- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir. Ben kiskandigini dusunmuyorum. Neyi kiskanacak ki. Onun mutlu bir evliligi var. Ben sadece gercekten dusunememis olabilir mi diye sordum. Cunku gercekten zor durumda kaldim. Ustelik israrla sormasini esim de duydu.Kıskanmış fesat.. Yaptığı ayıp.
İnanın akla ilk bu gelir bence.. Bizim eski müdür, bekar bir bayan arkadaşa boynundaki kızarıklığın sebebini sormuş kaş göz işareti ile... O da anlam verememiş, ben de anlam verememiştimBen de utandirmak amacli soyledigini dusunmuyorum. Sadece geecekten tahmin edememis olabilir mi siz ne dusunuyorsunuz diye sormak istedim. Umarim benim siddet gorebilecegim ihtimali degildir didiklemesenin sebebi
Yok yok asla ve kata kiskandigini dusunmuyorum ablamin. Onun cok guzel bir evliligi var masallah. Sadece geecekten aklina gelmemis olabilir mi diye sordum size. esimden siddet gorme ihtimalimi dusunmisse asil bu uzer beni.
İyi de niye gixli sormuyor milletin içinde niye????eşim ısırdı yada tirmaladi diyemezsin kiiiBen de utandirmak amacli soyledigini dusunmuyorum. Sadece geecekten tahmin edememis olabilir mi siz ne dusunuyorsunuz diye sormak istedim. Umarim benim siddet gorebilecegim ihtimali degildir didiklemesenin sebebi
Artık ablan a sor lütfen meraktan öl dük burdaHayir. Ben kiskandigini dusunmuyorum. Neyi kiskanacak ki. Onun mutlu bir evliligi var. Ben sadece gercekten dusunememis olabilir mi diye sordum. Cunku gercekten zor durumda kaldim. Ustelik israrla sormasini esim de duydu.
Ya ben de aynısını düşündüm çok mu fesatız![]()
Yes geleceğe dair mottomOysaki profil mesajın , iyi düşün iyi olsun’du![]()
Bunu neden ablana sormuyosun madem? Abla bu ya anlamiyorum neden cekiniyonuz:) ben erkek kardesimde bile gorsem derimki boyunlu bisey git:)) bu kadar konusurum yani, cekinmem hayatta. Gayet dogal seyler:))Hayir. Ben kiskandigini dusunmuyorum. Neyi kiskanacak ki. Onun mutlu bir evliligi var. Ben sadece gercekten dusunememis olabilir mi diye sordum. Cunku gercekten zor durumda kaldim. Ustelik israrla sormasini esim de duydu.
Zaten anladğı için üzerine gelmiş. Bide babnız varken ne ayıp ya.Merhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.
Ne oldu dedi. Bilmem dedim. Ters ters bakti anlamaya calisarak. Bilmem kasimisimdir hassas ya benim tenim dedim. Yok kasima degil bu kan toplamasi gibi dedi. Cık cık ne ola ki acaba gibi baktı uzun uzun. Tekrar sordu. Aman bosver dedim. Sonra kapandi konu.
Ablam da evli bu arada. Siz bu izin sevisme sonucu oldugunu tahmin edemez miydiniz merak ediyorum. O kadar ilginc geldi ki bana uzerime gelmesi. Masada babam ve ablamin esi de vardi bu arada.
Merhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.
Ne oldu dedi. Bilmem dedim. Ters ters bakti anlamaya calisarak. Bilmem kasimisimdir hassas ya benim tenim dedim. Yok kasima degil bu kan toplamasi gibi dedi. Cık cık ne ola ki acaba gibi baktı uzun uzun. Tekrar sordu. Aman bosver dedim. Sonra kapandi konu.
Ablam da evli bu arada. Siz bu izin sevisme sonucu oldugunu tahmin edemez miydiniz merak ediyorum. O kadar ilginc geldi ki bana uzerime gelmesi. Masada babam ve ablamin esi de vardi bu arada.
Siddet e fln mi yoruyo acaba en iyi ihtimalle.yoksa bu mesele ona ters mi geliyor anlamadimMerhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.