noluyo ya tam 3-4 konu ard arda boyum kısa boyum kısa diye acılıyo
Bu günlerde hep böyle ya birşeyler var.
Boyum kısa konuları filan.
merhaba ben kendimle ilgili bi problemi sizlerle paylaşmak istiyorum17 yaşındayım.arkadaşlar benim dışgörüşünüşümle ilgili hiç özgüvenim yok bazen kendimi çok güzel buluyorum bazen de aşırı çirkin.kim bakar bu tipe diyorum Allah'a isyan etmek gibi olmasın.çok şükür elim ayağım yüzüm gözüm düzgün.ama ben kendimden daha güzel birini görünce nedense kendimi kötü hissediyorum.sürekli facebooktan beğendiğim kıskandığım kızların resimlerine felan bakıyorum inceliyorum ya bu gerçekten psikolojik bişey.eminim beni görseniz çirkin demezsiniz ama ben aşırı kompleksliyim.ha bir de şunu söyleyeyim.bu özgüvensizliğimin en büyük sebebi boyumun kısa olması boyum 1.51 hep diyorum ahh keşke bi 5-6 santim daha uzun olabilsem.o bile bana yeter.boyumu çok kafama takıyorum.bu saatten sonra da uzasam uzasam en fazla 1-2 santim uzarım.genetik maalesef.mesela yolda felan giderken hep kızların boylarına felan bakıyorum.yanlarından geçerken dikkat ediyorum boylarımız aynımı diye felan..off psikolojim bozuldu artık.acaip takıntılı bişe oldum lütfen bana bi tavsiyede bulunun
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.ama tekrar söylüyorum:isyan etmiyorum kesinlikle, halime şükrediyorum tabiki de.ama gerçekten özellikle son 1 yıldır çok büyük bir takıntı haline geldi bu durum bende.fikirlerinizi almak istedim.dediklerinizde haklısınız.topuklularla da aram iyi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?