Boyunda opme izi

kocam emdi biraz deyin o zaman siz de a aa, bu ne canım

Evli olmasa bile insanlar anlar ve üstelemez. Ablanız resmen rezil etmiş sizi. BİLE İSTEYE...

Ablanız şiddetten şüphelense bile başkalarının yanında o kadar üstelememeliydi,diğer ihtimal aklına gelmeli çünkü.
Hele evli insanın aklına kesinlikle gelmeli.

Utandırmak istemiş besbelli.
O şekilde insan içine çıkma demenin yolunu böyle bulmuş.

Eşinden şiddet gördün sanmıştır belki de konuş şimdi açıklığa kavuşturmak için

Sen boyle yazinca aklima geldi gecen pazara ciktim cok eskibi arkadas yemi evlenmis boynunda kocaman emme izi kipkirmizi dedim utanmiyonmu boyle gezmeye insan bi fondoten surer dedim bende gorsunler diye boyle ciktim dedi ben şok gulustuk falan sonra eve geldim yani kim olsa anlar ablaniz bilerek yapmis

Asil ben senin yerinde olsam sormazdim bir arkadasa..banane

Sevişmeden olduğunu tahmin etmemiş bence ya hastalık sandı yada eşiniz şiddet mi gösterdi diye endişelenmiştir.

Belki eşinizin ya da başka birinin size şiddet uyguladığını dusunmus sizin de sakladığınızı sanmış olabilir iyi niyetli düşünün biraz

Ya bana da şey gibi geldi, sanki herkese "ablan seni kıskanıyooorrr!!!" Dedirtmek için konuyu açmışsın gibi geldi.
Bir üye daha değinmiş bu konuya ona da cevap vermemişsin.

İnsanın aklına Ya şiddet ya da sevişme.
Sen ikisine de hayır diyorsun, o zaman diğer şık ne?
Ne olabilir ablanın düşündüğü şey?

Cunku ikisi de mantikli degil. Bir arkadas hastaliktan korkmus olabilir mi dedi. Belki oyle olabilir.

bilerek yapmış.. samimiyetiniz varsa ayrı olarak bu konuyu konuşun babanızın vs yanında yapmaması için bence.

Ablanizi en iyi siz tanidiğiniz İçİn gidip ona sorsaniz belki bir açiklamasi vardir benim ablam yapsa mesela gider çeker köşeye sorarim ablanizla araniz nasıl sizin???

Belki eşinizin ya da başka birinin size şiddet uyguladığını dusunmus sizin de sakladığınızı sanmış olabilir iyi niyetli düşünün biraz
Aynısını yazmaya geldim valla!
Ağzınıza sağlık...

Sizin için endişelenmiş ve bu kadar diretmesinib altında şiddete maruz kaldığınızı düşünmüş olabilir mi?

Sonuç itibariyle evlisiniz. Tabiki tahmin etmiştir ve bilerek yapmıştır.
Ama hiç de utanmana gerek yok. Kocan değil mi? Tasası ona mı düşmüş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…