- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
-
Uyarıyoruz tabiki bağırmıyorlar orda bi cam var oraya bakıp geliyorlarYani çocukları uyarmak lazım uyara uyara alışacaklar . Hiç uyarmazsan kurallar koymazsan çocuk yanlış yaptığını nasıl anlayabilir ki canım
Ya bu çocuklar anlamıyor olayı bana pek mantıklı gelmıyor.. illa ki oyalayabilirsiniz birseyle,telefon tek çözümünüz mü? Lütfen sosyal ortamlarda baska insanlarında düşünün
Ben de "annemin bize bir bakınca yerimizden kıpırdamaz"cılardan olarak şurada yerimi alayım.
Cocuklari asla koşmayin diye uyarmayin ki zamani geldiginde koşan cocuklardan rahatsiz olmasinlar..
Koşsun yahu ne var bir hastayi rahatsiz etmeyecek derece oyunda oynayabilirlerdi yani.
Şöyle tepki gösteren insanlara anlam veremiyorum...
Onlar çocuk büyütmediler mi?
Bizim geçtiğimiz yollardan geçmediler mi?
Onlar eskide kaldı artık.Yani bende çok isterim ama olmuyor malesef
Çocuk bu koşacak tabıkı ama dur demeyı de bılmelıyız ogretmelıyız. Orası bı hastane yaşlı kadının gerçekten kafası o gürültüyü kaldıramayacak kadar hasta olabılır.
Çocukları anlamaya çalışıyorsunuz ama o yaşlıları da anlamak lazım.
Çocuğunuza oranın bır hastane daha sessız olmasını ve mümkünse oturmasını anlatmanız lazım. Dışarıya çıkınca ıstedıgı kadar koşsun. Sımdıden bu egıtımı vermelıyız çocuklarımıza.
Çocuk bu diyip işin içinden sıyrılmak bana mantıklı gelmıyor. Ordakı de yaşlı. Bazen genç bırı bıle o koşturma sesını kaldıramaya bılır orası hastane çünkü.
Parkta çocuklara koşturuyor dıye cekısen var mı yok çünkü orası onların oyun alanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?