Merhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.
Ne oldu dedi. Bilmem dedim. Ters ters bakti anlamaya calisarak. Bilmem kasimisimdir hassas ya benim tenim dedim. Yok kasima degil bu kan toplamasi gibi dedi. Cık cık ne ola ki acaba gibi baktı uzun uzun. Tekrar sordu. Aman bosver dedim. Sonra kapandi konu.
Ablam da evli bu arada. Siz bu izin sevisme sonucu oldugunu tahmin edemez miydiniz merak ediyorum. O kadar ilginc geldi ki bana uzerime gelmesi. Masada babam ve ablamin esi de vardi bu arada.
Aramiz cok cok iyi. Hicbir problem yok. O yuzden sasiriyorum zaten bu duruma. Gercekten aklina gelmiyor olabilir mi diye. Ama siddetten filan suphelenip de soruyor olamaz cunku kendisi soyluyor kan toplama izi diye. Emmekten opmekten olur bu sadece.normalde aranız nasıldır?
mesela benim ablamla aram çok iyidir, asla böyle bişey yapmaz. hatta iz çok bariz diyelim, gizlice uyarır saklamam için. bence yani.
ha yok ablanızla aranız iyi değilse zaten şaşırmamanız lazım.
Aramiz cok cok iyi. Hicbir problem yok. O yuzden sasiriyorum zaten bu duruma. Gercekten aklina gelmiyor olabilir mi diye. Ama siddetten filan suphelenip de soruyor olamaz cunku kendisi soyluyor kan toplama izi diye. Emmekten opmekten olur bu sadece.
Ben cekiniyorum ama bunu acik acik soylemeye sormaya.e aranız çok çok iyi ise direkt kendisine sorsanıza.
Ablanız bariz fesat bir kadın ve ortalık karıştırmayı da çok seviyor belli ki..Merhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.
Ne oldu dedi. Bilmem dedim. Ters ters bakti anlamaya calisarak. Bilmem kasimisimdir hassas ya benim tenim dedim. Yok kasima degil bu kan toplamasi gibi dedi. Cık cık ne ola ki acaba gibi baktı uzun uzun. Tekrar sordu. Aman bosver dedim. Sonra kapandi konu.
Ablam da evli bu arada. Siz bu izin sevisme sonucu oldugunu tahmin edemez miydiniz merak ediyorum. O kadar ilginc geldi ki bana uzerime gelmesi. Masada babam ve ablamin esi de vardi bu arada.
aranız çok çok iyi ise çekinmemeniz lazım. sonuçta biz ablanızı tanımıyoruz.Ben cekiniyorum ama bunu acik acik soylemeye sormaya.
Yalnız kaldığınız bir anda “Kocamla samimi olurken olmuştur. Neden sorup duruyorsun hem de babamın, eniştemin yanında? Birkaç yıl önce de fularıma takmıştın. Böyle şeyler baş başa olduğumuzda bile sorulmaz” deseydiniz.
ay resmen çekememiş :))))Merhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.
Çok masum değil bence ablan. Kasten yapmış ama gereksiz saçma olmuş.Merhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.
bu kadar üzerinize gitmesi bana farklı bişey düşündürdüMerhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.
İzci bende de olmuştu bı kere çok utandım boğazlı kazak giyip sıcak gelince boğazını kıvırcım annem noldu deyip gülmeye başladıOlmamış işte sorun burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?