• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boynumda çıkan şişlik

Mutlusirin777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
267
Puanlar
33
Selam kızlar. Ben 29 yasındayım. Kendimi bildim bileli cenemin altında lenf bezelerim vardır. Hatta küçükken onları bademcik sanıyodum. Bi gün tesadüfen genel cerrahiye sorduğumda lenf bezelerm oldugunu öğrendim. Herhangi bi takip falan önermedi sadece muayene etti gecti. Bu muayeneden 4 sene sonra yani suan boynumda bezelye nohut büyüklüğünde bastırınca oynayan ağrısız bi sislik farkettim kücüldüğü oluyor ama büyümüyor 1 aydır falan takip ediyorum. Ama huzursuzum napsam gitsem mi bi doktora göstersem mi. Bilgisi olan var mı bu konuda.

Git tabi ki burdan biz ne olduğunu bilemeyiz doktora gidersen en azından en başından durumu yakalar tedavısını olursun

Selam kızlar. Ben 29 yasındayım. Kendimi bildim bileli cenemin altında lenf bezelerim vardır. Hatta küçükken onları bademcik sanıyodum. Bi gün tesadüfen genel cerrahiye sorduğumda lenf bezelerm oldugunu öğrendim. Herhangi bi takip falan önermedi sadece muayene etti gecti. Bu muayeneden 4 sene sonra yani suan boynumda bezelye nohut büyüklüğünde bastırınca oynayan ağrısız bi sislik farkettim kücüldüğü oluyor ama büyümüyor 1 aydır falan takip ediyorum. Ama huzursuzum napsam gitsem mi bi doktora göstersem mi. Bilgisi olan var mı bu konuda.
doktor fark etti mi fark etmedi mi bu dediğiniz şeyi anlayamadım

Farketti. Lenf bezelerin var dedi, hic bi yorum yapmadı takip edelim falan demedi. Sonra bi tane daha cıktı ama bu sefer cenemin altında değil boynumda cıktı
bir şey yoktur o zaman harekette ediyor demişsiniz içiniz rahat etsin istiyorsanız gidip baktırın

Back
X