- 30 Haziran 2010
- 1.078
- 431
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 1 64 boyundayım 16 yasındayım herkes bana daha fazla uzamassın diyo moralimi bozuluyolar
bende anneme balık yagı aldırdım sut ıcıyorum annemin doktor arkadaslarından beslenme onerileri alıcam bu arada annem bisey demisti karbonhidrattan uzak dur yumurta faln ye peynir yesillik ye sebze meyve cok yemen lazım vitamin acısından inan bana bu konuları cok arastırdım boyuma ck taktıgım icin ve uzamax gibi urunlerin de yararı olmadıgını para tuzagı oldugunu duydum o boyunun uzaması uzamax haric herseye baglı olabilir BENCE ...
22 yaşına kadar uzamaya devam edeceksin.
ben şu an 1.70 boyundayım ama bütün yakışıklı erkekler 1.65 boyunda![]()
daha uzarsın merak etme..bence en iyi spor yüzme..tüm vücudun çalışıyor...
ben de 1.68 im bi de topuk giyince 174-175 oluyo ve inan aslında hiç de sevincek bi durum değil eğer manken değilsen..:))neden mi?
1- o güzelim elbiseler tamam yakışıyo ama iş yerinde etek boyu mecbur diz seviyesinde olmak zorunda ve o boyda elbiseler uzun boya hiiç yakışmıyooo..inan çıtı pıtı kızlara çok özeniyorum ya...giyoyolar sexi sivri ayakkabıları...ohh mis gibi..
2-Türk erkeğinin standartları 175 falan en fazla..yani çok nadir öyle uzun hoş birini bulmak :) boyun uzadıkça yanında kanka gibi durmak hoş değil..erkek dediğinin kollarında kaybolcan :)
3- yaşına göre boyn çok normal takma sakın...heee bi de sakın sakın sigara içme..bu yaşlarda belli olmazlmaz:
şimdiki aklım olsaydı ergenlik çağında erkenden uyur, spor yapıp bol bol süt içerdim, kısa kalmazdım böyle..