boynuz yutulur mu?

Aldatmak bir hata değildir. Alışkanlık haline gelmiş karaktersizliktir. Evlenmeden bunu yapan adam evlenince kim bilir neler yapacak. Biliyorum aşk beyni devre dışı bırakıyor ama kendinize yazık etmeyin. Siz bunu hak etmiyorsunuz.

Boynuz yutulur mu diye sormuşsun ya
İnsanın taaa ciğerine öyle bir bıçak saplanıyor ki , çıkar çıkarabilirsen
Bekarsın nasıl olsa , öyle bir tekme at ki feleğini şaşırsın

Belki şimdi kalbini dinleyip affedersin ama izi kalır da kalır emin ol kalır

arkadaşım neden tam karar vermeden bildiğini açık ettin ki?
ne diyecekti? "biri var çok özlüyorum, o yüzden yazdım" mı?
tabi ki öyle böyle bir bahane uyduracaktı
şimdi, onun başkasını özlediğini biliyor ve onu kaybetmemek için kabulleniyor durumundasın
bence kendini bu konuma düşürme
ayrıca, hadi bir gecelik ilişki olsa da yutayım desen bi derece (ki ben bunu da hiç onaylamıyorum)
fakat bu olayda duygu var, özlemek var, adamın kalbinde biri var
bence bu çok büyük bir olay

Boynunuz tutulur mu anladim. Guzel tavsiyeler vardir diye geldim ama konu coh baskaymis yahu?
Simdi yutarsan sonra ne yaparsin bilemem. Hazmi zordur cikarirken zorluk yasarsin :/

SAdece duygularıyla yaşayan insanlar mutsuz olur.Çünkü gerçekleri görmeyip kör kuyulara kendi ayaklarıyla giderler.Öyle zavallı insanlardan olmayın. İnsanın içinde barındırdığı kendine olan saygı ve duygusal güç herşeydir.Çok az insanda bulunur.O insanlar da ileride güçsüz insanların imreniceği insanlar işte. Ayrıca zaten bunu gördüğünüz halde affetmeniz demek karşınızdaki insanınn size tamamen saygısınıda bitirmek demek.Bu kadar küçülmeye kimse için değmez.

demekki hala aklından silemediği özlediği birisi var ve senide yarabandı olarak kullanmış

kendınızı bu kadar değersizleştirmeyın herşey geçer herkes unutulur...

bahaneye bak. sarhoşken mesaj atan sarhoşken başka bişey de yapar. hepimiz sarhoş olalım madem. sen de sarhoş ol özledim filan yaz birilerine bakalım o ne diyor...

Yuttun hadi diyelim unutabilecek misin sürekli bir güvensizlik oluşmayacak kuşkulanmayacak mısın ? Hayatı böyle streslerle yaşamaya ne gerek var canının kıymetini bil pişman olup da bir daha yapmayan nadir insan vardır yapan bir daha yapar bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…