- Emoji Skoru
- 292
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi toprakyagiznehirim
-
İhmal etmem asla kesin gideceğimBayramdan sonra mutlaka gidin enfektif olabileceği gibi başka bir şey de olabilir. Kilo kaybı ve gece terlemesi olması düşündürücü. Kilonuzu iyi takip edin . Bayramdan sonra lenf modları küçülse de küçülmese de mutlaka gidin yağ tekrarı ve biyopsi gerekebilir.
Boyun ağrımı belirttim ama doktor istemedi ilk 2 günkü kadar bir ağrı yok ama sol tarafa yatınca sabah kalktığım da şişlik ve o kısımda gerilme var bunuda belirtmiştim doktora.Boynun agriyosa neden emar çaktırmadın ki ben 2 ay cektim ne kremler ne ilaclar gecmedi emar cekilince boyun fıtığı cikti şimdi hergun fizik tedaviye gidiyorum bence içini rahatlatmak için git emar cektir
aynen ilaclarinizi kullanin dis etlerinden kaynakli bir enfeksiyonda bile lenfler siserSilkelenip kendime geliyorum ilaçlarımı kullanıp kontrolüme gidiyorum son olarak araştırma yapmayacağım artık dediklerinizde haklısınız.
Oooo bence kesin boyun fitigi benimde öyleydi zaten doktorlar ilk seferde isteniyo sonra boynum gecmedi yine gittim istedim bu sefer çektirdik bence ihmal etmeBoyun ağrımı belirttim ama doktor istemedi ilk 2 günkü kadar bir ağrı yok ama sol tarafa yatınca sabah kalktığım da şişlik ve o kısımda gerilme var bunuda belirtmiştim doktora.
Canim bende merak ettim sonuc nedir gecmis olsunBoyun ağrımı belirttim ama doktor istemedi ilk 2 günkü kadar bir ağrı yok ama sol tarafa yatınca sabah kalktığım da şişlik ve o kısımda gerilme var bunuda belirtmiştim doktora.
Cok sevindim, konuyu takipteydim. Cunku birebir aynisini yasamistim. SevgilerÇok şükür kötü birşey çıkmadı. En son kontrolüm 3 ay önceydi şişliklerde küçülmeler vardı. Fırsat bulabilirsem tekrar gideceğm kontrol için
Aman cikmasin canim peki gece terlemen devam ediyormuÇok şükür kötü birşey çıkmadı. En son kontrolüm 3 ay önceydi şişliklerde küçülmeler vardı. Fırsat bulabilirsem tekrar gideceğm kontrol için
yok hayır uzun süredir olmuyor çok şükürAman cikmasin canim peki gece terlemen devam ediyormu
çok geçmiş olsunCok sevindim, konuyu takipteydim. Cunku birebir aynisini yasamistim. Sevgiler