Böyle terbiye edilir.

evet çocuğumuz var ve çocuklar durdan sustan anlamıyorlar idare edecekler artık
napalım dövelımmı istiyorlar hemşireyi döverim daha iyi

Onlara göre öyle sanırım

e cocuk bu bagirmadan oynuyorlarsa ne zarari var ki. hadi bagirsalar cagirsalar tamam gurultu olur rahatsiz olurlar. ama ufacik cocuk onlar yapma deseniz bile yaparlar bunun terbiyeyle alakasi yok .cocuklar cok merak ederler herseyi lutfen bunu unutmayalim.ilgisini ceken nevarsa ona yonelirler.birakin yaramazlik yapsin demiyorim tabiki ama cok meraklilar . pesinden gidip ona merak ettigi seyleri ilgisini ceken seyleri soyleyebilirler.cocuk bu ya adi ustunde.hangimiz okadarda sus pus oturup yerimizden kalkmamazlik yaptik. valla o laf soyleyen kadin eminim yuzde yuz siddet uygulamistir cocuklarina.yazik diyorum.cocuktan anlamayanlar bukadar gaddar olabilir.

Yani bende çok isterim ama olmuyor malesef

Niye isterdiniz ki? Çocuğunuza bakışınızla şiddet uygulamanız ve çocuğun da pısıp oturması iyi birşey mi? Evet herşeyin bir sınırı var, ama aşırı gürültü yapmıyorsa ya da oradaki alet edavata zarar vermiyorsa, dolaşsın, bakınsın, konuşsun ne var bunda?

Yaşlılar bi tahlil sonucu göstereceğim ya da bi reçete yazdıracağım diye bizim sıramız olduğu halde içeri dalarken laf anlıyorlar mı? E koskoca insan laf anlamıyorsa çocuk nasıl anlasın. Ortada aşırı bir durum yoksa da bağıra çağıra anlatamam çocuğa.

Çocuk gürültüsünun tolere edilecek bir seviyesi vardır. Annenin ortamına göre o seviyeyi ayarlaması gerekir. Çocuğa söylenir şu şekilde oynayıp kosabilirsin diye. Çocuktur yapar dinlemez, ne yapabilirim ki gibi bahaneleri doğru bulmuyorum. Diğer insanlar da çocuklar haddi asmamissa kapasinlar cenelerini bı zahmet

Yani çocuklar bağırsa çağırsa sürekli koşsa etrafa zarar verse tabiki tepki göstermekte bir nebze haklı, ama çok saçma bir tepki olmuş.
Çocuklardan bizim gibi kös kös oturması beklenemez ki.
Hemen de çocuklar oturtulabilir benim çocuğum çok uslular doluvermiş.

Konu sahibi sen hasta ruhlu birine gereken tepkiyi vermişsin bence boşver..

2 yaşındaki hadi 3 yaş diyelim bu çocuk anlamaz ki koşar oynar yani
Küçücük çocuğu korkutmak psikolojik şiddet olarak anlarım
Çevreye arkadaşına zarar vermiyorsa karşı tarafın daha ılımlı olması lazım yada çocuğu korkutarak buyutmustur

Ben o kışının o cevabına bırsey söylemiyorum ama Benım demek ıstedıgım çocuk bu dıyıp herşeyi oluruna bırakmak.ha sız ellinizden gelenı yaparsınız sessız olması ıcın degısık hıkayeler vs bırseyler yaparsınız karsınızdakılerde o çabanızı gördüğü halde çocuğunuz gurultu yapıyorsa zaten o kısıler sıze bırsey demez.
Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

Şimdi söylemek var söylemek var. Yaşlı biri gelip bana evladım çocukları şöyle oturtsak ben biraz rahatsız oldum dese elimden geleni yaparım ama böyle çemkirirse hiç kusura bakmasın.

Dün kardeşim kalabalık bir ortamda ceketini giyerken arkasındaki kadına dokunmuş sanırım. kadında bir carlama sanki kalbinden vuruldu :) yanlışlıkla olduğu belli olan böyle bir durumda bike tahammül seviyesi yerlerde.

Buyuk oglum brz daha daginiktr kucuk oglum aksine.. ama ikisi bi araya gelince savas cikar yani :)

Bi yerde oturduk ve kalkinca sandalyesini masanin altina ittirdi kucuk oglum bi keresinde.. kadinin biri.. ne kdr terbiyeli yetismis dedi :) buyuk oglum baska davranrdi mesela ikisinide ben dogurdum buyuttum:)

Benim demek istediğim çocuk müdahale edilecek birsey yapmadı çocuk bi defa geçti önünden.dönmeden söylendi

Tabiki deseydiki biraz sessiz olsunlar rahatsızım bende oturun derdim ama direk rah söylemesi sinir etti

Olmaz olur mu,
Bu gözler parkta koşmayacaksın bağırmayacaksın diyen büyük anneler az görmedi.

Ben de rahat anne tayfasındayım, ne var çocuklar koşsa eğlense. Sağlık ocağı neticede, yoğun bakım ünitesi değil. Sesler çok yükselmedikçe, birilerine veya eşyalara çarpmadıkça kimseye laf düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…