Boyum.. :/

aynı dertten muzdaribiz yani valla anneme nasıl koca beğendircem hiç bilmiyorum kısa erkeklere de çok sinir olur napalım bizde uzun buluruz evet at gibi diyenlere sinir oluyorum içinin yağları eriyor ya neyse bide devedede boy var diyenler var, evet devedede var ama sende yok

benimde boyum 1.62 25 yaşındayım.bende lisedeyken kafama çok takardım ama artık sorun etmiyorum.yeni tanıştığım insanlar 25 olduğuma inanmıyor boyumdan dolayı daha genç gösteriyorum.ne demişler bodur tavuk her daim piliçtir

Henuz gec kalmis sayilmazsin cnm. Bi kac sm uzamasi mumkun. Basketbol, yuzme gibi sporlar yardimci olabilir. Senin yasindayken ben de 159-160 boyundaydim. Bi kac sm daha uzamak istiyordum. Gunde bi kac kere evde zipliyordum tavana dogru ellerimi yukari kaldirarak, yukari cekiyordum kendimi. Ama bi sure sonra boyumu pek onemsememeye basladim. Simdi 20 yasindayim ve 164 boyundayim. demek ki uzuyormus insan Basketbol, yuzme yaparak, surekli yukari kendini cekerek ziplayarak, kalsiyum icerigi zengin olan besinlerle beslenerek boyunun uzamasina yardim ed ebilirsin. Bi de her gun duzenli havuc suyu icince boy uzuyor diyorlardi benim zamanimda ama ben pek sevmezdim havuc suyunu, icmiyordum pek. Bilemicem o yuzden. Bence denemekle bisi kaybetmezsin, boy uzatmaya faydasi olmazsa bile diger acilardan cok faydali
Ama bence boyun kisa degil senin. Ben 164 boyundayim, topuklu giydigimde ( cok az giyerim) 172-174 bu aralikta oluyorum. Gayet de uzun gozukuyorum. Ama 164le bile cok mutluyum. Ki benim fazla kilolarim var, bu yuzden boyum oldugundan daha kisa gozukuyor. Senin boy ve kilon gayet orantili. Bacaklarin konusunda da bence en iyi gelen sey tempolu yuruyus cnm. duzenli olarak yuru 1 aya kalmaz faydasini gorursun. Iyi gunler

:):) Ay çok güldüm.Sen biraz daha büyüyünce emin ol bu yazdığına sende güleceksin.Ben ağlardım boyum niye daha uzamıyor diye ha ha.Seninkisi tam bir ergenlik psikolojisi 162 iyi boy.Sen şimdi beni anlayamazsın ama ilerde güleceksin zaten ha haaaa

Güzelim yapma allah aşkına ben sendende kısayım yıllarca kafama taktım bunu ama.İnsanların öyle dertlerle fiziksel hastalıklarla dolaştığını gördüm ki oturup kalkıp halime şükür ediyorum şimdi.Hatta geçen bir arkadaşımla faceden konuştuk kiloluydum ben eskiden kilo verdin mi dedi tabi verdim falan dedim boyun uzadımı dedi baya güldü eskiden olsa çok üzlürdüm ama artık bende kahkahalarla güldüm ona çare yok artık dedim.Yani biri laf ettiğinde bende onlarla gülüyorum ve konu kapanıyo eğer üzüldüğünü ya da sinirlendiğini belli edersen iyice uzuyo sakız gibi insanlar eğlenmek için karşısındakinin en zayıf nktasını çok çabuk yakalıyo ne yazkki.Ama artık çok şükür benim bu konuda zayıf noktam kalmadı.Öyle şeylerle boğuşuyorum ki boy benim için devede kulak

Bence basket oyna,ya da evde zıpla.Bunlarla 5 cm uzarsın bence ben daha fazla uzayanları duymuştum.Ayrıca boyun kafaya takılacak gibi değil ama illa da 1.70 olmak istiyorum diyorsan elinden geleni yap
Ben de 1.70 civarıyım ben de 75 falan olmak istiyodum,bi ara zıplıyodum evde sonra vazgeçtim,uğraşmadım :)))

Son düzenleme:
Bence boyun gayet normal. Hatta emin ol uzun bile sayılır. Kafana takmanı gerektirecek hiçbir problem yok. Biraz daha uzasın istiyosanda ip atlayabilirsin,basketbol oynayabilirsin.. 3-4 senen daha var önünde boyunun uzaması için. Tabi öyle fazla bi uzamada bekleme. En fazla 3-4 cm olur.. Ama dediğim gibi kimseyle kendini kıyaslama çünkü boyun gayet normal ve ideal. Bende 17 yaşındayım ve 165 boyundayım.

