böyle yapmak doğru olur mu?

Bilin.mutlulugunuz daim olsun.
Valla herzama en cok dua ettigim konudur.
Oncelikle saglik isterim sonra huzur. ALLAHIM evli olanlarin evine huzur versin geçim versin bekarlarada hayırlı kismetler versin. Derim herzaman.
Cunki aile huzuru cok onemli huzursuzluk cok kotu. ALLAH herkesin yardimcisi olsun. Herkesin cekilecek bir cilesi daha dogrusi sinavi var.
Herkesin baska başka. ALLAH o sınavı yuzumuzun aki ile vermeyi nasip etsin. Amin.

Kaynanamlarla ayni yerde oturmaktan hoslanmiyorim ama kadin biraz önce aramis kendime nevresim aldim sizede lazimsa alayim diye. ALLAH razi olsun.
Iste diyorum ya bazen bazi konulari okudukca basimin ustunde gezdiresim geliyor.

Ayyyy küsmek,trip,atar lütfenn kadınlara özgü kalsın erkekde hiç çekilmiyor..
Benim eşimde öyledir sanırsın sütte leke var eşimde yok, hep haklıdır,hep doğrudur oyüzden seni cok iyi anladım..
Allah yardımcın olsun gerçekten bu tip erkek zor..
Velhasıl cok üste cıkma olay bu halinden fazla büyümesin,ama hepten alttanda alma seni ezemesin derim..

Ayyyy küsmek,trip,atar lütfenn kadınlara özgü kalsın erkekde hiç çekilmiyor..
Benim eşimde öyledir sanırsın sütte leke var eşimde yok, hep haklıdır,hep doğrudur oyüzden seni cok iyi anladım..
Allah yardımcın olsun gerçekten bu tip erkek zor..
Velhasıl cok üste cıkma olay bu halinden fazla büyümesin,ama hepten alttanda alma seni ezemesin derim..
Yok ne altan alıyorum nede uste cikiyrm dunden beri daha iyiyim gün içinde aranan gerekti aradim gayet normal konuştum kapattık dusmu aldim giyindim suan kendi kendime kahve keyfi yapiyrm..sanırım umrumda değil...dün akşam tel de arkadaşı ile konuşuyor benimle alakalı bi düşüncesi var ilerde onu diyor arkadaşına..e be adam sen daha geçen akşam bana onca laf saymadin mi git demedin mi..hiç sesimi çıkarmadım duymamazlıktan geldim

Aynı canım dün akşam gayet normal konuşmam gerektiği kadar konuştuk ama yine ayrı yattık..aramızda suan çok garip bi durum söz konusu konuşmamız gerektiği yerde trip yapmadan kinusuyrz ama gece ayrı yatiyrz
Gercekten garip bi durum .. bu sekilde nereye kadar devam edicek bakalim

Yok ne altan alıyorum nede uste cikiyrm dunden beri daha iyiyim gün içinde aranan gerekti aradim gayet normal konuştum kapattık dusmu aldim giyindim suan kendi kendime kahve keyfi yapiyrm..sanırım umrumda değil...dün akşam tel de arkadaşı ile konuşuyor benimle alakalı bi düşüncesi var ilerde onu diyor arkadaşına..e be adam sen daha geçen akşam bana onca laf saymadin mi git demedin mi..hiç sesimi çıkarmadım duymamazlıktan geldim
Benim tepem eşime atınca,tartışınca,küsünce hiç umursamam kızımla açarız bir müzik mutfakta iş yaparken oynarız güleriz inan umursamadığımı görünce kudurur sende öyle yap cokta tın der gibi sanki dünya etrafların dönüyor paşazadelerin :kahve:

Benim tepem eşime atınca,tartışınca,küsünce hiç umursamam kızımla açarız bir müzik mutfakta iş yaparken oynarız güleriz inan umursamadığımı görünce kudurur sende öyle yap cokta tın der gibi sanki dünya etrafların dönüyor paşazadelerin :kahve:
Esimin amacını çözemedim aksam geldi eve disri çıkalım dedi bişey alacktik sonra gideceğimiz yer kapanmış gidemedik..ama aramaz çok entrasn bi duvar var..Şimdi gitti yatti yine

Merhaba arkadaşlar.üç gündür konu açıyorum..kusura bakmayin.ama sizden çok faydalı cevaplar geliyor.dün ki konumu okuyan varsa bilir esimle kavga ettik hiç yoktan bi sebepten ona bana çok rahat git bilemem veya çok rahat hakaret etti.yatagi ayırdı..bu çok arkadaş senin gideceğini bildiği için rahat dedi ki haklılar da...dün akşam eve geldi tv de bisey seyrediyorduk ben guldum dondu bana komik mi geldi kanki falan dedi öyle ufak çaplı salak bi muhabbet yani sonra yatmaya yakın benim yatagimi actin mi dedi açık dedim gitti yatti yine ayrı yattık..benim Esimin çok müthiş bi egosu var bana karşı.öfkesi gecince ben onunla barışmak zorundayım veya mesela ben ona normal tatlı bi dille hatasını söylesem hayır ben haklıyım der asla ama asla kabul etmez..neyse ben bu aksam eve geldiğinde pijama ile bitkin bu şekilde karsilamk istemiyrm dus alıp güzel giyinip karsilicam yemeğini önüne koyup kendime kahve yapıp kitabımı okucam.yani esimin o bana karşı olan egosunu ve beni hep haksız görüşünü ne yaparsa yapsın benim onun ayağına gideceğini düşünüyor ya artık biseyleri anlasin

