Boyu 1.57 olanlar derneği

Aa daha önce duymadınız mı.Valla 35 ten sonra dikkatli olmak lazım..Hareketsizlik ,sigara,alkol, kortizonlu ilaçlat vs.zamanla boyu kısaltıyor..Ben calsiyum d kullanıyorum.Zaten kısayım sonra maazAllah yok oluveririm😀

Babam 1.87 miş gençken, ben 1.76’yım şu an aramızda 4-5 cm var max. Dediğiniz doğru yani.

Aa daha önce duymadınız mı.Valla 35 ten sonra dikkatli olmak lazım..Hareketsizlik ,sigara,alkol, kortizonlu ilaçlat vs.zamanla boyu kısaltıyor..Ben calsiyum d kullanıyorum.Zaten kısayım sonra maazAllah yok oluveririm😀
azalarak bitmek dedikleri :D

Boyun 1.60, eşim 1.80, 16 yaşındaki kızım 1.70, 11 yaşındaki oğlum 1.40 (sanırım o bana çekecek). Yaş ortalamasına göre evin en kısası benim. Minyon olmak iyidir her yere sığıyorsun :)))) Kızım bazen yanıma gelip ay sen ne tatlısın anne minnacık deyip alnımdan öpüyor gıcık olsamda çaktırmıyorum :)))))

Cevremde 1.70 uzeri olan arkadaslarimin coğunun esleri ya kısa ya da kendilerine yakin boylarda. 😂😂😂

Evet ortalama erkek boyu kısa 10 tane kısa denk geliyorsa illa ki 2-3 uzun denk geliyor. Ortalamaya şans verilirse kısa boyluyla evlenme ihtimali artar. 🙄

Bende mesela boy takintisi oldugu için kısa erkeklerle baştan hiç o yola girmiyordum. Uzunlari aralardan seçtim eledim öyle kolay degil. Kimisi de beklentisi olmadigi halde denk gelir o ayri ama ben kendi adima dikkat ettim kisa boylularla baştan olmadim. 😂
Uzun kadinlar olarak hatayı 'Benim boyum ikimize de yeter' diyerek yapıyoruz sanırım.🤷🏻‍♀️
Sonra da topuklu ayakkabılarımıza ebediyen veda ediyoruz😣

Bu konuyla birlikte bana bi aydinlanma geldi. Benim hak ettigim uzuuun boylu duzgun adamlarin hepsini, 150 lik kızlar kapmış meger dnkskkdk 🤣🤣 hepinize mutluluklar dilerim. Umarim upuzun kızlarınız olur, minyon ogluma alırım 🤣
1,5 metre boyumla 1,80 adamla evlendim:) kader işte ne yaparsınız demek ki aşağıdan yukarı bakıp ay ne yakışıklısınız diyen kadınları seviyor uzun erkekler🤣🤣
Yeni nesil sanki daha bir uzadı 1,80 bile kısa kalıyor bazılarının yanında, nerede yetişiyor bu çocuklar, kızımın arkadaşları 1,90-2 metre boy ortalamasında :nazar:

Ben de 1.58im erkek arkadasimda 1.80 eger boyum uzun olsaydi o muhtesem topuklu ayakkabıları giyemezdim diye düşün

Boyum 174 kilom 56 topuklu da giyiyorum platform da spor ayakkabı da erkek arkadasım 185. Hiç uzunum diye sorun yasamadım kısa olsam da yasamazdım bence. Önemli olan içinde ne hissettiğin

Ya ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum

Back
X