• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lenflerde bezi büyümesi şişmesi

melisssaaa48888

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Yaklaşık bir ay önce bademcik iltihabı geçirdim .Çene altımda bir lenfim şişti bastırdığımda acıyordu,ağzımın içinde apseler falan çıktı yutkunmakta zorlanıyordum.Doktora gittim tahlil yaptık steptokok pyogenes virüsü çıktı .Antibiyotik falan başlattı bana.Neyse antibiyotik kullanımım bitti ama ağzımın içindeki apseler aynıydı .Sonrasında boynumun sağ kısmında lenflerde şişlikler farkettim yaklaşık 2-3 hafta önce .Hareket ediyorlar ama ağrısız,aynı zamanda o bölgede kızarıklıklar saç diplerimde kızarıklıklar ve kaşıntı oluştu dermatoloğa gittim mantar olmuş dedi antibiyotik kullanımına bağlı .O da geçti ama lenfler hâla aynı yakın bi zamanda yine öksürük burun tıkanıklığı başladı ve aynı zamanda 20 lik dişlerim çıkıyor bilmiyorum hepsi bu durumu tetikliyor mu ama aklıma lenfoma falan geliyor çok korkuyorum .Biraz daha bekleyip doktora gidicem doktorlardan da bıktım artık gitmek istemiyorum ama bu şekilde de geceleri uyku uyuyamıyorum düşünmekten

Eklentiler

• IMG_7791.webp
    IMG_7791.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 78
Enfeksiyon sonrası şişen lenfler hemen inmiyor diye biliyorum. Benimde aralarda kasığımda ki lenf şişiyor. Belki koca karı işi olacak ama bende hep işe yarar. Metal kaşığı ocakta ısıtın ve lenf'in olduğu yere yaklastirin. Orayı yakmayacak şekilde ısıtsın. Korkutma derdi buyuklerim. Bir de bunu dene bakalım. Merak ettim işe yarayacak mı😊

Back