Böylesi aşagilanmak

Hayattanbikmis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
54
11
3
30
Bi ay önce aşık oldgunz ofliyosnz ve buluşmaya gidiyosunz yatağa giriyosnz o tsort yataği baya boyuyo rengi akmış ama siz bunhn farkna varıyorsunuz o yatakta beraber oluyosunz oma sizden gelmiyor o sıralar iyi gidiyor yinede ama gittikten sonraki süreçte tartışmalarda hep bu şüphenin oldgu belli defalarca diyosnz yalan solemedm ben diye defalarca agliyosnz sonunda aglamaniza kiyamiyor seviyo gerçekten ama içinde hep bu şüphe bi gün gelip size sen bilerek o giymistin onun akan kandiracaktin beni bu diye diyor.. Sizin genckizliginz böylesi ucuz oluyo...

Son düzenleme:
Tsort kırmızı ve boyasını akitmis ve benden kan gelmedi o tsortu bilerek giymisim o boyanmış ya ben onu kızlıgm bozuldu onun kanı gibi gostermisim

Hiç taviz verip ağlama,seni gerçekten seviyorsa geçmişte baskasıyla bırlıkte olmus olsan bıle bunu gormezden gelmesı lazım.
Kendılerı her haltı yıyıp bıze gelınce namus bekcısı oluyolar.

Canım bu mesajın başlığı "böylesi salak bir herif" olmalıymış.
Yıl olmuş 2015 hala bu adam kan gelmedi diye bakire değilsin diyor.
Benim arkadaşlarımın çoğunun ilk seferinde kan man gelmedi.
Vajinismus konusuna bak, kimsenin ilk seferinde kan gelmiyor.
Ben vajinismus hastasıyım dilatörle egzersiz yapıyorum neredeyse cinsel uzuv kadar dilatörü içime sokuyorum ki hiç cinsel ilişki yaşamadım, kan man gelmiyor.
ÇOĞU İNSANDA KAN GELMİYOR.
BUNU BİLMİYORSA CAHİL.
KIRMIZI TİŞÖRTLE BENİ KANDIRDIN DİYORSA ZEKASI 8 YAŞINDA BİR ÇOCUĞUN ZEKASI.
Sen gerçekten bu gerizekalı için kendini bu kadar kahretme.
Giden bekaretine de üzülme. Bekareti umursamayan bir erkek bulmak bu devirde çok da zor değil. BAşına kakan olursa terk et.
Çok kendini hırpalıyorsan lütfen psikolojik destek al.

Kızım sen daha orada mısın ya?
Senin bakış açın nasıl değişir bilemiyorum ya, adamı bırak diyoruz, konuşma diyoruz daha inatla iletişimdesin.
Sen mazoşist misin? Kötü laf duymak hoşuna mı gidiyor?
Ulan ne bekaretmiş ya hu, vampir mi bu herif kana susamış bu kadar?
Dipnot: Kızımız hayatım karardı konusunu açan, bu uğurda intiharı düşünen, erkek arkadaşının kendisini defolu olmakla suçladığı kızımızdır.

Başkası umrumda değil ki giden bekaret falan da umrumda değil artk ailem duysa hayatm kararır evet ama başka bi erkekle olmak bile istemem asla bi daha , ben böylesi özel bi anin böylesi mahvolusuna aşkla yaptgjm bi şeyin böyle lekelenmesine ispatlayamayisimjn yanjnda birde sahtekarlıkla suclanisima yanarim

Kırmızı tişörtle kandırmak için o tişörtü suya bulayıp yatağa sıksan bile kim yer bunu.
Çocuğa bak ya düşünceye bak, biraz IQ Allah'ım....

Evet onceden de acmissin bu konuyu. Terket adami. Seni sen oldugun icin seven birisi karşına cikacaktir. Boyle dusunerek bir yere varamazsin.

Bu adamın bu takıntısına dair açtığın kaçıncı konu. Hala görüşüp bu lafları yiyorsan kendi kendini aşağılatmaktan zevk duyduğunu düşüneceğim. Kurtar kendini kafayı zarla bozmuş adamdan. Psikolojini mahvetmeye çalışıyor anlamıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…