Biz seni anladık da eşin seni anlamıyor.
Onunla konuş ya da bir şeyler yap.
Onun böyle olmasının temel sebebi,sensin.
Böyle olaylar ilk olduğunda tepkini göstermeliydin.
1,2 yaptın üçüncü de birak artık.Yoksa hep senden bekler ki sende de olan bu şu anda
Niye hep sen alttan aldın,hep ayağına gittin?
Eşinin dışında başka şeylere adapte ol,ayağına gitme..
Sanıyor musun ki hep idare eden sen olunca,kıymetin biliniyor..
Ben görmedim..

Merhaba arkadaşlar.üç gündür konu açıyorum..kusura bakmayin.ama sizden çok faydalı cevaplar geliyor.dün ki konumu okuyan varsa bilir esimle kavga ettik hiç yoktan bi sebepten ona bana çok rahat git bilemem veya çok rahat hakaret etti.yatagi ayırdı..bu çok arkadaş senin gideceğini bildiği için rahat dedi ki haklılar da...dün akşam eve geldi tv de bisey seyrediyorduk ben guldum dondu bana komik mi geldi kanki falan dedi öyle ufak çaplı salak bi muhabbet yani sonra yatmaya yakın benim yatagimi actin mi dedi açık dedim gitti yatti yine ayrı yattık..benim Esimin çok müthiş bi egosu var bana karşı.öfkesi gecince ben onunla barışmak zorundayım veya mesela ben ona normal tatlı bi dille hatasını söylesem hayır ben haklıyım der asla ama asla kabul etmez..neyse ben bu aksam eve geldiğinde pijama ile bitkin bu şekilde karsilamk istemiyrm dus alıp güzel giyinip karsilicam yemeğini önüne koyup kendime kahve yapıp kitabımı okucam.yani esimin o bana karşı olan egosunu ve beni hep haksız görüşünü ne yaparsa yapsın benim onun ayağına gideceğini düşünüyor ya artık biseyleri anlasin

Senin kafa kafa degil ben soyleyim, bu kafayla daha cok dalga gecer o adam senle. Blofune blof , tavruna tavir yapacaksin, olay nedir bilmiyorum ama en sinir oldugum ilkokul cocugu gibi kusen trip yapan erkek/kadin tipidir. Madem adam gibi gelip sorunlarini konusmak cozmek huzuru bulmak yerine trip atip kendini bir halt sanmaya devam ediyor inceldigi yere kadar kanirtirim bakalim el mi yama beymi. Hiiiicc adam yerine bile koyma yemek hazirlama cay verme su verme ac kalsin yatacak yer hazirlama temiz kiyafet de vermede kim kime muhtacmis oyle bedavadan artistlik nasil yapiliyirmus gorsun iki gunde basina bit dusunce.
Ha bu olay terste tepebilir ama ters tepecek kadar beyinsizse kocan zaten demek oluyor ki bu it karakterli herifi omur boyu boyle eziyet ceke ceke idare edeceksin, yol yakinkenmi ipler kopsun yoksa omur boyu cekerim eziyetimi mi dersin onu bilemem. Ama adamlara kutsal varliklarmis gibi davranayi birakin.

Ailenle aran bozuk da olsa, gerçekten insan olan adam bunu fırsat bilip seni ezmeye kalkmaz. Nasılsa kimi kimsesi yok, istediğimi yaparım demek yerine, seni ailenle görüşmeye teşvik etmesi lazım. Hatası varsa kendi de ailenin gözüne girmeye çalışması lazım. Bu bir...

İkincisi sen hatayı baştan yapmışsın güzelim. Adam tepene çıkmış. Mesela diyelim senin hatan var bir olayda. Tahmin ediyorum ki sürprizler yapıp, kendini affettirmeye çalışmışsındır. Halbuki ilk altın kural, hatalıysan bile üstüne düşme. Çok çok gerekliyse kuru bir özür dile geç. Ama sen hata karşı taraftayken bile iş tatlıya bağlansın uzamasın diye diye alttan almışsın. Bir arkadaşım var aynı sen. Ordan biliyorum.

Ya bırak, uzasın kavga. Nolucak? Bırak köpürsün, aç kalsın. Bari kavgalıyken hizmet etme. Bırakkk...

Adam yatak ayiriyor bide sana yatagi ac mi diyor? Bu adam icin kilimi bile kaldirmam. Sende al esyalarini git bakalim bi kac gunlugune egosu megosu herseyi yerle bir olur

Back
X