Böyle terbiye edilir.

Çocuklar birer robot değildir keza yetişkin de değildir. Onlardan bir yetişkin gibi davranmasını beklersek 20 yıl sonra ne bekleyeceğiz? Elbette uyarırsın ama bu onu kısıtlamak ya da sandalyeye yapışmış gibi oturtmak olmamalı. Ayak sesinden rahatsız olanlar toplu ortama hiç çıkmamalı ya da kendini kontrol edebilmeli.
Her önüne gelen çocuklara saldırıyor, yapabiliyorlarsa buyursunlar topuklu ayakkabı giyip ses yapanlara ya da karı koca bağrışanlara da saldırsınlar! Ama yok onlar tepki verebilir. Cık Cık cık

Not: topuklu ayakkabı örneğini ayak sesinden rahatsız olanlar için verdim . Yoksa her kadın giysin efendim en güzeli.

Ya öyle büyük şeyler yapmadı çocuklar ama istiyorlarki çocuk otursun kalkmasın

Öyle olmuyor işte,bunun terbiye ile alakası yok.
Geçen sağlık ocağına gittim nekadar ikaz etsemde anlamıyorlar .
Kızsamda anlamadılar .
Yani çocuk bu farklı bir ortam ve keşf ediyor.İkaz ederiz ama sadece ederim .....

Babama bakardım ben yerimden kalkmadan önce, ama 85 doğumluyum üstüne gümbür gümbür folik asit nesli geldi, teyzem bana diyo ki siz 40 gün saf gibi yattınız uyudunuz doğduğunuzda, sizin çocuklar çipil çipil etrafa bakıyo...
Gitsin baksın geri gelsin, ne var ki bunda ortalığı birbirine katmış gibi kasıntı hareketler, hoşlanmam iyi demişsin

her yerde var bu tipler, başka havayollarını bilmem ama anadolu jette bi emzirme odası yok altını değiştiremiyosun bebeğin, rahatça emziremiyosun...çok çektim bu sıkıntıyı, 1 saatlik uçuşun son 10 dk huysuzlanan çocuğum için cık cık yaptı bi amca napıyım uçaktan mı atayım dedim

Hastane degil ki burasi, saglik ocagi diyip oturmaya devam ederdim. Bizdeki yaslilar kadar sevimsiz yasli bi millet yok ya, yok! Yasli olduklari icin hersee haklari var, niye cunku yaslilar ahahaha.
Cocuklarin niye hakki yok efendim, cunku cevap veremiyorlar, cunku ana babalari da oyle dusunuyor.
Saygi kazanilir, otomatik olarak elde edilmez. Su fani dunyada sen o cocuktan 50kusur sene fazla yasadin diye onun yasam alanini kisitlayamazsin. Iki kucuk cocukla gelmis kadin, zor olmustur ona deyip yardimci olmaya calisacagina, azarliyor.
Bana denk gelince aliyorlar efendim agizlarinin payini. Yok oyle bi saygi bekleme. Sen bi sevgi goster bakalim, ardindan saygi otomatik olarak gelir zaten.

Ya ne kadar gereksiz insan var yemin ediyorum su ulkede ya.
Cocuk bu cocuk. Buyugu 4 yasindaymis ne anlasin o kadar cocuk saglik ocaginda kosulmayacagini. Camide ses cikmaz hastanede ses cikmaz. Avmlerde kosulmaz ne cok kural koyuyolar kendi akillarina gore. Birileri rahatsiz olacak diye put! Gibi cocuk yetistiremem kusura bakmasinlar !

Amca bak kapi orda diyeydin

Iki konuda da katiliyorum ama su yaslilar konusunda ayakta sapkami cikartp, alkisliyirum. Simdiye kadar demek istediklerimi yazmissin resmen

Iki konuda da katiliyorum ama su yaslilar konusunda ayakta sapkami cikartp, alkisliyirum. Simdiye kadar demek istediklerimi yazmissin resmen

Sagol canim benim, biktim artik, bizi yediler bitirdiler elestire elestire, simdi de sira cocuklarimiza geldi.
Orada bi duracaklar, herkes sınırını bilecek. Hic olmazsa cocuklarimiz nefes alsin, yetti.

Kusura bakmayın ama bir çocuğun yanında da arkadaş varken hele o yaşlarda bağırmadan koşacaklarını oynayacaklarını düşünmüyorum çevremde de gördüğüm kadarıyla sessiz koşan çocuk yok hadi öyle olsa bile koşmaları bile bir sestir ve evet orası hastane sizin söylesem de anlamazlar demeniz çok saçma o zaman çocuklar her yerde koşsunlar. Çocuklarınıza nerede nasıl davranmaları gerektiğini bu yaşlarda öğretmeniz lazım bak burası hastane hastalar var burada koşulmaz diye 2 dk işiniz varmış verebilirdiniz telefonu rahatsız etmelerindense. Misafirlikte de böyle misiniz koşup edince çocuk onlar birşry yapamıyorum diyenlerden misiniz?

Evet çocuk sürekli koşmak oynamak istiyor anlıyorum benimde 2 yaşında çocuğum var
Ama konuşunca anlıyor . Herkes hasta halsiz kimseyi rahatsız etmeyelim hadi tıp oyunu oynayalım deyip tıp oyunu oynuyoruz hastanede .

Çocuk bu anlamıyor lafına oyuzden inanmıyorum ben

Öff bu konu yine aynı yere bağlanacak. Siz beceremiyorsunuz eyy anneler diyecekler. Ama günün birinde tecrübe ettiklerinde anlayacaklar. Tıpkı bir komşumun çocuk sahibi olduktan sonra anladım sizi demesi gibi

Merak etmeyin çocuktur anlamaz diyip geçmiyoruz sadece ama bazen ne yaparsan yap olmuyor sakinleşmiyor, durmuyor, ağlıyor vs.

Ama ne kadar anlatsam boş. En kısa zamanda tecrübe etmeniz dileğiyle

çocuk anlamıyor diye birsey yok
alacaksın kucagına oturtacaksın sessiz olmasını bilecek
kimse kimsenin patır kütür koşma sesini dinlemek zorun da değil

ben de gecenlerde bankada sıra beklıyordum
kadının biri geldı
4-5 yaslarında cocugu vardı
çocuk bankanın orta yerınde dangur dungur kosuyor annesının umurunda değil

çekeceksın yanına burası hastane sessiz olmalıyız diyeceksin
anlayana kadar uyaracaksın cocugunu kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…