Boyunda opme izi

Kavga mı ettiniz diye düşünmüştür bnce

Belki şiddet gördüğünü düşünmüştür canim . sevişme olarak dusunseydi sormazdi bile

Belki şiddet gördüğünü düşünmüştür canim . sevişme olarak dusunseydi sormazdi bile
Ama esimle dipdibe otururken sordu. Hepsini esim de duydu. Yani orda ne cevap verebilirim ki. Sonrasinda yalnizken de konusunu acmadi hic. Bence siddet defil de hastaliktan suphelenmis korkmus olabilir

Şiddet gördüğünüzü düşündüyse bile yalnızken sorması gerekirdi. Milletin içinde sorulan soruda halis niyet arayamam ben abla da olsa. Evli barklı kadın olmasa bile anlayabileceği bi durum bu. Küçücük çocukların bile ellerinde tablet telefon her konuya hakimler. Ablanızla konuşun, bi daha aynı densizliği yapmasın...

Ya hastalık ya da şiddet olduğunu düşünmüştür. Anlasa neden eşinin babanızın yanında sorsun ?

Ablanız bu kadar patavatsiz , anlayışsız biri mi ? Ben olsam kondurmam ablama.

Siddet gosterdi falan sanmis iste.. ablan neden seni kucuk dusurmeye calissin ki? Hem esinle istedigini yaparsin niye kucuk dusesin. Ben art niyet gormedim

Bende arkadaşlarımda görünce “naptınız kız yine mi yiyiştiniz” diyorum. Ama kimse yokken. Etrafta birileri varken uyarırım kapattırmaya çalışırım.

Ablanız sizi utandırmaya çalışmış.

Yorumları okudum da ne kadar çok saçmalayan olmuş, yok bilerek yapmıştır yok canı istemiştir. Aramız iyi demişsiniz demek ki o an başka şeyler aklına geldi morluklar lösemiden tutun da birçok rahatsızlığın belirtisi olabilir. Tecrübe etmemiş olabilir sanki eksiklik zorunluluk, o anda boş anına geldi demek ki siz de sessiz de uyarsaydınız kızım mal mısın babamgilin yanında ne uzatıyorsun böyle böyle oldu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…