Boyunda opme izi

Küçük çocuk bile bilir o kızarıklığın nedenini. Ablanızın cinsel hayatını nasılsa artık. Kıskanmış galiba

Bunun cevabi sizde aslinda ablanizi en iyi siz tanirsiniz mesela benim basima boyle bisey gelse bana bisey oldugunu dusunur hemen krem falan sur ay biseymi isirdi alerji yapmis der ama sizin ablaniz sizi kucuk dusurmek icinde yapmis olabilir hos degil cunku o yuzden siz ablanizin tavrini bilirsiniz cevap sizde

Ablanız herkesin içinde nasıl ısrarla soruyor hayret

Dudagimda ucuk cikmisti arkadasim herkesin icin de x dudagindan mi isirdi demisti. O dahil herkes gülmüstü. Ama bilin bakalim kim gülmemısti

Oluyor boyle seyler takilmayin benim esiminde garip fantazileri var. Genelde kurbanlik koyunlar gibi damgalar beni de.. her goren de kis kis guler. Ama napalim 1 gun saklarsin 2.gun ifsa olursun.

Şu konuda okuduklarıma inanamıyorum.. Siz neler yaşıyorsunuz ki, bir ablanın böyle bir şey yapacağı kanaatine varıyor sunuz?

Çekememiş? Kıskanmış? Ayıp etmiş?

Kusura bakmayın herkes sevişiyor. Daha kadınlarımız sevişmenin nispet edilecek bir şey olduğu modundan çıkamadı tabi, yazık. Çok büyük kıskanılacak imrenilecek bir şey sanıyorlar.

Hayatımda ne evli bir kadının boynunda böyle bir şey gördüm, ne de bana böyle bir şey oldu. Boyunda iz bırakmayı hunharca sevişmek falan mı sanıyor sunuz? Görmemişlik, başka bir şey değil.

Bence ilgi çekmeye çalışan sizsiniz. Aranız çok çok iyi ama niye böyle yaptı ki? "Kıskanmış sizii kıskanmış" yorumlarını bekliyor sunuz değil mi?

Gerçekten pes.. ne günlere kaldık. Biri bana gelip ABLAN seni çekemedi dese, ağzının payını verir oturturum.

Seviştim, ondan oldu abla, sen de bilirsin bu işleri diyecektiniz sakin sakin. Sonra da yemeğe devam edecektiniz. Masadaki herkes şok... Belki de arada insanlara bunu yaşatmak lazım ki, ağızlarından çıkanı kulakları duysun.

Abla seni küçük düşürmeye oynamış. Masada sormasaymış hadi eskaza sormuş ve dank etmiş kapasaymış. İyi niyetli bir abla değil .

Ben kardeşimin boynunda iz görsem ilk aklıma gelen kan hastalıgı yada sağlık sorunu olur ve evet sorarım farkında olup olmadığını merak ederim. Ne demek kıskanmak, hiç mi abla yok forumda, kıskanmayı aklınızdan geçirmeyin ne demek kıskanmak

Görsem bile milletin yanında sormazdım illaki birebir denk geleceksiniz sonuçta kapatıcı sür filan derim araştırman da nedense neden kurcalama işte ye yemeğini

Yok yok niye kiskansin ki neyi kiskansin ki. Ama kan toplama izi o demesi siddetten suphelenmedigi anlamina geliyor diye anladim ben. Ucuncu ihtimal belki bir hastaliktan suohelenmis olabilir. Bunu dusunmemistim. Aslinda ancak o durumda uzerime gelir. Bu yaklasim cok mantikli. Tesekkur ederim.

Bana hastalık düşündü gibi geldi ve panikle o an sordu gibi geldi, aranız iyiymiş lütfen içinizi karartmayın.

Bana hastalık düşündü gibi geldi ve panikle o an sordu gibi geldi, aranız iyiymiş lütfen içinizi karartmayın.
Hayir asla kiskandigini dusunmem. Cok sacma. Kocamdan mi kiskanacak. Daha neler. Ama zor durumda kaldigim icin sebebini de anlamak istedim sadece. Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.

Belki kapatmadığınız için ayıp olduğunu düşünmüştür, açıkçası bana da ayıp gelirdir, bilmediğinden değil tabii ki

Hayir asla kiskandigini dusunmem. Cok sacma. Kocamdan mi kiskanacak. Daha neler. Ama zor durumda kaldigim icin sebebini de anlamak istedim sadece. Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.

Ne demek, ben kardeşime takılsamda inanın öyle bir durumda aklıma gelmezdi, sorabilirdim bence sizde ay ablaa geçen gün basiretin bağlandı çok utandım kız diye şakayla söyleyin belki açıklama yapar

normalde aranız nasıldır
ablanız rezil edeyim açığını arayayım kardeşimin diye uğraşır mı mesela

yoksa gereçkten hiç aklına gelmeyecek kadar saf kalpli midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…