Boyum kilom

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
boyum 162 kilo 82 Gunde 1-2 bardak su iciyom yillardir ve gunluk 1600 kalori aliyom kilo gitmiyo acaba su icmedigimdenmi?
44 beden giyiyorum bu normalmi ya nasil oluyo
Sizlerin boy kilo ve bedeniniz kac?

çok az su içiyorsunuz, herşeyden evvel böbrekleriniz için günde en az 2 litre su içmelisiniz. ben kendimi zorluyorum anca 6 bardak içebiliyorum günde:KK43: benim de boyum 1.62 kilom 61 . bence sıkı bir diyetle ve sporla 60 lara inebilirsinz. diyet listelerine mutlaka bakın. diyet topiklerine demek istedim pardon

su içmediğinden ve yeme düzeninden kaynaklanıyor
bir gün yeme düzenini anlatırmısın

176 boyum var kilom 62 sanırım emin degilim. ama öyle cok su icmem mesela bir gun 2 litre icerim bir gun 2 bardak hani o gün ki duruma bağlı. çok hareketli bir gün gecirdiysem susayıp içiyorum. hareketsiz bir günse unutuyorum su içmeyi

Su çok az. İçine çubuk tarçın yada limon,elma dilimleri ekleyerek içmeyi deneyin sevmiyorsanız. Muhakkak bir yolunu bulmanız lazim su içmenin. Kilo verememeniz bundan olabilir. Birde yürüyüş ekleyebilirsiniz yanına,verirsiniz bir rahatsızlığınız yoksa.

boyum 162 kilo 82 Gunde 1-2 bardak su iciyom yillardir ve gunluk 1600 kalori aliyom kilo gitmiyo acaba su icmedigimdenmi?
44 beden giyiyorum bu normalmi ya nasil oluyo
Sizlerin boy kilo ve bedeniniz kac?

Normal değil tabi ki.
Tükettiğiniz su miktarı çok az. Hem sağlık sorunlarına sebep olur hem cildiniz kötü görünür.
Kalori miktarından anlamam ama kilo vermek için dengeli ve düzenli beslenmenin yanında spor şart. Asla diyet demiyorum, beslenme tarzınızı değiştirmelisiniz ve hayatınıza hareket katmalısınız.
173 boy 58 kiloyum ben. 60 oldum mu yanlarım göbeğim çıkmaya başlıyor. Ekmek kahvaltı dışında tüketmem, o da bir dilim tam buğday olur genelde. Abur cubur yemem, meyve suyu ya da asitli içecek tüketmem. Yazın meyvelerden şekersiz soğuk içecekler yaparım, ya da yeşilçaydan. Çaya kahveye şeker kullanmam. Onun dışında her yemeği yerim, arada tatlı, pasta börek de yerim. Ve hemen hemen her gün spor yaparım. Hiç bişey yapamazsam markete kadar yürür günlük alışverişimi yaparım.

Yani sabahlari genelde 2 dilim kasarli tost yaninda sekerli sutlu kahve yada cay
Oglen ne pistiyse 1 tabak o yemek yaninda salata yada sebze
Ikindi sutlu kahve
Aksamda hafif corba balik salata falan bazende useniyom yemiyom aksam onun yerine atistiriyom meyve misir ton baligi falan. Haftada 1 de sagliksiz yiyorum hamburger pizza yada kizartma turu

Kilon bayağı fazla ama dert etme verebilirsin ..
Mutlaka bol su,yürüyüş şart
Bir diyetisyenden liste alabilirsin

Susuz nasıl duruyorsunuz, ben 2 litre içmeye çalışıyorum günlük. Birde spor yapmalısınız bence hepimizin zaman zaman kilo problemi oluyor. Kendiliğinden gitmiyor hiç biri maalesef. Bi rahatsızlığınız yoksa spora ve diyete başlayın bence.

Yani etimmi siki
Benim boy kiloda biri 48 giyiyo mesela. Bana bunu aciklayabilcek olan varmi
44 e girdime gore cok sisman gorunmuyorumdur demi

su çok az ayrıca 1600 kalori demekki vücuduna fazla 1000 -1100 kalori denemelisin 1 hafta 10 gün farkı görürsün

Back
X