boynuz yutulur mu?

Evli olsan ayrıl-boşan hayatta demezdim. O günaha girmem. Ama evli değilsin ve güvenin gitti. Asla unutmazsin. Beyninde ki bu kurt asla çıkmaz. Göz göre göre hayatını karartma. Ayrıl, temiz, güzel ve mutlu bir sayfa aç. Yapman gerekende bu.

Ay n'olur böyle akıl vermeyin ciddi sanıp bunu uygulayanlar var.
Günümüzde evlenince veya çocuk yapınca erkeğin karakterinin, beyin dağarcığının değişeceğini düşünenler var, hala.
Erkeklerde beyin var mı ki dağarcığı olsun:)
Yazdıklarına birebir katılıyorum arkadaşım cidden bu yazılanları ciddi sanıp uygulayanlar var çünkü işlerine öyle geliyor

erkeklerin gerçek duyguları zaten sarhoşken söylenenlerdir, senin sevgilin başkasına abayı yakmış ,sende yedek oyuncusun daha napiyim diyorsan yazık sana acırım.

sarhoşken önüne gelene yazıyorsa belki aldatmaktan da daha büyük problemleri vardır bu adamın.
her şekilde yollarını ayır derim.

Mantıgına güven inan pisman olmazsın bu adamdan sana hayır gelmez yakanı kurtar hemen.

Sen ayrılma canım nasıl olsa sen affettikten sonra o seni terkedecek. Kendine yazık etme ya. Bak acı geçer ama aptallık hissi hep kalır. Lütfen eziyet etme kendine

evliykende sarhoş olup aynı hareketi yapar o zaman. bu karakter meselesi tatlım. bırak özlediği şeye gitsin.

Affetme desek de affedecek gibisin. Bunun affı olamaz canım benim, adam kadının birine seni özledim yazıyorda daha önce illaki bir ya da birden fazla kez görüşülmüş demektir yani defalarca boynuzlandın anlamına gelebilir bu.

Ve aldatmak karakter meselesidir bence bunu yapan adam hep yapar!

Haha böyle bi Türk filmi repliği vardı. Adamı başkasıyla basıyodu karısı ya da sevgilisi adam da kadına sarhoştum sen sandım diyince kadın tamam sevgilim deyip sarılıyordu. Baya geyiği dönüyodu bunu. Demek gerçek hayatta da oluyomuşu

7 sinde neyse 70 indede o olur evli degilken ozleyen evliyken ozlemini giderir o zamanda yutup es gecebilecek misin ?

Valla boynuzu yutarsın da sonra Nasıl çıkar bilemem. Valla Allah'ın sevgili kulusunuz gözünüze gözümüze sokuyor daha sonra evlenip isyan ediyorsunuz. Boşversene değer mi

Kesinlikle bu kişiden kendinizi kurtarmalısınız. 5,5 yıllık evliliğimi aldatıldığımı öğrenerek bitiren biri olarak söylüyorum ki, bir insan evli iken yada hayatında biri varken bu işleri rahatlıkla yapıyorsa her zaman yapacaktır. Hele ki şimdi yutarsan ileride daha rahat yapacaktır. Böyleleri yaptığı pisliğe hiçbir zaman pişman olmaz sadece yakalandığına pişman olur . Seni elinde tutmak için özürler diler, pervane olur, seninle arası düzelince aynen devam . Yol yakınken kurtar kendini derim. Ne yazıkki tecrübeyle sabit. Hem de beni geç iki küçük çocuğuna bile acımadan yapmış pisliklerini benim hayatımdaki karaktersiz kişi. Kendine ne kadar değerli olduğunu hatırlat ne kadar zor gelse de ayrıl ve kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…