- 6 Eylül 2015
- 54
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi Hayattanbikmis
-
Tshirt ve kizlik zarinin ne alakasi oldugunu biri aciklayabilir mi
Kan kırmızı ya, kırmızı tişörtle yatağı boyayıp beni kandırmaya çalıştın diyormuş adam. Hey Allah'ım, ben şok yine bi' gün.Tshirt ve kizlik zarinin ne alakasi oldugunu biri aciklayabilir mi
Kan kırmızı ya, kırmızı tişörtle yatağı boyayıp beni kandırmaya çalıştın diyormuş adam. Hey Allah'ım, ben şok yine bi' gün.
Bi ay önce aşık oldgunz insanla bulusacaksinz kırmızı bu tsort aliyosnz ve buluşmaya gidiyosunz yatağa giriyosnz o tsort yataği baya boyuyo rengi akmış ama siz bunhn farkna bile sonradan varıyorsunuz o yatakta beraber oluyosunz o ilkiniz ama sizden kan gelmiyor o sıralar iyi gidiyor yinede ama gittikten sonraki süreçte tartışmalarda hep bu şüphenin oldgu belli defalarca diyosnz yalan solemedm ben diye defalarca agliyosnz sonunda aglamaniza kiyamiyor seviyo gerçekten ama içinde hep bu şüphe bi gün gelip size sen bilerek o tsortu giymistin onun akan boyasıyla kandiracaktin beni bu kan diye diyor.. Sizin genckizliginz böylesi ucuz oluyo...
sende söylesene öyle bir düşüncem olsaydı içime tavuk ciğeri koyardım ( bir filmde görmüştüm )Tsort kırmızı ve boyasını akitmis ve benden kan gelmedi o tsortu bilerek giymisim o boyanmış ya ben onu kızlıgm bozuldu onun kanı gibi gostermisim
Canım bu mesajın başlığı "böylesi salak bir herif" olmalıymış.
Yıl olmuş 2015 hala bu adam kan gelmedi diye bakire değilsin diyor.
Benim arkadaşlarımın çoğunun ilk seferinde kan man gelmedi.
Vajinismus konusuna bak, kimsenin ilk seferinde kan gelmiyor.
Ben vajinismus hastasıyım dilatörle egzersiz yapıyorum neredeyse cinsel uzuv kadar dilatörü içime sokuyorum ki hiç cinsel ilişki yaşamadım, kan man gelmiyor.
ÇOĞU İNSANDA KAN GELMİYOR.
BUNU BİLMİYORSA CAHİL.
KIRMIZI TİŞÖRTLE BENİ KANDIRDIN DİYORSA ZEKASI 8 YAŞINDA BİR ÇOCUĞUN ZEKASI.
Sen gerçekten bu gerizekalı için kendini bu kadar kahretme.
Giden bekaretine de üzülme. Bekareti umursamayan bir erkek bulmak bu devirde çok da zor değil. BAşına kakan olursa terk et.
Çok kendini hırpalıyorsan lütfen psikolojik destek al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?