boyum kısa ve özgüvenim sıfır :(

m1m2m3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
278
0
96
Balıkesir
merhaba ben kendimle ilgili bi problemi sizlerle paylaşmak istiyorum 17 yaşındayım.arkadaşlar benim dışgörüşünüşümle ilgili hiç özgüvenim yok bazen kendimi çok güzel buluyorum bazen de aşırı çirkin.kim bakar bu tipe diyorum Allah'a isyan etmek gibi olmasın.çok şükür elim ayağım yüzüm gözüm düzgün.ama ben kendimden daha güzel birini görünce nedense kendimi kötü hissediyorum.sürekli facebooktan beğendiğim kıskandığım kızların resimlerine felan bakıyorum inceliyorum ya bu gerçekten psikolojik bişey.eminim beni görseniz çirkin demezsiniz ama ben aşırı kompleksliyim.ha bir de şunu söyleyeyim.bu özgüvensizliğimin en büyük sebebi boyumun kısa olması boyum 1.51 hep diyorum ahh keşke bi 5-6 santim daha uzun olabilsem.o bile bana yeter.boyumu çok kafama takıyorum.bu saatten sonra da uzasam uzasam en fazla 1-2 santim uzarım.genetik maalesef.mesela yolda felan giderken hep kızların boylarına felan bakıyorum.yanlarından geçerken dikkat ediyorum boylarımız aynımı diye felan..off psikolojim bozuldu artık.acaip takıntılı bişe oldum lütfen bana bi tavsiyede bulunun

noluyo ya tam 3-4 konu ard arda boyum kısa boyum kısa diye acılıyo

ve ayrıca bıktım yani bu boydan benim boyumda kısa 1.58 mutluyum ne özgüveni ya boyla ne alaka sakin ol senden kısaları var ya haline bi şükret önce ya

canım 151 çok kısa bi boy değil eminim oldukçada güzelsindır

yanlız fiziki olarak kendini beğenmiyorsan ve hayatın bi yerinden özgüven kazanma ihtiyacın varsa akademik alanda çaba gösterebilirsin

hastanede nejla hanım vardı yani 145 150 civarıdır ama o kadar saygı duyardıkki kadının zekasına

anlaşılan millet boya takmış.her yaşın her boyun her rengin kendine has güzelliği ve çekiciliği vardır.ama sen kendini çirkinim diye şartlarsan yapacak bi şey yok canım.

Aman tanrım Bir Derdim Var bi tıkladım herkeste boy sorunu beni şaşırtıryorsunuz ya benim arkadasım var boy 1.50 o kadar mutlu ve kendiyle barısık ki giyimiyle kusamıyla boyunu kapatıyor zaten..

Allahım baska dert vermesin, elinizin kolunuzun saglam olduguna şükredin yani inşallah öyledir.
İnsanlar neler çekiyor.

Canım daha bu yasında neden bunları dusunup en güzel zamanlarını tasalanarak geçiriyorsun ki kuzum yapma ya ..
Kendinle barısacaksın .. Emin ol senin boyunda olmak isteyenler bile var .. Ya da senin yerinde.. Şükret

Son düzenleme:
Topuklu ayakkabiyla idare etmen gerekiyor. Ama daha yasin kucuk oldugu icin surekli topuklu giymek zarar verir. 21 yasindan sonra giy. Ya da ameliyati varmis bunun, cok zahmetliymis, daha fazlasini bilmiyorum, arastirabilirisn.

Ayrica ne oluyoruz ya? Bu kisa boy konularindan gina geldi. Hergun en az 1 tane aciliyor.

güzelim boşver ,,uzun boylu olup napacaksın..
ben uzun boyluyum 1.75 ım ama kendıme gore bırını bulamıyorum..
yanı topuklu falan gıysem 1,80 - 1.83 arası oluyo yanı benım yanımda sevgılımın 185- 190 olması gerekıyo..
turkıyedekı erkeklerın boyuda cok uzun degıl ,,evde kalcam o yusden :)))
bıde bu acıdan bak
üzme kendını boyun uzun olanıda ıyı değil emin ol

benım boyumda kısa, benden kücük kuzenlerım hepsı gectı benı..

21 yasındayım 15 yasında kız bır kuzenım var benım ablam gıbı duruyor hosuma gıdıyor bu durum.. ve cok güzel topuklu ayakkablıar var guzelce gıyın kendıne bak..bak nasıl ıyı hıssedeceksın kendını...

yanı bencede cok guzel topuklular var gıy ve gez..
ben gıydıgımde cok dıkkat cekıyorum ama mınyon bır ınsan dıkkat cekmıyo..
şanslısınız o yusden
hıc dert etme.

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.ama tekrar söylüyorum:isyan etmiyorum kesinlikle, halime şükrediyorum tabiki de.ama gerçekten özellikle son 1 yıldır çok büyük bir takıntı haline geldi bu durum bende.fikirlerinizi almak istedim.dediklerinizde haklısınız.topuklularla da aram iyi bu arada

ya ben bıde bundan seneler once bır doktorun konusmasını dınlemıstım.
platın koyarak sanırım yapıyo bu ıslemı.5- 10 cm boy uztıyodu ama kımdı bılmıyorum.
onu bı arastır cok takıntı yaptıysan.

benim de boyum 1,49 çok da zayıfım ama dert etmiyorum boyumu. etsen ne olacak allah böyle yaratmış ve bence asla cerrahi müdahale yapma

ünlülerin boylarını araştır bir bakalım belki güvenin yerine gelir çoğunun boyu kısa.ama sonsuz güven var kadınlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…