böyle yapmak doğru olur mu?

O zaman adamı kendi silahıyla vur.
Sen de kendinden emin,hayatından memnun yaşa.
Ezik yerine pırıl pırıl gözlerin olsun,sızlanmak yerine şarkılar söyle.
Ama önce şu pijamanı çıkar,duş al ve kuaföre koş,hadi.
Öyle yapacağım...ama biliyor musunuz bu durumumuza gerçekten uzuuyrm esim de normal değil sanki pskolojisi bozuk gibi çok tuhaf yani

Çok daha büyük kavga çıkar..beni çok acayip sindirmiş durumda.ben dün gece üzerine bahtaniye ortmustum esim de öyle vardı gitti yatti 10 dakika sonra geldi bahtaniyeyi kendi aldı pikeyo verdi neymiş o usuyormus.ki yalan pikede öyle çok çok önce değil veya ev çok soğuk degildi

ayya ne bileyim ben mi çok atarlıyım

geber hastalıktan da derim

tersime gelirse keser battaniyeyi mendil gibi yapar da veririm eline

eşim bugüne kadar beni bilir böyle bir şey dememiştir

ya da madem öyle

sen yat burda ben giderim öbür tarafa deyip siz üste çıkın

tamam kocacığım pike bana battaniye sana olsun mu dediniz sesinizi çıkarmadan

Yapmadım yatağını zaten altı üstü pikeyo açacak..ama Bizde yemek hazırlama gibi bu durum olamaz veya yapmiyrm istediğini diyemem daha daha büyük kavga çıkar beni çok fena halde sindirmiş durumda
Nasıl yemek yapma gibi bir durum olamaz? Valla bana böyle davranan adam zıkkım yesin der, mutfağa bile girmem yerinizde olsam. Yatağı ayırmak nedir ya? Çiftlerin bunu birbirlerine karşı bir silah gibi kullanmaları saçmalık. Düşman mıyız neyiz? Konuşup anlaşmak varken hemen savaş baltalarını çekmek ne oluyor? Bu kadar idare etmeye çalışır, alttan alırsanız, bu adam daha çok tepenize biner. Bence ilgilenmeyin, o yokmuş gibi yaşayın. Yemek mi yiyor, uyuyor mu ne yapıyor, kendi kendine halletsin. Hizmetçisi değil, eşisiniz. Size gereken saygıyı sevgiyi vermiyorsa, ilginin hiçbir türlüsünü de hak etmiyordur.

daha büyük kavga çıksa kaç yazar ki

adam yatağı bırakıp gitmiş

sizinle muhatap olmuyor

pişirdiğiniz yemeği yiyor

paşa gönlü isteyince de barışacak

bu gece aç yatsın

peynir zeytin yumurta dolapta

lokanta dışarıda vs vs

ya da bunları yapamıyorsanız da küstük de taktik verin demeyin küsmeyin barışmak için özel bir şeyler yapın
Bide böyle deneyeyim zaten kavga etmişiz

Öyle yapacağım...ama biliyor musunuz bu durumumuza gerçekten uzuuyrm esim de normal değil sanki pskolojisi bozuk gibi çok tuhaf yani
O zaman psikoloğa gitsin arkadaş!
Bir tutturmuş herkes psikolojim bozuk,modum düşük vs.
Sanki bizim psikolojimiz süper!!!!

ya da madem öyle

Aynen o battaniyeyi yakarım da bidik bidik keserim de yine izin vermem üzerimden alıp örtünmesine!!!!

ya da madem öyle

Sizin eşiniz benim esim gibi öküz değil o yuzden siz atar yapabiliyorsunuz benimki çok entrasn bi tip...beni çok mükemmel şekilde sindirmiş..keşke Sizin gibi yapabilme durumun olsa..diyorum yya esim bana çok güzel saydiedi dediği bazı laflar yenilir yutulur değil barisinca hatırlatayım sen hak ettin oluyor

Nasıl yemek yapma gibi bir durum olamaz? Valla bana böyle davranan adam zıkkım yesin der, mutfağa bile girmem yerinizde olsam. Yatağı ayırmak nedir ya? Çiftlerin bunu birbirlerine karşı bir silah gibi kullanmaları saçmalık. Düşman mıyız neyiz? Konuşup anlaşmak varken hemen savaş baltalarını çekmek ne oluyor? Bu kadar idare etmeye çalışır, alttan alırsanız, bu adam daha çok tepenize biner. Bence ilgilenmeyin, o yokmuş gibi yaşayın. Yemek mi yiyor, uyuyor mu ne yapıyor, kendi kendine halletsin. Hizmetçisi değil, eşisiniz. Size gereken saygıyı sevgiyi vermiyorsa, ilginin hiçbir türlüsünü de hak etmiyordur.
Aramızda artık sevgi ve saygı kaldığına inanmıyorum ettiğimiz bu kavgada söylediği sözler yetti artık ben onun karisiyim düşmanı değilim...esim bunu anlamıyor.ben anlatamiyorumda

