- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi Hayattanbikmis
-
Başkası umrumda değil ki giden bekaret falan da umrumda değil artk ailem duysa hayatm kararır evet ama başka bi erkekle olmak bile istemem asla bi daha , ben böylesi özel bi anin böylesi mahvolusuna aşkla yaptgjm bi şeyin böyle lekelenmesine ispatlayamayisimjn yanjnda birde sahtekarlıkla suclanisima yanarim
işte bu yüzden evlilik dışı ilişkiye hoş bakmıyoruzBaşkası umrumda değil ki giden bekaret falan da umrumda değil artk ailem duysa hayatm kararır evet ama başka bi erkekle olmak bile istemem asla bi daha , ben böylesi özel bi anin böylesi mahvolusuna aşkla yaptgjm bi şeyin böyle lekelenmesine ispatlayamayisimjn yanjnda birde sahtekarlıkla suclanisima yanarim
Ben hepsini gectimde, kuru kumas nasil renk kaybeder ,
Anlamadim. Konu cok tuhaf gercekten
işte bu yüzden evlilik dışı ilişkiye hoş bakmıyoruz
konu sadece bekaret değilki, adam sana psikolojik şiddet uygulamış resmen
ne gerek vardı ki şimdi bütün bunlara
gencecik hayatının baharında bir kız olarak ilkini yaşadığın bu adamdan bunları duymak?
ne hakkı var seni yıpratmaya
emin olmadığınız heriflerle bu kadar özeli yaşamayın bence...
Bu konuyla artik ekşiye mi düseriz onedio ya mi duseriz simdiden burdan almanyadaki halamlara selamlar
sende söylesene öyle bir düşüncem olsaydı içime tavuk ciğeri koyardım ( bir filmde görmüştüm )
seni çok iyi anlıyorum ben de senin yaşlarındayken çok aşıktım, gözüm bişey görmüyordu ben de herşeyi yaşamak istiyordum onunla ama ilerisini de düşündüm, ayrılığı da geçtim hayatta ölüm denen bişey de var dedim ve tuttum hep kendimi...Canimin yandığı noktayı anlamissiniz bi kız olarak ilkinj yaşadığım adamdan bunları duymak.... İmkanm olsa herkese evlenmeden ilişkiye girmeyi diye bagirirdim artk bi an bile naz yapmadm aşık oldm ve bunu sınırsız yaşamak istedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?