boyum uzar mı

sheldonnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
58
0
286
Ankara
hanımlar ben 20 yaşındayım boyum 1.63 ama biraz daha uzayıp uzamayacağını merak ediyorum. sizce uzar mı? ve ne yapmam gerekir

bildiğim kadar boy adet görülen döneme kadar uzarmış cnm .en fazla 16-17 yaşlarına kadar boy uzaması durur..sanırım artık uzamazsın

Bence boyun oylede cok kisa degil normal ben yanlis hatirlamiyosam adet donemine kadar uzarmis boy adet olunursa uzamaz yine de iyi boyun ama kiloluysan bilemem cunki kisa gorunursun

Adet gördükten sonra uzamaz diye bir şey yok, öncelikle onu söyleyeyim. Ortalama adet yaşı 11 diye biliyorum, ben o dönemden sonra 10 cm'den fazla uzadım. Ancak 20 yaşından sonra kendiliğinden bir uzama olmaz sanırım. Pilates yapmanı tavsiye edebilirim, kaslarını esnetip uzattığı ve omurların arasını genişlettiği için kişiden kişiye değişmekle birlikte birkaç santim farkedebilir. Zaten 1.63 kısa bir boy değil, illa boy uzatmaya çalışmana gerek yok bence

bu yaştan sonra uzamaz diye biliyorum.adet olduktan sonra sadece en fazla 6 cm uzuyor daha fazla uzamadan uzama duruyor bir doktor mekalesinde okumuştum.boyun gayet normal uzamasanda önemli kısalık yok bence..

Ben anlamıyorum boy uzamasının adetle alakalı olmasına ,bence buyume evresine kadar bır süreç.Vücudun kendını tamamlamasına kemiklerin son gelişimine kadar olan bır süreç sanırım.
Bende 20 yim.1,67 falanım.Bende uzamak ısterım 1.70 olsaydım iyi olurdu :S

Yalnız olayın adet görmeyle uzaktan yakından ilgisi yok arkadaşlar (Bir hekim evladı olarak konuşuyorum)

Yalnız bu yaştan sonra uzarsa senin beslenme alışkanlıkların ve daha önce konusu geçtiği gibi egzersizlerle mümkün ve ancak 2-3 cm kadar olabilir.

Bende boyum uzar mı deyınce konuyu acmadan 150-155 bısey sandım 163 boyun var bayan ıcın gayet ıyı canım neyı takıyosun kı kafana

Bende boyum uzar mı deyınce konuyu acmadan 150-155 bısey sandım 163 boyun var bayan ıcın gayet ıyı canım neyı takıyosun kı kafana

yok tatlım taktığımdan değil ya, telkin diye bir olay var onla boy uzatıyorlarmış ama her yaşta olmasa gerek onun için sordum

Önce adet olunca boyun uzamaması gibi bi saçmalık yok onu belirtiyim ben 12 yaşında adet oldum boyun 15 cm uzamıştır.normal bi kız 13 14 yaşında adet olur bu dönemlerde boyumuz en fazla ne kadar olurki küçücük oluruz nasıl böyle uzatık o zaman.20 yaşdan sonra pek uzamaz ama spor yapıp sağlıklı beslenirseniz mutlaka 2 3 cm uzarsınız.

Bu yastan sonra boyunun uzuycagini pek sanmiyorum canim ama belki uzayabilir. Ve yapiyormusun bilmiyorum ama sakin kendini kisayim ben falan diye kotuleme. Boyun gayet normal canim. Sonucta bu senin yapin ve kimse kendi boyunu secmedi oyle degil mi? Bu yuzden sakin kendini kisayim diye uzme :)

mesela ? nereden ulaşabilirim o egzersizlere yardımcı olur musun :)

canım googleda arat bulursun hemen. ayrıca telkinden bahsetmişsin, onu da mutlaka dene mutlaka etkisi olacaktır. telkinler cidden etkili, şu müzikli olandan bahsediyorsun di mi bu arada boyun zaten standart,yani kısa değil. ama ille uzayım diyorsan başarabilirsin

hanımlar ben 20 yaşındayım boyum 1.63 ama biraz daha uzayıp uzamayacağını merak ediyorum. sizce uzar mı? ve ne yapmam gerekir

Canim plates yap. omurlarin arasi acilir boyun uzar. boynunda uzar. ben uc yil once diyet yaptim 11kilo verdim simdide plates yuruyus yapiorum bel kalca kuculup inveliyo. boyun uzatici hareketler var. boynum uzadim. boynumla soyle 1cm uzamism. Az yaptim sporu cok yaparsam daha cok olur. nisanliyim evlenmeyi bekliyoruz yurt disindan gelcek oda farki umarim farkedecektir ben ayrica33yasindayim sen daha cok uzarsn

Son düzenleme:
boyun iyi bence, uzamasını isteyerek canını sıkma hiç.

benim boy 175, koca bulamıyorum, istediğim ayakkabıyı giyemiyorum, herkesin kafasının üstünden bakıyorum, ceketlerin kolları olmuyor vs. rahatsız edici yani. senin boyunda olmak için neler vermezdim.

filmlerde bilmem nede uzun boy iyi ama normal hayatta uzun boy hiç pratik değil.

ayrıca dalyan gibi adamlar hep senin boylarında kızları tercih ediyor, size de bu bakımdan gıcık oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…