Sizin eşiniz benim esim gibi öküz değil o yuzden siz atar yapabiliyorsunuz benimki çok entrasn bi tip...beni çok mükemmel şekilde sindirmiş..keşke Sizin gibi yapabilme durumun olsa..diyorum yya esim bana çok güzel saydiedi dediği bazı laflar yenilir yutulur değil barisinca hatırlatayım sen hak ettin oluyor

ama hep paisf olursan önünde el pençe divan olursan olmaz ki

insanlar tartışır

yeir gelir sen hatalı olursun özür dilersin

yeri gelir açıkça özür dilemez de yavaşça yanaşırsın

yeri gelir sen haklı olur atar yaparsın

eşiniz öküz vs bilmem de gerçek hayattaki öküz nasıl öğrenirse bir şeyleri eşiniz de öğrenir

sınırınızı neyi kaldırıp kaldıramadığınızı

ama siz o ne derse desin tamam efendim hemen efendim moduna girerseniz adam da daha da azıtır

ama hep paisf olursan önünde el pençe divan olursan olmaz ki

insanlar tartışır

yeir gelir sen hatalı olursun özür dilersin

yeri gelir açıkça özür dilemez de yavaşça yanaşırsın

yeri gelir sen haklı olur atar yaparsın

eşiniz öküz vs bilmem de gerçek hayattaki öküz nasıl öğrenirse bir şeyleri eşiniz de öğrenir

sınırınızı neyi kaldırıp kaldıramadığınızı

ama siz o ne derse desin tamam efendim hemen efendim moduna girerseniz adam da daha da azıtır
Azittuda ben vok taviz verdim...suan duzeltmek istiyrm ama bi kere sindirdi ya beni kendini vazgeçilmez görüyor hep hakli görüyor.çok tuhaf yani

Üç gündür sana sayfalarca yazdım ama hepsi boşa gitmiş sanki.

Tek problemin korkun... Eşin sanki dğnyada kalan son erkekmiş gibi kaybetmekten, gitmesinden, yalnız kalmaktan korkuyorsun. Eeehh seni çekemem deyip totosuna tekmeyi basıversen peşinde kul köle olacak halbu ki haberin yok.

Eğer boşanamıyorsan sen de onu kaale alma.
Kendi keyfine bak.
Bırak kendi kendine konuşsun dursun.
Açsa yesin,uykusuzsa uyusun.
Sen o gelmeden güzelce doyur karnını. O gelince aç televizyon izle,nette takıl.
Muhatap alma onu.
Bundan sonra öyle yapicam..bizde Bide şöyle bi durum var ben takmadim diyelim baktı onu unursamiyrn tv yi kapatır gider yarar acsam yine kapatır öyle salak salak hareketlerinde var yani

plan halinde olman bile hata. adam yatak ayırmak istiyor yatak kuruyorsun. adamla küssün yemek yapıp konuşmama planı yapıyosun. (sanki onun da çok da umrunda). yapman gereken tek şey evde o yokmuş gibi kendin yaşaman. bu kadar basit

Üç gündür sana sayfalarca yazdım ama hepsi boşa gitmiş sanki.

Tek problemin korkun... Eşin sanki dğnyada kalan son erkekmiş gibi kaybetmekten, gitmesinden, yalnız kalmaktan korkuyorsun. Eeehh seni çekemem deyip totosuna tekmeyi basıversen peşinde kul köle olacak halbu ki haberin yok.
Yok gerçekten ben sizin yorumlarinizi normalde de beğeniyorum..esim o bulunmaz hint kumaşı yapmiyrm hayatimda daha önce gittim ben bana hit demişti bende msj atmıştım duzelelim diye çek git akşam seni gormucem demişti gitmeyeceğini düşünerek ama toplanıp gitmiştim aksam eve gelince yana dine beni aramıştı bi kaç gün sonra falan gelip almıştı beni hatta ikinci gün gelevkmis ama çekindiği için gelmemiş...ama ben gitmeyi ikide bir doğru bulmuyrm neden çünkü bakın yatak ayirmayida bi kere yaptı arkası geliyor bir git geli yalama yapmak istemiyrm

Back
X