyorum geriliyorum arada saygıda kalmıyo dedim sonuç ne küfür etmeye devam mı dedim

etmem bidaha dedi...bu kadar konuştuk az önce sanırım ayrılmadık

dün gecede tartşırken tamam ben suçluyum ya sen Allahsın gibi bişi yazdı bende kendine gel dedim yaa ben bu çocuğu böyle bilemzdim ya
normalde o kadar iyidir ki hiç beklemezdim...

küfür etmezmiş eğer durduk yere onu terslemezsem

Son düzenleme:
bu konuya dikkat edip karşınızdakini uyarmanız çok güzel sizi tebrik ediyorum.tabii ki dilimizi bilinçli kullanmamız lazım bana kızmayın ama sizin burada konuyu açarken yazış tarzınızda sevgilinize kızdığınız şekilde olmamış mı? ii geceler dedim,öyle istio vb... gibi..başkasının yapmasını istemediğimiz davranışları önce kendimiz yapmasak daha güzel olmaz mı?küfür olayına gelince böyle basit bir konuda ağır küfürler eden adam daha ciddi konularda nasıl bi tavır takınır Allah bilir.ayrıldık diyorsunuz,bence doğru olanı yapmışsınız.olay konuşma şekli değil,sinirleninceki davranış biçimi..bence bir insanın en doğal olduğu ve kendini gösterdiği an tartışma anlarıdır.

evet biliyorum kısaltarak yazdım çok sinirliydim cevap almak için hızlıca yazdım

ama ayrılmadık 3.sayfaya bakarsanız

ayrılmadınız mı,öyle okumuştum en son pardon..ama sevgilinizin size bu şekilde küfür etmesine izin vermeyin bence..daha sevgiliyken böyle davranması hiç hoş değil.mutluluklar dilerim size.

aslında zamanında bende sinirliyken ona küfür ettim
o da bana bi kıza yakışıyo mu demişti ama çok ağır ettim direk şahsına
o da dün gece sen sevmezsin dimi etmeyi dedi başka bişi sölemedi
belkide benden yüz buldu eskiden etmezdi çünkü yaa

ayrılmadınız mı,öyle okumuştum en son pardon..ama sevgilinizin size bu şekilde küfür etmesine izin vermeyin bence..daha sevgiliyken böyle davranması hiç hoş değil.mutluluklar dilerim size.

teşekkür ederim mutluluk dileğiniz için

savunmasıda şı sana küfür etmedim ben q harfine ettim böyle tartışma mı olur diye sinirden ettim diyor

valla hıc de gereksız yere bır tartısma olmamıs .
ben de hıc hoslanmam o sekılde yazısmalardan .dedıgınız cok dogru .
özenti ergen hareketleri bunlar.

Aslında yazıyı okuyunca 17 18 yaşındaki kişilerin konuşması gibi geldi.Siz erkek arkadaşınıza q yazıyor diye kızmışsınız ama kendinizde harfleri yutarak yazmışsınız.yazıyorum yerine yazıorum gibi buda özentilik bence

neden kısaltarak yazdığını önceki sayfada yazmış bir arkadaşa

Son düzenleme:
yani , uyarmak var , uyarmak var .. siz onu küfür etmekten beter etmissiniz. #

bos yerede uzayip gitmis kavga. Ayrilmaniz isabet olmus.

bir "q"icin :)

ayrica sizinde turkceyi süper kullandiginiz soylenemez.
yazdiginiz yazilarda ne bir nokta, ne bir virgul var.:)!!

Son düzenleme:
Bir harf için o kadar küfür yedin, üzerine de hala peşinden koşuyorsun. Onun senin peşinden "haklısın ben o küfürleri etmemeliydim" diye koşması gerekmiyor mu? Sen hatalı olsan sonuna kadar peşinden koş, kendini affettir tamam da... Böyle yaptıkça kendini üzeceksin sen hem bugün hem yarın.

katılıyorum ergen gibi falan deyince adam belkide küçümsenmiş hissetti kendini

o kadar küfür yemişsin en demek? şahsıma küfür etmedi
peşinden koşup naptım ayrıca ben ona ayrıldığımı söylemiştim gece o da bu sebepten ayrılık olmaz yazdı bende o zaman küfür etme dedim

birçok kişi yazımıma takmışta ben hemen cevap gelsin istediğim için hızlıca yazdım
o yüzden bazı harfler kaynadı

noktalama isaretleri ne olacak peki?
belki sevgilinde bir sebeten dolayi yazdi oyle...

birine birseyi uyari olarak soyluyorsan , o seyin sende mukemmel olmasi lazim ....

ya hu kötü niyetle söylemiyorum ki, yanlış anladıysan da kusura bakma. ilişki var, ilişki var. erkek arkadaşım da ben de çok küfür ederiz mesela. hatta bunu normal konuşmalarımızda yaparız. çünkü günlük hayatımızda küfür eden insanlarız. ama sizde anladığım kadarıyla böyle bir şey yok. sonuçta iki kişi konuşurken edilen küfür var ortada, ha şahsına ha havaya farkı ne? ayrılalım dedin, üzerine derslerle alakalı mesaj attın. atma demek istiyorum, bırak küfür ettiği için o özür dilesin ve küfür ettirme sende diye daha da üste çıkmasın. üzülen sen olursun diye yazdım. kendi haline bırak da o dönsün.

ay ne war bunda yahu gayet dogal solemıssın onun canı sıkkındı bence sana cattı belkıde ıstemeden yani. sewgılısınız sonucta okadarda uyarı hakkın olsun dımı

Konu açan arkadaşımda, sizde iğneyi başkarlarına batırırken kendınızde uygulasanız.. Yazınızda çoğu harfi atlamışsınız.reptomim;'war' değil 'var' olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…