yazını okurken hem çook güldüm hem de biraz kızdım :))
yaa 67 zaten güzel bi ölçü. hadi beğenmiyorsun ama merak etme kesinlikle daha uzayacaksın. en az 22 yaşına kadar :))
boyum 1.57 hayatımda hiç bir zaman ama hiçbir zaman takıntı yapmadım. 1.67 boyla 50 kiloda nası bacakların kalın bilmiyorum :44::44::44: mümkün değil:
birazcık kendinizi sevin arkadaşlar. hergün aynanın karşısına geç benim boyum gayet yerinde de bence. gerçii ben hiç denemedim ama
bir de 'bi derdim var' kısmına açmışsınız ya bu konuyu ne diyim size

çooookkk güzel yaşlardasın kıymetini bil

1.70 boy çok güzel ve ideal bir boy üzülme uzarsın bende 1.74 boyundayım 24 yaşımdayım ve inanmıyorlar yaşıma 19 zannediyorlar :)
ince kemikliyim galiba ondan boyla minyonluğun alakası yok ne kısa boylu kızlar var yaşndan büyük gösteren kemik yapısı çok önemli önce sağlık unutma canım .

cnm gayet iyisin kafana takma kendinle barışık ol..

upuzun olmak da çok kötü bence :)

kendini sevmelisin bence.. 1.60 ım ve hiç boyumdan şikayet etmedim böyle seviyorum ve beğeniyorum kendimi

Şimdi sana moral vermek bana düştü :)) Ben 19 yasındayım boyum 1.52 cm kilom 41 anlıcan ufak tefek biseyim ve beni kendinle kıyasladığında bu durumda epey mutlu olabilirsin=) Hee ben bu durumdan mutsuz muyum kesinlikle hayırr! Bu saatten sonra uzayacak da deilim zaten genetik bizde baba tarafından ama yine de ailede en kısa benim diğerleri benden uzun..Okulda da sınıfta en kısa boylu bendim lisedeyken.. Ama bunu hic problem etmedim zira çok sıcakkanlı, konuskan cevremde de hatırı sayılır derecede sevilen biri oldum hep! Eh beni güzel bulanlar da bir hayli vardır:)) Yani karakter birçok açığı kapatıyo zaten.. Hic problem etme sende bence kendınle barısık ol bu konuda öle azımsanacak bir boyun da yok yani:))

23 Yaşındayım boyumda 1.65 çok memnunum canım

Sen 16 yaşında 1.62 lik boyunla gayet iyisin birazdaha uzarsın zaten.

İşte bunu söylüyo herkes.

Canım benim takma kafana ya tıka kulaklarını uzun oluyorlarda ne oluyor sanki?Bende neredeyse 20 yaşındayım ve 1.63 boyundayım hiçbir zamanda takmadım kafama boyumu kısa değilsin orta boylusun.Ayrıca daha 16 yaşındasın biraz daha uzarsın.Beslenmene dikkat et ve spor yap.Uzamazsanda takma kafaya sanada o yakışıyordur eminim :)

İşte bunu söylüyo herkes.

bende 15 yşındayım ama boyum sendende kısa şükret 155 benimki bende doktora gittim kan tahlilleri falan yapıldı sonuçları çıktı çarşamba günü doktor bakıcak.Neyse bak doktora gittiğimizde doktor boyumun ulaşacağı maksimum değeri şöyle hesapladı: annenle babanın boyunu topllayıp 13 çıkarıp ikiye böldü yanlış hatırlamıyorsam 160 çıktı bnmkide ama bak ben 160 bile yeter diyorum . Haa bi de adet gördükten sonra değil adet düzene girdikten sonra uzamaz dedi doktor. Şükürki benimki düzene girmedi 4-5 ayda bir D:

canım adetten sonra bir kaç sene daha uzarsın ablacım. ben 11 yaşında adet gördüm ilk. 13 yaşımda boyum 165 oldu bi daha da uzamadım. ama o sırada bi acı yaşadım dikkatsiz beslendim hastalandım bunlar da etkiledi. buna rağmen adetimden sonra 2 sene boya attım. kilo ile ilgili de. 13 yaşımdaki halimden daha zayıfım ama hatlarım daha düzgün. kilo 20ye kadar oturmuyor. şiş gibi oluyo vücut sonra şekli belli oluyor. iri bir ergendim şimdi inceyim çaba sarfetmememe rağmen.

kiloyu düşünme. boyun için süt, peynir, yoğurt tüket atlamalı sporlar yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…