boyumla başım dertte

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
Evet sorun boyum. 17 yaşındayım boyum 1.55. Yüzümün hatta fizigimin güzel olduğunu söylerler ama ben artık boyuma laf atılmasına dayanamiyorum. Derslerim cok iyi, cevremde sevilirim fakat dusmanim da cok fazla. Sürekli boyumdan vurmaya calisiyolar. Cuce, hobbit vs. Benim elimde olmayan bir sey icin benimle dalga gecilmesine cok sinirleniyorum. Sanki eksik biriymisim gibi hissediyorum normal biri degilmisim gibi. Sizlere sorum bu yaştan sonra boy uzar mi egzersizlerle vs? Uzarsa ne kadar uzar cevrenizden verebileceginiz örnekler var mi? Simdiden tesekkurler..

Valla dürüstçe konuşuyorum boyum 1.76 ama sizin boyunuzda olmak isterdim. Minicik minyon tam erkeğin koltuk altına girmelik. Ayrıca 21 e kadar uzarsınız, bol günlük süt tüketin ben çok içerdim. Ama anne babanız da çok uzun değilse mucize beklemeyin. Uzamazsanız da çok üzülmeyin bence minyon kadın her dem taze derler.

Boynumla başım dertte diye okumuşum. Benim de boynum çok ağrıyo dicektim;)

Amann, kilon boyuna göreyse salla gitsin.
O yaşta ne düşmanı ola ki, kıskanıyolardır onlar olsa olsa.
Düşman olsa duramazdın ;)

Biraz basketbol oynasan düzenli? Abim o şekilde çok boy atmıştı. Ben her zaman leylektim zaten. Ama beslenmene dikkat et yüksek yerlere asıl sut iç. Çokta kafana takma,minyon olmanında güzel tarafları var. Ben çok severim minyon olan hatunları

Daha uzarsın ama tabi bi selvi boylu olmayacağını bilerek bekle bunu. Ben boyunuzu çok kısa bulmadım açıkcası. Doğru giyimle gayet normal durduğunada eminim.

Birazdan uzun - kısa tartışması başlar burda :D
Boyunuzun uzayacağını sanmıyorum kendinizi böyle sevin .
Herkes genelde kendinde olanı sever kısalar devede de boy var der , uzunlar manken gibiyim kısa olmak istemezdim der vs vs .

Evet sorun boyum. 17 yaşındayım boyum 1.55. Yüzümün hatta fizigimin güzel olduğunu söylerler ama ben artık boyuma laf atılmasına dayanamiyorum. Derslerim cok iyi, cevremde sevilirim fakat dusmanim da cok fazla. Sürekli boyumdan vurmaya calisiyolar. Cuce, hobbit vs. Benim elimde olmayan bir sey icin benimle dalga gecilmesine cok sinirleniyorum. Sanki eksik biriymisim gibi hissediyorum normal biri degilmisim gibi. Sizlere sorum bu yaştan sonra boy uzar mi egzersizlerle vs? Uzarsa ne kadar uzar cevrenizden verebileceginiz örnekler var mi? Simdiden tesekkurler..
Gerçek hayata hoşgeldin. Boyun olsa başka yerden vururlar. Kusursuz olsan iftira atarlar.

Valla dürüstçe konuşuyorum boyum 1.76 ama sizin boyunuzda olmak isterdim. Minicik minyon tam erkeğin koltuk altına girmelik. Ayrıca 21 e kadar uzarsınız, bol günlük süt tüketin ben çok içerdim. Ama anne babanız da çok uzun değilse mucize beklemeyin. Uzamazsanız da çok üzülmeyin bence minyon kadın her dem taze derler.
Sizin yerinizde olmayi o kadar isterdim kii. Yorumunuz icin tesekkurler icimi rahatlattiniz bi nebze :)

Biraz basketbol oynasan düzenli? Abim o şekilde çok boy atmıştı. Ben her zaman leylektim zaten. Ama beslenmene dikkat et yüksek yerlere asıl sut iç. Çokta kafana takma,minyon olmanında güzel tarafları var. Ben çok severim minyon olan hatunları
Basketbil oynayabilecegim bi alan yok ygs/lysye hazirlaniyorum vakit de ayiramiyorum. Ama aklima geldikce esniyorum kapinin tepesine uzanmaya calisiyorum falan.tesekkur ederim yorumunuz icin..

aynı boydayız ama senin hala bikaç cm uzama şansın var, ben laf yemenin alasını evlilik çağına gelince gördüm bence yapabileceğin her şeyi yap 21 e kadar, o insanları da Allah'a havale et, olmuyorsa kendini böyle kabul etmen senin için en iyisi olur. önce birkaç iyi doktorla görüş, hergün süt ve yumurta tüket, yeterince uykunu al, spor olarak da en iyisi yüzme, olmadı basketbol, voleybol belediyenin kurslarına gidebilirsin, şu kapıya takılan kollarınla kendini yukarı çektiğin aletten de alabilirsin yani şimdiki aklım olsa öyle yapardım

Boynumla başım dertte diye okumuşum. Benim de boynum çok ağrıyo dicektim:KK66:

Amann, kilon boyuna göreyse salla gitsin.
O yaşta ne düşmanı ola ki, kıskanıyolardır onlar olsa olsa.
Düşman olsa duramazdın :KK66:
Keske boynum olsa :110: kilom 44. zaten kendimi kiskaniyolardir diye avutuyorum yoksa neden surekli boyuma laf atsinlar benden kisalar da varken. Ama hayati bana zehir ettikleri kesin

Geçen gün benzer konuda da aynı tavsiyeyi vermiştim büyük balıkların sırt kısmındaki siyah et boy uzamasına çok etkiliymis.Hatırladığım kadarıyla Prof İbrahim Saraçoğlu söylemişti bakabilirsin videolarına ki kaldıki boyun cokta kısa degil kilona dikkat ettiğin sürece sorun olmaz bkz Ece Seçkin 1.50 falan sanırım ama gayet guzel

Bence buna siz izin veriyorsunuz ,kimseye izin vermeyin fiziksel görünüşünüzle dalga geçilmesini.
Hem neden takıyorsun boyunu anlamadım.
Ben kızlara kısa boyu çok yakıştırıyorum ve uzun boyu hiç sevmiyorum.Ben de kısayım 1.58 'im ,çok da memnunum.
Bak Shakiraya ,boy 1.57 ama fizik falan maşallahı var yani.Tüm dünya hasta.

Gençlerin birbiriyle uğraşabildiği yaşlardasın, daha olgun bir arkadaş çevresine girince seninle uğraşmaktan vazgeçerler. Bu arada ben 25 yaşındayım, 17 yaşındayken de aynı boydaydım. Sen kendini sevmeye bak, insanlar kendileriyle sürekli dalga geçildiğinde kendilerinde sorun olduğunu sanarlar. Kısa boylusun ama anormal değilsin. İstisna değilsin yanı kompleks yapacak bir boy değil. Çevredekilerin laflarını duyduğunda, onların birer ergen olduğunu düşününce neden böyle konuştuklarını daha iyi anlarsın.

Back
X