- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
ahahahajahasjahjahYa ben seni hiç böyle eşofmanı iman tahtasına kadar çeken bi kadın olarak düşünmemiştim
boy kisa olunca cekiliyor canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahajahasjahjahYa ben seni hiç böyle eşofmanı iman tahtasına kadar çeken bi kadın olarak düşünmemiştim
O zaman tişörtü pijamaya, pijamayı çoraba sokmadan uyumuyoruzz. Ben de 160 ım kendımden bildimahahahajahasjahjah
boy kisa olunca cekiliyor canim![]()
Ve çirkinTerlikler 37 numara![]()
Ohh be nasıl bi rahatlama geldi bi an teorimizden şüphe ettiydim.Neyse ben gidiyorum sen konuya göz kulak olBen dusunmustum canim sen dert etme![]()
Ben de uyucam, sabaha banlanmaz sag kalirsak bakariz artik ahsjsbsksbOhh be nasıl bi rahatlama geldi bi an teorimizden şüphe ettiydim.Neyse ben gidiyorum sen konuya göz kulak ol![]()
![]()
Kaşlarıma kadar çekmeden uyuyamam ki dün çektim ve anında uyudumHayda bunu neden ben düşünemedim ki calci itiraf et pijamayı kaşlarına kadar cektin de mi
Hep formüller sende hepKaşlarıma kadar çekmeden uyuyamam ki dün çektim ve anında uyudum![]()