Boyut Değiştirdim Resmen!

Bana da bakar mısın?

Konu sahibi eğlenme amaçlı keyifli bir şey fal cok severim ancak sen hamilesin ; boşver bu işlri şimdi .

Ayyy kardeş iyi saatte olsunlar gelmiş sana bence sende bakma!
Kötü rüya falan görüyormusun rahatsız oluyormusun?
Çok nadir görürüm kötü rüya o da klasik yakınımdan biri ölür çok nadirdir. Onun dışında kötü rüyalar görmem. Hamileyken hep çok güzel rüyalar gördüm bakmama rağmen

Çok nadir görürüm kötü rüya o da klasik yakınımdan biri ölür çok nadirdir. Onun dışında kötü rüyalar görmem. Hamileyken hep çok güzel rüyalar gördüm bakmama rağmen
Canım bilmiyorum ama bana gelen kadının farklı bir aurası vardı bana ağırlık çöküyor du onun yanındayken içim ılımamıştı; zaten o yüzden bu işlerin hiçte sağlıklı olmadığına karar verdim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ödemiyordum zaten canım ama rahatsızlık veriyo inan kötü hislere kapılıyorum iyi şeyler görmek için bakıyorum kötü hislere kapılıyorum
anliyorum seni zamanla gecer sadece uygulamalardan baktir kimseyede soyleme kendi kendine takil millet hakkinda ileri geri konusur biz o dedigim tanidik hakkinda konusuyorduk kafayi yemis artik takinti yapmis filan diye uzulme tek derdin bu olsun

anliyorum seni zamanla gecer sadece uygulamalardan baktir kimseyede soyleme kendi kendine takil millet hakkinda ileri geri konusur biz o dedigim tanidik hakkinda konusuyorduk kafayi yemis artik takinti yapmis filan diye uzulme tek derdin bu olsun
Sağol canım hiç bakmayacam artık takıntılı bir tipim zaten daha hiç bulaşmayacam

Gerçekten inançlı biriyseniz acilen bırakmanızı salık vereceğim bu işleri. Bu insanlar cinlerle haşır neşir oluyor, bakın bir de kötü rüyalar görmeye başlamışsınız, hamilesiniz de. Uğraşmayın böyle işlerle, sonu iyi olmuyor.

İnançlı bir insanım çok sağolun zaten kahveyi evden kaldırdım bi nebze olsun frenler en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…