- 9 Eylül 2018
- 71
- 36
- 88
- 39
Merhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.
Ne oldu dedi. Bilmem dedim. Ters ters bakti anlamaya calisarak. Bilmem kasimisimdir hassas ya benim tenim dedim. Yok kasima degil bu kan toplamasi gibi dedi. Cık cık ne ola ki acaba gibi baktı uzun uzun. Tekrar sordu. Aman bosver dedim. Sonra kapandi konu.
Ablam da evli bu arada. Siz bu izin sevisme sonucu oldugunu tahmin edemez miydiniz merak ediyorum. O kadar ilginc geldi ki bana uzerime gelmesi. Masada babam ve ablamin esi de vardi bu arada.
Küçük çocuk bile bilir o kızarıklığın nedenini. Ablanızın cinsel hayatını nasılsa artık. Kıskanmış galibaMerhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.
Ne oldu dedi. Bilmem dedim. Ters ters bakti anlamaya calisarak. Bilmem kasimisimdir hassas ya benim tenim dedim. Yok kasima degil bu kan toplamasi gibi dedi. Cık cık ne ola ki acaba gibi baktı uzun uzun. Tekrar sordu. Aman bosver dedim. Sonra kapandi konu.
Ablam da evli bu arada. Siz bu izin sevisme sonucu oldugunu tahmin edemez miydiniz merak ediyorum. O kadar ilginc geldi ki bana uzerime gelmesi. Masada babam ve ablamin esi de vardi bu arada.
Merhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.
Yok yok niye kiskansin ki neyi kiskansin ki. Ama kan toplama izi o demesi siddetten suphelenmedigi anlamina geliyor diye anladim ben. Ucuncu ihtimal belki bir hastaliktan suohelenmis olabilir. Bunu dusunmemistim. Aslinda ancak o durumda uzerime gelir. Bu yaklasim cok mantikli. Tesekkur ederim.Ben kardeşimin boynunda iz görsem ilk aklıma gelen kan hastalıgı yada sağlık sorunu olur ve evet sorarım farkında olup olmadığını merak ederim. Ne demek kıskanmak, hiç mi abla yok forumda, kıskanmayı aklınızdan geçirmeyin ne demek kıskanmak
Yok yok niye kiskansin ki neyi kiskansin ki. Ama kan toplama izi o demesi siddetten suphelenmedigi anlamina geliyor diye anladim ben. Ucuncu ihtimal belki bir hastaliktan suohelenmis olabilir. Bunu dusunmemistim. Aslinda ancak o durumda uzerime gelir. Bu yaklasim cok mantikli. Tesekkur ederim.
Hayir asla kiskandigini dusunmem. Cok sacma. Kocamdan mi kiskanacak. Daha neler. Ama zor durumda kaldigim icin sebebini de anlamak istedim sadece. Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.Bana hastalık düşündü gibi geldi ve panikle o an sordu gibi geldi, aranız iyiymiş lütfen içinizi karartmayın.
Belki kapatmadığınız için ayıp olduğunu düşünmüştür, açıkçası bana da ayıp gelirdir, bilmediğinden değil tabii kiMerhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.
Hayir asla kiskandigini dusunmem. Cok sacma. Kocamdan mi kiskanacak. Daha neler. Ama zor durumda kaldigim icin sebebini de anlamak istedim sadece. Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.
normalde aranız nasıldırHakikaten o kadar az kalmisti ki iz. Gerek bile duymadim. Bu ikinci kez oluyor. Ilki de yeni evlendigimizde olmustu. Dort sene once. Fular vardi boynumda takmistim. O kadar sorgulayip ters ters bakmisti ki. Ustelik de usutmusum demistim o zaman ona ragmen ustelemisti. Kaldi ki fulari aksesuar olarak da takabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?