Çocuk Hastalıkları boyunda sislik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.357
2.255
133
kizlar merhaba bugun oglum(4.5 yasinda) boynunu kaldirdiginda nohuttan niraz daha buyuk bi sislik farkettim yumusakmi degilmi diye kontrol ettim ama sanki parmagimin ucunda kayiyor sabitmi bilemiyorum.Esim cocukken benim de hep siserdi yok bisey dedi gecti arayada haftasonu girdi suan icim icimi yiyor basina boyle bisey gelen varmi

Enfeksiyon kapıp lenf bezi şişmiş olabilir, ama pazartesi mutlaka götürün. Genelde bu zamanlarda çocuklar enfeksiyon daha çabuk kapıyor, ve çene kemiğinin hemen altında boyunda beze şeklinde şişlik fırlıyor bu lenf bezi şiştiği için. Bastırınca acıyorsa canı büyük ihtimalle öyledir, çok geçmiş olsun

Enfeksiyon kapıp lenf bezi şişmiş olabilir, ama pazartesi mutlaka götürün. Genelde bu zamanlarda çocuklar enfeksiyon daha çabuk kapıyor, ve çene kemiğinin hemen altında boyunda beze şeklinde şişlik fırlıyor bu lenf bezi şiştiği için. Bastırınca acıyorsa canı büyük ihtimalle öyledir, çok geçmiş olsun
bastirmadin parmagimin ucuyla yokladim hic bisey demedi ins dedigin gibidir

Baş ve boyun etrafında yara, sivilce benzeri bir şey varsa lenf bezi şişmiş olabilir. Tükürük bezleri de bazen dediğiniz şekilde ele gelebiliyor. Benim de arada bir şişip iner.

Baş ve boyun etrafında yara, sivilce benzeri bir şey varsa lenf bezi şişmiş olabilir. Tükürük bezleri de bazen dediğiniz şekilde ele gelebiliyor. Benim de arada bir şişip iner.
disardan sadece bi sislik var oda basini kaldirdiginda belli oluyor ama kizariklik vs yok

Back
X