- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
Heh, eskidi yahu o.O da olur, zaten az daha cekse tr’deki ilk straplez esofman tasarimini giyen kisi olacakmis
Ama tum bunlari yaparken memelerin yoktu, hem memeli hem straplezli ilk olacak isteHeh, eskidi yahu o.
Birkaç nesil öncenin anneleri ‘seneye de giyersin’ ayağına aldıkları her şeyi kafaya geçirip kapüşon bile yapabilirdik.
O kadar fonksiyonluydu.
Ey gidi günler ey!
Vardı, maalesef vardı.Ama tum bunlari yaparken memelerin yoktu, hem memeli hem straplezli ilk olacak iste
Ovvv anne daha fena sankiVardı, maalesef vardı.
Durumum o kadar vahim, memem mi annem mi bilemedim
Simdi geliyor:Ya lütfen bi kişi de 1 80 göremez mi ya?Kör müsünüz lütfen artık.
Dolap 2 mt olduğuna göre bu arkadaş dolabın yarısı kadar yani 1 Metre boyundaYa lütfen bi kişi de 1 80 göremez mi ya?Kör müsünüz lütfen artık.
Lütfen 1 80 olamaz mi bi daha baksanızTam olarak 179.7523 cm aksi iddia edilemez
Yav ben kendımden biliyorum 160 boyumla aynı eşofman aynı memeSimdi geliyor:
-iste kadin kadinin dusmani
-gercek hayatta kimseye soyleyemeceginiz seyleri burda yazip ego tatmin ediyorsunuz
-gercek hayatta cok cirkin ve eziksiniz, burda insanlarla dalga geciyorsunuz
170, uzun görünüyorEki Görüntüle 2915940 boyum kaç gösteriyor herkes farklı bir şey söylüyor uzunmu görünüyorum yoksa kısa mı
Yok ya öyle degıl dolap 4 metrelıkmiş.Dolap 2 mt olduğuna göre bu arkadaş dolabın yarısı kadar yani 1 Metre boyunda
Annem bana orta okulda gri bir mont aldı ama aslında uyku tulumu olur o, sene 2001 falan.Ovvv anne daha fena sanki
Kalan 0.2477 cm'i terlikten kestim. Eşofman görüş açımı kesiyor tabi ama ne yaptıysam 180 olmadı.Lütfen 1 80 olamaz mi bi daha baksanız
Tamam o zaman esasli noktalarda mutabiksak sorun kalmadiYav ben kendımden biliyorum 160 boyumla aynı eşofman aynı meme
Gözlük kullanmalısınız. Eşofman da zaten tam olması gereken yerde böğründeKalan 0.2477 cm'i terlikten kestim. Eşofman görüş açımı kesiyor tabi ama ne yaptıysam 180 olmadı.
Ben soylemistim, anne fenaymisAnnem bana orta okulda gri bir mont aldı ama aslında uyku tulumu olur o, sene 2001 falan.
O mont hala duruyor, o zamankinden 40 kilo fazlayım herhalde 20 cm de uzunum, hala büyük ve hala da babama da büyük.
Kadın battal boy yorgan almış bana.
Olmaz ben şimdi seni merak ettim. Bakalım pijamayı en cok kim cekiyorTamam o zaman esasli noktalarda mutabiksak sorun kalmadi
İki koluna çocukları sok. Bedene de sen. Mis gibi aile boyu uyku tulumuAnnem bana orta okulda gri bir mont aldı ama aslında uyku tulumu olur o, sene 2001 falan.
O mont hala duruyor, o zamankinden 40 kilo fazlayım herhalde 20 cm de uzunum, hala büyük ve hala da babama da büyük.
Kadın battal boy yorgan almış bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?