boynuzlandım mı?

nisan001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
327
2
96
İstanbul
arkadaşlar beynim durdu düşünemiyorum
erkek arkadaşım dün yaşadığı birşeyi anlattı
ailesiyle beraber bir yere gitmişler
orada başka bir aile daha varmış
kıza gözü takılmış
sonra ona doğru dönmüş
(ayakta duruyor herkes)
7 dakika falan bakışmışlar
bi annesine bir kıza bakıyormuş
kız ve annesi de buna
diyor ki "istemsiz oldu farkına varmadım
bakışımın altında duygu yoktu"

sonra diğer tarafa geçelim demiş ailesine yani onları görmeyecek bir yere geçmişler

kendime yakıştıramadım hiç dedi
sana da anlatmak istedim dedi

kendimi çok kötü hissediyorum
ne düşüneceğimi bilemiyorum

ben aynısını yapsaydım ne yapardın dedim
birşey demedi ama ayrılırdı bence

boynuzlanmak ne çirkin bir tabir...
ama yinede sizin tabirinizle boynuzlanmadınız..

Bunu adı ..son yıllarda popüler olan bir terim..elektriklenme...

Üzgünüm ama sevgilin ve o kız arasında bir elektriklenme yaşanmış.

Aldatma değil bence ama kızdan çok etkilenmiş bence ki sana bile anlatma gereği duymuş..

Yani baktın ve bitti tamam neyse ne ..değil mi?
Dünden beri bunu mu düşünüyorsun yani..

ılginç olan bu.

Ay yok canım, ne ayrılması. Birşey olmaz. Gözü takılmış. Tabi kaşı gözü oynayan adam iyi olmaz ama bu pek öyle art niyetli bakmış gibi değil. Bir de kuzu kuzu gelip anlatmış. Boynuzlanmamışsın.
Ama olay ilginç geldi o kalabalıkta 7 dakika nasıl bakmış, kızın annesi de buna bakmış. Bir de nasıl bir misafirlik ayrı bir yere geçmişler ailesiyle sevgilin. ılginç bir ortammış.

Bunu adı ..son yıllarda popüler olan bir terim..elektriklenme...

Üzgünüm ama sevgilin ve o kız arasında bir elektriklenme yaşanmış.

Aldatma değil bence ama kızdan çok etkilenmiş bence ki sana bile anlatma gereği duymuş..

Yani baktın ve bitti tamam neyse ne ..değil mi?
Dünden beri bunu mu düşünüyorsun yani..

İlginç olan bu.

ilginç değil aslında çünkü bizim iletişimimiz böyle yani yaşadığı herşeyi paylaşır
sırdaşın olur ya ..

bu hangi erkekte var ki
bence bu kadarını beklemek ütopik olur

benim eşimdeeeeeeeeeee. şaka yaptım canım ama anlatması hakikaten tuhaf geldi bana. yani benim eşim yada sevgili olduğumuz dönemde böyle bişey anlatsa tepkimi ben bile kestiremezdimki oda buna cesaret edip söyleyemezdi.

Ay yok canım, ne ayrılması. Birşey olmaz. Gözü takılmış. Tabi kaşı gözü oynayan adam iyi olmaz ama bu pek öyle art niyetli bakmış gibi değil. Bir de kuzu kuzu gelip anlatmış. Boynuzlanmamışsın.
Ama olay ilginç geldi o kalabalıkta 7 dakika nasıl bakmış, kızın annesi de buna bakmış. Bir de nasıl bir misafirlik ayrı bir yere geçmişler ailesiyle sevgilin. İlginç bir ortammış.

misafirlik değil otobüs beklerken

7 dakika istemsiz bakışılırmı ya akannehir basireti bağlanmış o anda demekki, anlamadım tuhaf,hani gözün ilişir güzel bi kadın yada yakışıklı bi adam gördüğünde güzelmiş yada yakışıklıymış der geçersin ama 7 dakka hemde annesinin gözünün içine baka baka bakışmak nedir :olmaz: ben açıkçası çözemedim bu durumu, ortada boynuzlanma yok bence,bi icraat yok sonuçta ama yani hiç hoş bir durum da değil, o da demekki bu durumu garipsemiş ki sizede anlatmış buna göre aldatma gibi bi durum yok ama hoşda karşılanamaz yani ohaoldumsmile

benim eşimdeeeeeeeeeee. şaka yaptım canım ama anlatması hakikaten tuhaf geldi bana. yani benim eşim yada sevgili olduğumuz dönemde böyle bişey anlatsa tepkimi ben bile kestiremezdimki oda buna cesaret edip söyleyemezdi.

dürüsttür bana karşı
yapmasaydım iyi olurdu ama ilk defa başıma geldi diyor

7 dakika istemsiz bakışılırmı ya akannehir basireti bağlanmış o anda demekki, anlamadım tuhaf,hani gözün ilişir güzel bi kadın yada yakışıklı bi adam gördüğünde güzelmiş yada yakışıklıymış der geçersin ama 7 dakka hemde annesinin gözünün içine baka baka bakışmak nedir :olmaz: ben açıkçası çözemedim bu durumu, ortada boynuzlanma yok bence,bi icraat yok sonuçta ama yani hiç hoş bir durum da değil, o da demekki bu durumu garipsemiş ki sizede anlatmış buna göre aldatma gibi bi durum yok ama hoşda karşılanamaz yani ohaoldumsmile

işte ben buna bozuluyorum zaten
7 dakika ya 7

yani biraz daha durulsaymış dhaa neler yaşanacakmış kim bilir demekki bişiler hissetmiş hoşlanmış belkide hala onu düşünüyo daha aldatılmadın ama olmıcadı malum sana anlatarak açık yüreklilik yapmış her erkek demez bunu ama iyi yaptığıda sölenemez

ilginç değil aslında çünkü bizim iletişimimiz böyle yani yaşadığı herşeyi paylaşır
sırdaşın olur ya ..

iyi o zaman..
Bu açıdan bak o zaman olaya..
Ne güzel işte dürüstçe gelip yaptıklarını anlatan bir sevgilin var..
Söylemese nerden haberin olacak değil mi başka bir kızla bakışmalarından falan..

Ama öyle uzun uzun bakışmakta olmaz yaniii...:kedi: değil mi ama?aklinialirimsmile

arkadaşlar konuşacak ortam yok sadece
bugün bakan adam yarın fırsatı olsa ne yapar diye geliyor aklıma
aldatılmak illa fiziksel midir?

hafifletici sebepleri de var
gerçekten üzülmüştü
kendine yakıştıramamıştı
ve gelip bana anlattı(böyle erkek pek yok ya)

Back
X