- 11 Ocak 2018
- 530
- 1.200
- 33
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
-
Ya öyle büyük şeyler yapmadı çocuklar ama istiyorlarki çocuk otursun kalkmasın
Hep erkek şiddetine maruz kalmamak için şeeedddimdiŞiddete karşıyız
Amca bak kapi orda diyeydinher yerde var bu tipler, başka havayollarını bilmem ama anadolu jette bi emzirme odası yok altını değiştiremiyosun bebeğin, rahatça emziremiyosun...çok çektim bu sıkıntıyı, 1 saatlik uçuşun son 10 dk huysuzlanan çocuğum için cık cık yaptı bi amca napıyım uçaktan mı atayım dedim
Iki konuda da katiliyorum ama su yaslilar konusunda ayakta sapkami cikartp, alkisliyirum. Simdiye kadar demek istediklerimi yazmissin resmenHastane degil ki burasi, saglik ocagidiyip oturmaya devam ederdim. Bizdeki yaslilar kadar sevimsiz yasli bi millet yok ya, yok! Yasli olduklari icin hersee haklari var, niye cunku yaslilar ahahaha.
Cocuklarin niye hakki yok efendim, cunku cevap veremiyorlar, cunku ana babalari da oyle dusunuyor.
Saygi kazanilir, otomatik olarak elde edilmez. Su fani dunyada sen o cocuktan 50kusur sene fazla yasadin diye onun yasam alanini kisitlayamazsin. Iki kucuk cocukla gelmis kadin, zor olmustur ona deyip yardimci olmaya calisacagina, azarliyor.
Bana denk gelince aliyorlar efendim agizlarinin payini. Yok oyle bi saygi bekleme. Sen bi sevgi goster bakalim, ardindan saygi otomatik olarak gelir zaten.
Iki konuda da katiliyorum ama su yaslilar konusunda ayakta sapkami cikartp, alkisliyirum. Simdiye kadar demek istediklerimi yazmissin resmen
çocuk anlamıyor diye birsey yokBu gün biri 4 biride 2 yaşında çocuklarımla sağlık.ocağına gittik oğlumun okulda bir formu doktorun doldurması gerekiyordu.
Gittik.oturduk oğlumun okuldan bi arkadaşıda ordaydı ortada koştular. Ama bağırma çağırma yok çocuklar dolanıyorlar daha 1 dk olmadı
Ordan kadının biri sessiz otursunlar burası hastane dedi.
Bende söyleriz ama anlamazlar küçükler
Bu kadın durdu.BÖYLE TERBİYE VERİLİR. Dedi benim nevrim döndü. Biz terbiyesiz büyütüyoruz çocuklarımızı dedim sustu.
Şimdi kadına verdiğim cevap hos değil ama tavrına çok sinir oldum.
Napalım çocugumuz var diye işlerimizi yapmıyalımmı. Ben orda illa telefonmu verim otursun diye. O zamanda hemen telefon veriyorlar diyecekti
Çok sinirlendim gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?