- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi Hayattanbikmis
-
konu silmek yasakKonuyu kaldirmama yardımcı olun lütfen çok kötü hissettm kendmi bu konuyu omur boyu unutmak istyrm lütfen kaldirmama yardım edin lütfen
işte bu yüzden evlilik dışı ilişkiye hoş bakmıyoruz
konu sadece bekaret değilki, adam sana psikolojik şiddet uygulamış resmen
ne gerek vardı ki şimdi bütün bunlara
gencecik hayatının baharında bir kız olarak ilkini yaşadığın bu adamdan bunları duymak?
ne hakkı var seni yıpratmaya
emin olmadığınız heriflerle bu kadar özeli yaşamayın bence...
konu silmek yasak
Tshirt ve kizlik zarinin ne alakasi oldugunu biri aciklayabilir mi
evlilik dışı ilişki yaşadığı için kendini helak etmiyorki, adam bunun bakire olduğuna inanmadığı için helak ediyorMesele evlilik öncesi ilişki değil, erkeği bağlamak, evliliği garantilemek, erkeğe bir hediye verdiğini düşünerek ilişki yaşamak.
Bunun kararını bilinçli şekilde veren, yaşadıklarının arkasında duran kimse evlilik öncesi ilişki yaşıyor diye böyle kendini helak etmiyor.
Ayrıca bu kadın bu adamla evlilik içi ilişki yaşasaydı ve kan gelmeseydi de aynı şeyler yaşanacaktı. Çünkü zihniyetleri bu.
Moderatorlere söyleyince kaldiriliyomus ama ben mesaj attm ama hiç cevap gelmedi çok rezil hissediyorum şuan nolur kaldırmaya yardımcı olun lütfen offfff
konu silmek yasak
niye rezil hissediyorsunModeratorlere söyleyince kaldiriliyomus ama ben mesaj attm ama hiç cevap gelmedi çok rezil hissediyorum şuan nolur kaldırmaya yardımcı olun lütfen offfff
Tshirt ve kizlik zarinin ne alakasi oldugunu biri aciklayabilir mi
Herkes görüyor bunu lütfen kaldırmaya yardm edin çok kötü hissedyrm çok elim kirilsaydi yazmasaydmniye rezil hissediyorsun
konu silmek yasak
geçen gün konusunu silen biri banlanmıştıYasak degil. Bugun bir konu acilmisti. Hemen silindi. Yorum yapmistim. Goremiyorum. Turkankandan1 isimli kullanici.
herkes kim yavHerkes görüyor bunu lütfen kaldırmaya yardm edin çok kötü hissedyrm çok elim kirilsaydi yazmasaydm
Bir de siyaset bolumunde birisi fikra yazmisti. O da kaldirildi. Ceza almadi ama o editordu tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?