• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunda opme izi

Ya cidden anlamadı ya anlamamazlığa verdi ya da şiddet gibi bir şey düşündü ama öyle bir şey düşünmesi çok saçma bence. Yani boyunda öpmekten dolayı olan izi nasıl bir şiddete yorumlayabilecek ki?

Ablanız her konuda böyle meraklı mıdır? :KK70: :P

Eşinizin boğazınızı sıktığını , şidetmi gördüğünüzü düşündü acaba :rolleyes:

Merhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.

Ne oldu dedi. Bilmem dedim. Ters ters bakti anlamaya calisarak. Bilmem kasimisimdir hassas ya benim tenim dedim. Yok kasima degil bu kan toplamasi gibi dedi. Cık cık ne ola ki acaba gibi baktı uzun uzun. Tekrar sordu. Aman bosver dedim. Sonra kapandi konu.

Ablam da evli bu arada. Siz bu izin sevisme sonucu oldugunu tahmin edemez miydiniz merak ediyorum. O kadar ilginc geldi ki bana uzerime gelmesi. Masada babam ve ablamin esi de vardi bu arada.
Ayıp ya sorulmaz ki vurma mi öpme mi izi olduğunu anlaşılır hani

Nasıl bir insansın pes??? Ablan bir tehlike mi var şiddet mi var diye sormus tir. Bu kadar koca peşinde olmak yerine ablanın ailenin değerini bil kardeşim pes ya! Sukret düşünen ablan var ya!

Belkide siddet gelmistir aklina , kimin neyi ne niyetle sordugunu sen bilirsin:) ben olsam kardesime hinzirligina sorarim gorsem:) sevismedigimden ya da bilmedigimden degil:) bole konulari konusmaktan nefret eder sirf onu gicik etmek icin:) benim bu gicikligimida bilir:) herkesin ortasinda degil tabii

Bizde de olmuştu. Kız kardeşim sordu ne oldu abla diye. Ben de ask yarası dedim :)) gülüp geçtik. İkimizde evliyiz bu arada. Evli olmasa kasidigim için olmuş olabilir derdim belki. Aman yok ya yine aşk yarasi derdim kesin :))

Rahmetli annem çok iyi niyetli bir kadındı
Bir gün akrabalarla otururken tv de belgesel çıktı. Erkek aslan dişi aslanı boynundan ısırıp çiftleşmeye çalışıyor falan.
Annem yazık "ayy yiycek hayvanı, ay nasıl kavga ediyolar" diye dertlenip dertlenip söylenmişti. Ortamdaki herkes gülecek gülemiyor :) en son teyzem korkma abla kavga etmiyorlar dedi. Yazık annem yine anlamamıştı :)

Belki gerçekten tahmin edememiştir
Morarmalarla belirti veren bazı hastalıklar var onlardan endişelenmiştir belki

Aramiz cok cok iyi. Hicbir problem yok. O yuzden sasiriyorum zaten bu duruma. Gercekten aklina gelmiyor olabilir mi diye. Ama siddetten filan suphelenip de soruyor olamaz cunku kendisi soyluyor kan toplama izi diye. Emmekten opmekten olur bu sadece.

Şiddete uğradığınızı düşünüp endişelenmiş olabilir mi? Ya da ciltte lekeler oluşturan bir hastalıktan korkmuştur belki?
Aramız çok iyi diyorsunuz, bir abla kardeşini eşinin ve babasının yanında bu şekilde utandırmak istemez, forumdakilerin bunu düşünmesi ve sizi bu konuda doldurmaları, sizin de dolduruşa gelmeniz hiç hoş gelmedi bana.

Hmmm daha önce de oldu demiş konu sahibi, şiddet olduğunu düşünse sorar heralde, belli ki gıcıklığına yapıyor

Ya daha önce de olmuş olması, ablanın kötü niyetli olduğunu ispata yetmez bence. Başka bir şeyler de olmalı, bunu düşündürecek.

Konu sahibi ablasının kendisini kıskandığını düşünüyor, anladığım kadarıyla. Eğer öyleyse açık açık konuşsun, insan kardeşine kötü niyetle yaklaşan abladan da çekinmez sonuçta.

Her evli çiftin boynunda iz olacak diye birşey yok. Belli ki ablanız bu derece sevişmemiş ne var ? Hemen ablaya çamur atmayın yahu! Bence eşinizin sizi darp ettiğini düşündü o yüzden ısrarla sordu. Zira aksini düşünüp, evli bir kadına bunu ısrarla sorması, kendisini küçük düşürmektir

Ya daha önce de olmuş olması, ablanın kötü niyetli olduğunu ispata yetmez bence. Başka bir şeyler de olmalı, bunu düşündürecek.

Konu sahibi ablasının kendisini kıskandığını düşünüyor, anladığım kadarıyla. Eğer öyleyse açık açık konuşsun, insan kardeşine kötü niyetle yaklaşan abladan da çekinmez sonuçta.
Yok yok asla ve kata kiskandigini dusunmuyorum ablamin. Onun cok guzel bir evliligi var masallah. Sadece geecekten aklina gelmemis olabilir mi diye sordum size. esimden siddet gorme ihtimalimi dusunmisse asil bu uzer beni.

sözüm sadece size değil, genel konuşacağım.
Bu kadar kötü düşünmek ve ön yargı niye? Bir abla niye utandırsın kardeşini bile isteye
Ben de utandirmak amacli soyledigini dusunmuyorum. Sadece geecekten tahmin edememis olabilir mi siz ne dusunuyorsunuz diye sormak istedim. Umarim benim siddet gorebilecegim ihtimali degildir didiklemesenin sebebi

Back
X