• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boynum ve dekolte bölgem tavuk derisi gibi

Keseden sonra her banyoda bunu kullan kuzum cok iyi geliyor yalniz islakken kullan kuruyken acitabilir (seliulit icinde cok faydali)

Fakat tuylenme yazdin o pütürlerden ince tüy çıkmiyor degil mi?o baska birseylerin belirtisi şahit oldum da
Bende ince ayva tüyler de var. Hatta lazer görmediği için yazın sadece üst koluma ağda yaptırıyorum. Sivilceye benzer şeyler çıkıyor. Onlarda kahverengi lekeler bırakıyor.

Evet arkadaşlar benim boynum ve dekolte bölgem pütür pütür çok rahatsızım bu durumdan.Ben 18 yaşlarındayken yüzümde tüylenmeler olmaya başlamıştı ondan sonra bu şekilde oldu yani normal bir bayanınki gibi pürüzsüz değil erkek derisi gibi bu durumu yaşayan varmı acaba ya da bi çözümü:KK43:
Kusura bakmayın başlığa istemsiz güldüm. İnşallah bulursunuz şifasını

Kadın için boyun ve dekolte de önemli bölgeler ama. Doğrudan göz önünde .Allah şifa versin
Yüz de önemli aslında her bölge önemli ama ufak kusurlar için kadınların kendini
Öyle demeyin vücudunuz size sinyal veriyor önlemini almazsanız belki de geçirgen bağırsak sendromuna bile yakalabilirsiniz Allah muhafaza.
Tenim genel olarak böyledir genetik olarak. Bir anormallik olsaydı doktorum uyarirdi

Sağlığınız için 41 gün sebzeyle besleniverin. Değmez mi? Üstelik şimdi yaz ayındayız çeşit çeşit sebze var. Farklı usüller deneyerek farklı lezzetler çıkarabilirsiniz. Sonrasında da sağlıklı beslenmeye dikkat ederseniz bidaha tekrar etmez rahatsızlığınız.
Bizim bahçemiz var kendimiz yetistiriyoruz sebzeyi de bol tuketiyorum ama spor yapiyorumkas oluşumu için mecburen süt peynir sporun peşinden dört yumurta yemem gerekiyor

O yüzden ne yapacağımı bilememiş durumdayım .
Teşekkürler 🙏

Evet çok ince tüyler var kıl kökü yani bunlar neyin belirtisi olduğunu düşünüyorsunuz?
Orayı sert bir şekilde keselerseniz de oluyor öyle. Benim öyle olmuştu. Tüyler kırılınca batık gibi durdu. Gözenekleri belirginleşti.

Evet arkadaşlar benim boynum ve dekolte bölgem pütür pütür çok rahatsızım bu durumdan.Ben 18 yaşlarındayken yüzümde tüylenmeler olmaya başlamıştı ondan sonra bu şekilde oldu yani normal bir bayanınki gibi pürüzsüz değil erkek derisi gibi bu durumu yaşayan varmı acaba ya da bi çözümü:KK43:
Benim de bacaklarimda var pütürlükler, içerisinde üre olan nemlendirici kullanıyorum cok azaldi, birde kese yapıyorum. Eğer bahsettiğiniz şey topak topak yeni tüyler alınmış gibi gorunmesiyse, ben böyle care buldum

Back
X