- Konu Sahibi Masallardiyari
Yok artıkEşim evlendiğimizde 1.85 ti.Bacak boyuda uzun olduğu için 190 gibiydi..Ama yaş gittikçe kısaldı.Yaş 47 boy 1.78..Ama ben kalsiyuma dikkat ettiğim için aynı kaldım.(1.59)Yani merak etme zamanla çekiyorlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artıkEşim evlendiğimizde 1.85 ti.Bacak boyuda uzun olduğu için 190 gibiydi..Ama yaş gittikçe kısaldı.Yaş 47 boy 1.78..Ama ben kalsiyuma dikkat ettiğim için aynı kaldım.(1.59)Yani merak etme zamanla çekiyorlar![]()
Aa daha önce duymadınız mı.Valla 35 ten sonra dikkatli olmak lazım..Hareketsizlik ,sigara,alkol, kortizonlu ilaçlat vs.zamanla boyu kısaltıyor..Ben calsiyum d kullanıyorum.Zaten kısayım sonra maazAllah yok oluveririm![]()
azalarak bitmek dedikleriAa daha önce duymadınız mı.Valla 35 ten sonra dikkatli olmak lazım..Hareketsizlik ,sigara,alkol, kortizonlu ilaçlat vs.zamanla boyu kısaltıyor..Ben calsiyum d kullanıyorum.Zaten kısayım sonra maazAllah yok oluveririm![]()
1.58 e 1.86çocuklar nasıl olacak meraktayım
![]()
Bence siz en az 1.65 varsınız ayak parmaklarınızın uzunluğundan anladımTopikteki herkes mi tamı tamına 1.57 anlayamadım ne çok yazan olmuş![]()
Şaka bir yana sağlık olsun tabi de bizim eşimle baya fark varKızım 4 yaşına girecek bir kaç sonra.
Boyu 107 cm. 3 yaş 9 ay için üst sınır 106.5 işte
Yani üstten üstten gidiyorlar. İleride ne olur bilmiyorum halaları 155 hepten![]()
Bence siz en az 1.65 varsınız ayak parmaklarınızın uzunluğundan anladımKendimden biliyorum boyum 1.74 ayaklarımız benziyor
![]()
Sanırım spadayken fotoğraf çekmiştin küvette burada bir konunun altında görmüştüm, Almanya - Euro vs tartışıyordukNerden gördün kız parmaklarımı
Evet tahmin doğru bu arada 1.67 mi neyim
Uzun kadinlar olarak hatayı 'Benim boyum ikimize de yeter' diyerek yapıyoruz sanırım.Cevremde 1.70 uzeri olan arkadaslarimin coğunun esleri ya kısa ya da kendilerine yakin boylarda.
Evet ortalama erkek boyu kısa 10 tane kısa denk geliyorsa illa ki 2-3 uzun denk geliyor. Ortalamaya şans verilirse kısa boyluyla evlenme ihtimali artar.
Bende mesela boy takintisi oldugu için kısa erkeklerle baştan hiç o yola girmiyordum. Uzunlari aralardan seçtim eledim öyle kolay degil. Kimisi de beklentisi olmadigi halde denk gelir o ayri ama ben kendi adima dikkat ettim kisa boylularla baştan olmadim.![]()
Topikteki herkes mi tamı tamına 1.57 anlayamadım ne çok yazan olmuş![]()
1,5 metre boyumla 1,80 adamla evlendim:) kader işte ne yaparsınız demek ki aşağıdan yukarı bakıp ay ne yakışıklısınız diyen kadınları seviyor uzun erkeklerBu konuyla birlikte bana bi aydinlanma geldi. Benim hak ettigim uzuuun boylu duzgun adamlarin hepsini, 150 lik kızlar kapmış meger dnkskkdkhepinize mutluluklar dilerim. Umarim upuzun kızlarınız olur, minyon ogluma alırım
![]()
Ben de 1.58im erkek arkadasimda 1.80 eger boyum uzun olsaydi o muhtesem topuklu ayakkabıları giyemezdim diye düşün
Ya ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
Beni mi alıntıladınız kime cevap verdiniz anlayamadımBoyum 174 kilom 56 topuklu da giyiyorum platform da spor ayakkabı da erkek arkadasım 185. Hiç uzunum diye sorun yasamadım kısa olsam da yasamazdım bence. Önemli olan içinde ne hissettiğin