Bana da bakar mısın?Ben de bakıyorum çevremdekilere, tanımadığım insanlarda fincanda hissetiklerim aynen çıkıyor millet Şoka giriyor yok artık falan diyorum yarım saat falan sürüyor tabi sonra nerde denk gelirlerse baktırmaya çalışıyorlar o ayrı.içini dışını bilmediğim insanlara çok daha rahat bakıyorum.iyi tanıdığım insanlara bakarken tedirginim, çünkü biliyorum hayatlarını hemen herşeylerini ve objektif bakamıyorum.
Öyle bakıyorum ki diğerlerine tapulu mallarına kadar söylüyorum nerden geliyor bu hisler bilmiyorum
Kapanmasın yaaa zaten kötü şeyde yazmadıkkiBu konunun kapanmamasına şaşırdım
Çok nadir görürüm kötü rüya o da klasik yakınımdan biri ölür çok nadirdir. Onun dışında kötü rüyalar görmem. Hamileyken hep çok güzel rüyalar gördüm bakmama rağmenAyyy kardeş iyi saatte olsunlar gelmiş sana bence sende bakma!
Kötü rüya falan görüyormusun rahatsız oluyormusun?
Sağolun ama tamamen hayatımdan çıkaracam zaten kararlıyım sözüm var AllahaKonu sahibi eğlenme amaçlı keyifli bir şey fal cok severim ancak sen hamilesin ; boşver bu işlri şimdi .
Sen bence de çıkar hayatından. Ben de bakmıyorum diyorum artık altı aydır da bakmadım.Sağolun ama tamamen hayatımdan çıkaracam zaten kararlıyım sözüm var Allaha
Canım bilmiyorum ama bana gelen kadının farklı bir aurası vardı bana ağırlık çöküyor du onun yanındayken içim ılımamıştı; zaten o yüzden bu işlerin hiçte sağlıklı olmadığına karar verdimÇok nadir görürüm kötü rüya o da klasik yakınımdan biri ölür çok nadirdir. Onun dışında kötü rüyalar görmem. Hamileyken hep çok güzel rüyalar gördüm bakmama rağmen
Bebeğiniz için sizde bakmayın sizde çıkarın hayatınızdan lütfenSen bence de çıkar hayatından. Ben de bakmıyorum diyorum artık altı aydır da bakmadım.
anliyorum seni zamanla gecer sadece uygulamalardan baktir kimseyede soyleme kendi kendine takil millet hakkinda ileri geri konusur biz o dedigim tanidik hakkinda konusuyorduk kafayi yemis artik takinti yapmis filan diyeÖdemiyordum zaten canım ama rahatsızlık veriyo inan kötü hislere kapılıyorum iyi şeyler görmek için bakıyorum kötü hislere kapılıyorum
Sağol canım hiç bakmayacam artık takıntılı bir tipim zaten daha hiç bulaşmayacamanliyorum seni zamanla gecer sadece uygulamalardan baktir kimseyede soyleme kendi kendine takil millet hakkinda ileri geri konusur biz o dedigim tanidik hakkinda konusuyorduk kafayi yemis artik takinti yapmis filan diyeuzulme tek derdin bu olsun
İnançlı bir insanım çok sağolun zaten kahveyi evden kaldırdım bi nebze olsun frenler en azındanGerçekten inançlı biriyseniz acilen bırakmanızı salık vereceğim bu işleri. Bu insanlar cinlerle haşır neşir oluyor, bakın bir de kötü rüyalar görmeye başlamışsınız, hamilesiniz de. Uğraşmayın böyle işlerle, sonu iyi olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?