Evet sizde herkesin söylediği gibi "Tek derdin bu olsun,Allah başka dert vermesin, şükret" diyenlerdensiniz,biliyorum.Bende öyle düşünüyorum ancak herkesin bir takıntısı vardır kiminin burnu,kiminin kilosu,kiminin gözleri vs vs. Benimde takıntım boyum. 17 yaşındayım boyum 1.50, ailemde annem ve babam dışındaki herkes uzun boylu.Az önce boy uzatmayla ilgili başlıklara baktım ve güldüm gerçekten. 1.65 olduğunu ve kısalığından dert yandığını söylemiş bir çoğu. Oysa ben 1.60 olmak için nelerimi vermezdim.
Sizden uzun boylu olmak için neler yapılabileceğini sormuyorum çünkü yapılması gereken herşeyi yaptım. Boyumun kısa olmasına rağmen çok beğenilirim ama hep içimde bir yerlerde kalacak bu uzun boylu olma merakım.. Çok ağladığımı bilirim bu yüzden..Yapılacak birşey kalmadığı için geriye sadece "Bir derdim var" başlığı altında dert yanmak kalıyor :)
Uzunluğunuzun kıymetini bilin, Allah kemiklerinize sağlık versin. Uzun olup da sağlık sıkıntısı çekmektense, kısa olup sağlıklı olmayı tercih ederim..
Dinlediğiniz için teşekkürler...
Normal kilonun asla 1 kilo bile üzerine çıkma ve genelde topuklu ayakkabı tercih et. Dolgu topukla daha rahat edersin.
Fazla kilo, insanı daha kısa gösteriyor.
çok teşekkür ederim
Boy asla güzelşik kriteri değildir önemli olan vücüt ölçülerin ve havan yaydığın enerji
Daha yolun başındasın bahtın güzel olsun
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Yüzümü çok beğenirler ama vücut ölçülerim pek yerinde değil basenler var biraz bacaklarımı kısa gösteriyorlar.
Yinede birşeyler yapmaya çalışıyorum, doktor kapakların kapandığını uzamayacağımı söylesede duymuyorum onu :)
aslında benim basenim var normalden çok daha büyükler.. arkadaşlarım bu yüzden dahada kısa göründüğümü söylüyorlar..
tabii herkesin önceliği ya da itina gösterdiği konu başka;ama ben 26 yaşındayım, kendimi bildim bileli de kısayım. Boyum 1.56.
Çok dalga geçenim olmuştur ve ben de artık onlar dalga geçmeden kendim kendimle dalga geçiyorum. Onlar bunu "kendimle barışıklıkla" nitelese de, aslında başkalarından daha fazla bunu duymak istemiyorum.
Şimdi sana şöyle bir şey söyleyeyim. Boyumu kafama takmayı bırakalı 6 sene oldu. Bu arada 20 yaşımla 23 yaşım arası da 2 cm uzadım ben enteresan biçimde ama takmamaya başlamamın sebebi elbette ki bu değil.
Mühendislik mezunum. Yüksek lisansımı başka bir üniversiteden aldım. Şimdi iyi bilinen bir üniversitede doktora yapıyorum. Paramı da kazanıyorum çok şükür. Eşim var, ailem var, dostlarım var hepsi de candır, hepsi de çok sever beni ve ben de onları. Eşim 185 boyunda. Bunları anlattığım için saçmalıyor görüntüsü verebilirim; ama ben bu takıntımdan ciddi manada böyle kurtuldum. Yani bu anlattıklarım arasında boyumun ya da kilomun bana hiçbir açıdan negatif ya da pozitif etkisi olmadı. Sen de karakterimi ve kariyerimi nasıl geliştirebilirim diye düşün ve boyunu aklından çıkar.İnan sana bir etkisi olmayacak,merak etme..
İyi şanslar diliyorum sana..
ben 172 ym vw çok şikayetçiyim arkadaşlarım hep 180 185
bende yanağımdaki beni sevmiyorum mesela her insanın taktığı birşeyler var canım rabbimde seni öyle güzel yaratmıştır
Daha senin vücudun oturmamıştır
Hatların tam çıkmamıştır
Sana pilates tavsiye ediyorum inanılmaz güzel bir vücut sağlıyor ve çok dik duruyorsun hem kilo denen bişide kalmaz
Yıllardır yapıyorum bi hoca eşliğinde yapmanı tavsiye ederim
Sporla halledersin onları :))
Evet duymuştum ama ilgilenmedim hiç. Videoları varmıdır bunun evde yapılabilecek? Okul falan derken hoca bulmam zor :18:
Cdleri satılıyor videolarıda var evet ama hocayla en azından bir kaç ay çalış derim
Doğru yapmazsan zaman kaybı olur
Akşam eve geldiğinde çalışabilşrsin her saat var istanbuldaysan çok yer var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?