• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunda opme izi

SAVE_20180911_212138.webp

Ablanıza bunu atın:KK53:

Kıskanmış fesat.. Yaptığı ayıp.
Hayir. Ben kiskandigini dusunmuyorum. Neyi kiskanacak ki. Onun mutlu bir evliligi var. Ben sadece gercekten dusunememis olabilir mi diye sordum. Cunku gercekten zor durumda kaldim. Ustelik israrla sormasini esim de duydu.

Ben de utandirmak amacli soyledigini dusunmuyorum. Sadece geecekten tahmin edememis olabilir mi siz ne dusunuyorsunuz diye sormak istedim. Umarim benim siddet gorebilecegim ihtimali degildir didiklemesenin sebebi
İnanın akla ilk bu gelir bence.. Bizim eski müdür, bekar bir bayan arkadaşa boynundaki kızarıklığın sebebini sormuş kaş göz işareti ile... O da anlam verememiş, ben de anlam verememiştim
Ne olabilir tabii ki kaşıma izi diye düşündük

Saldıray abi modunda geçen gün yine bi sevişmiştim o esnada olmus sanırım diyeceksin :D Abla da fesatlık var cidden. Babanın önünde küçük düşürmeye mi çalışıyor nedir.

Yok yok asla ve kata kiskandigini dusunmuyorum ablamin. Onun cok guzel bir evliligi var masallah. Sadece geecekten aklina gelmemis olabilir mi diye sordum size. esimden siddet gorme ihtimalimi dusunmisse asil bu uzer beni.

Lütfen yanlış anlamayın, sadece anlamak için soruyorum. Kıskandığını düşünmediğinizi söylüyorsunuz, yukarıda da şiddete uğradığınızı düşünmüş olamayacağını çünkü ısrarla kan toplamış dediğini, kan toplanmasının şiddetle ilgili olmadığını bilebileceğini yazmıştınız. Peki siz ablanızın ne niyetle hareket ettiğini düşünüyorsunuz? Yani üçüncü bir seçenek gelmedi de kimsenin aklına. Bu konuyu burada açtığınıza göre sizin bir çıkarımınız olmalı.

Ben olaya farkli bakiyorum, bu devirde daha öpüsme izimi kaldi da? O ergen isiydi en son bildigim.
O kadar utanacaksaniz yapmayin. Cinselligin mecburiyeti degil sonucta.

Ha bide "o abla'yada seks iyi gelirdi" tarzi yorumlar igrenc ötesi. Heleki bunu bir kadinin demesi! O abla bu arada darptan korkmus olabilir. Nerden gelsin aklina ergen öpüsme izleri?

Madem samimisiniz neden konuşmuyorsunuz?

Şiddete uğrayan insan yakınlarına söylememişse o kadar insanın içinde söylemez sorulsa bile.

Cinsellik veya şiddet olsun ikiside özel konuşulmalı böyle ortamda.

Ablanız aşırı safsa olayı hastalık mı acaba düşüncesiyle o kadar insan içinde sormuştur. Bana pek olası gelmedi.

Ben de utandirmak amacli soyledigini dusunmuyorum. Sadece geecekten tahmin edememis olabilir mi siz ne dusunuyorsunuz diye sormak istedim. Umarim benim siddet gorebilecegim ihtimali degildir didiklemesenin sebebi
İyi de niye gixli sormuyor milletin içinde niye????eşim ısırdı yada tirmaladi diyemezsin kiii

Hayir. Ben kiskandigini dusunmuyorum. Neyi kiskanacak ki. Onun mutlu bir evliligi var. Ben sadece gercekten dusunememis olabilir mi diye sordum. Cunku gercekten zor durumda kaldim. Ustelik israrla sormasini esim de duydu.
Artık ablan a sor lütfen meraktan öl dük burda

Bunu neden ablana sormuyosun madem? Abla bu ya anlamiyorum neden cekiniyonuz:) ben erkek kardesimde bile gorsem derimki boyunlu bisey git:)) bu kadar konusurum yani, cekinmem hayatta. Gayet dogal seyler:))

Kendisinin ilişki hayatı monotonlaşmış demek ki size sarmış. Benim ablamda yapar bazen başkalarının yanında söyler boynun morarmış diye. Sanki o söylemese millet bilmicek.

Belki boş bir anına gelmiştir zarar verdi eşiniz sanmıştır. Genelde nasıl ablanız size karşı?

Merhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.

Ne oldu dedi. Bilmem dedim. Ters ters bakti anlamaya calisarak. Bilmem kasimisimdir hassas ya benim tenim dedim. Yok kasima degil bu kan toplamasi gibi dedi. Cık cık ne ola ki acaba gibi baktı uzun uzun. Tekrar sordu. Aman bosver dedim. Sonra kapandi konu.

Ablam da evli bu arada. Siz bu izin sevisme sonucu oldugunu tahmin edemez miydiniz merak ediyorum. O kadar ilginc geldi ki bana uzerime gelmesi. Masada babam ve ablamin esi de vardi bu arada.
Zaten anladğı için üzerine gelmiş. Bide babnız varken ne ayıp ya.

Merhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.

Ne oldu dedi. Bilmem dedim. Ters ters bakti anlamaya calisarak. Bilmem kasimisimdir hassas ya benim tenim dedim. Yok kasima degil bu kan toplamasi gibi dedi. Cık cık ne ola ki acaba gibi baktı uzun uzun. Tekrar sordu. Aman bosver dedim. Sonra kapandi konu.

Ablam da evli bu arada. Siz bu izin sevisme sonucu oldugunu tahmin edemez miydiniz merak ediyorum. O kadar ilginc geldi ki bana uzerime gelmesi. Masada babam ve ablamin esi de vardi bu arada.

Belkide eşinizin size vurmuş olabileceğini düşünmüştür anlamak için bakmıştır.Yoksa neden kasıtlı sorsun evli insansınız sonuçta.

Eşinin sana şiddet uygulama ihtimalini düşünerek usteliyor olabilir, diğer türlü olsa niye bir abla kız kardeşini ailenin erkekleri yanında zor durumda bırakmak iştesin ki?

Siddet e fln mi yoruyo acaba en iyi ihtimalle.yoksa bu mesele ona ters mi geliyor anlamadim o_O

Bilerek yapmis, o ortamda konuyu ustelemenin baska bir anlami yok. Siddet gordugunu dusunse bile daha musait bir zamanda birebir sekilde daha samimice konusabilirdi. O'nun esinin yaninda anlatmak istemeyebilirsiniz sonucta. Bu kadar kafasi calismadigini sanmiyorum ama siz daha iyi bilirsiniz. Ben olsam ne yapmaya calistigini sorardim kendisine.

Back
X