Böylesi görülmedi arap şeyhlerinin düğün pastaları..

Lereenim

Onur Üyesi
Pro Üye
17 Ağustos 2006
4.428
2.022
698
Hatay

Arap şeyhlerinin düğünlerine özel pastalar yapan ve ünü bütün dünyaya yayılan Ömer Addihaoui'nin yaptığı pastaların fiyatı 1.6 trilyondan başlıyor.Tamamen bu işle uğraşan Ömer'in düğün sahibinin isteğine göre özel çizimler yaparak hazırladığı pastalar görenlerin ağzını açıkta bırakıyor.

Ömer Addihaoui gösterişte sınırları zorlayan bazı şeyhlerin altın kaplama pastalar bile istediğini bunların fiyatlarının da 3-5 milyon dolara yaklaştığını söyledi.

Son düzenleme:
Ben şaaşalı şeylere bayılırım, rüküş ve gözyorucu olmadığı sürece, napayım içimden geliyor..

Herşeyi gösteriş meraklısı olarak nitelendirmemek lazım bazı şeyler insanın içinden geliyor, elinde değil..Para da olunca neden olmasın?

Keşke param olsa da sarayda yaşasam ben de:)))))))))))))))))

Ayrıca pasta ve pasta süsleme olayı da bence bir sanat dalı gibidir..Baksanıza şunlara ne kadar çok emek var..

süperler ya bayıldımmmmmm :icecream:

araplar zaten böyle şaaşalı şeylere bayılırlar ...

ama muhteşem ya resmen binbir gece malları gibi, bir rüya adeta bunlar sırnaşık şey

bu araplar gösterişe verdiği önemi teknolojiye verseydi müslüman halk şimdi kimbilir hangi konumlarda olurdu.

bu pastaları yediler mi acaba ......
nasıl kıydılarda bıcagı saplayıp çatalı batırıp yediler......
bogazlarında kalsın....
pis bogazlar....

yastıklı olan çok güzelmiş canııım lerenim......... paylaşımın için teşekkürler......

Ne diyeceğimi bilemedim, tabi ki süper muhteşem görünüyorlar. Dünya, zenginler Dünyası.... Ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…