Boyun ağrısı ve hayatın zehir olması

kesenmakas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
1.518
1.379
Merhaba arkadaşlar,
Ağır bir hastalık geçiriyorum; orta kulak iltihabı(iki kulakta da), sinüzit ve faranjit... Bunların yanında bir de boyun ağrım var ki artık ne dönebiliyorum, ne yatıp kalkabiliyorum.
Cuma günü bir KBB uzmanına gittim. Doktora boyun ağrımdan da bahsettim. Yaşadığım iltihaplı hastalık nedeniyle olduğunu söyledi. Zaten kulaklarımın arkasında başlamıştı ağrı.
Şimdi ise dayanılmaz artık ağrı, malum pazar uzman doktor bulmak mümkün değil. Eşim masaj yapmıyor, yanlış birşey yapacağı korkusuyla. Artık ağrıdan Ağlıyorum kulağımın ağrısını bile unuttum.
Beni rahatlacak ne yapabilirim.... Fikri olan, böyle birşey yaşayan paylaşır mı?

Merhaba arkadaşlar,
Ağır bir hastalık geçiriyorum; orta kulak iltihabı(iki kulakta da), sinüzit ve faranjit... Bunların yanında bir de boyun ağrım var ki artık ne dönebiliyorum, ne yatıp kalkabiliyorum.
Cuma günü bir KBB uzmanına gittim. Doktora boyun ağrımdan da bahsettim. Yaşadığım iltihaplı hastalık nedeniyle olduğunu söyledi. Zaten kulaklarımın arkasında başlamıştı ağrı.
Şimdi ise dayanılmaz artık ağrı, malum pazar uzman doktor bulmak mümkün değil. Eşim masaj yapmıyor, yanlış birşey yapacağı korkusuyla. Artık ağrıdan Ağlıyorum kulağımın ağrısını bile unuttum.
Beni rahatlacak ne yapabilirim.... Fikri olan, böyle birşey yaşayan paylaşır mı?

gecmıs olsun bende bır donem çok boyun agrısı oldu doktora gıttım fılm cekıldı boyun duzleşmesı cıktı hemde cıddı boyutta....dr bana boyunu her zaman sıcak tutmak gerektıgını aslında en ıyı ılacının sıcak oldugunu sıksık sıcak havlu sarmamı soyledı..asla yer yatagında yatma cereyanda kalma dedı...vede ılaç olarak dolgıt krem verdı..emzıren anneler kullanabılıyormus...gecmış olsun
kulak ıltıhabı ıcın bır damla soğan suyu onerırım mecbur kalıp kızıma uyguladıgımda aglaması dınmıştı

Merhaba arkadaşlar,

aynen canım masaj falan yaptırma, ablamında vardı boyun ağrısı orta kulak iltihabından kaynaklı, bilinçiz masaj yüzünden daha kötü oldu hatta iltihap falan geçti boyun ağrısı kaldı,yani masaj yaptırma, doktora sor

Boynuyla ilgili ne zamandir problem yasayan biri olarak en guzeli sicak kompres ile isaret parmagin ile orta parmagi kus isareti yaparak ince ince agriyan yerlere masaj yapmaktir bunlar bana hastaneden verilen seyler

Bugün esiminde boynu tutuldu .. Donduremiyor kafasini masaj yaptim sicak su torbasi koydum biraz acildi .. Hafif hafif saga sola dondurmeye calis sicak havlu . su torbasi koy boynuna .. Ins.iyi gelir

X