- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Yani sabahlari genelde 2 dilim kasarli tost yaninda sekerli sutlu kahve yada cay
Oglen ne pistiyse 1 tabak o yemek yaninda salata yada sebze
Ikindi sutlu kahve
Aksamda hafif corba balik salata falan bazende useniyom yemiyom aksam onun yerine atistiriyom meyve misir ton baligi falan. Haftada 1 de sagliksiz yiyorum hamburger pizza yada kizartma turu
Arkadaşlar zaten gereken bir çok şeyi belirtmiş su içmeniz için sağ tarafınızda otururken dışarıdayken de sağ elinizde sürekli taşıyor hale getirin şişenizi bir süre sonra elinizde olduğundan ya da çok yakınınızda bulunduğundan içmek isteyeceksiniz ben mesela iş yerinde hep yanımda bulundururum en az 1,5 - 2 lt içerim boyum 1,56 kilo 50 tabi ki 5 aydır diyetteydim 60 kilodan düştüm. Amacınız diyet değil de sağlıklı beslenme olsun ben bunu ilke edindim bu şekilde geri almakta zor oluyor ve en önemlisi spor spor spor sporsuz kilo vermek işkencedir. Sabah 2 dilim tost zararlı bir kere sabah en sağlam yemeniz gereken öğündür tost yerine haşlanmış yumurta kahvaltılıklar öneririm ekmek yememelisiniz ekmek türevleri de aynı şekilde makarna pilav bulunmamalı hayatınızda en azından bir süre