Boyut Değiştirdim Resmen!

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Kızlar herkese merhabalar...
Beni yargılamayın lütfen!
Bana ev işlerinde yardıma gelen bi bayan vardı ,kahve içiyorduk ve bana fal bakıyordu..
Söylediklerinin hepsi çıkıyordu resmen;
Hamileyim ve daha 2 haftalıkken konuyu hiç bilmeden hamile olabilirsin dedi
Ardından vapur yolculuk görüyorum dedi 2 hafta önce yine ,dün de eşim böyle böyle bir tur varmış dedi ben yine şok

Sonra o bayan işten çıkarttık, başka bir nedenden dolayı.Ama benim şimdi elimden kapatılmış kahve fincanı eksik olmuyo hamileyim ama günde 2 kez kahve içiyorum eşimede içiriyorum..
Baktıklarımı benzetebiliyorumda...

Kızlar acaba çokmu abartıyorum tesadüf mü?gerçekmi? Kafayı yemek üzereyim eşimde sıkıldı galiba bişeyler deyin kızlarr

Son düzenleyen: Moderatör:
:)
Bazı insanların bu yönde hissiyatlarının kuvvetli olduğuna inanırım ben. Ara ara da baktırırım.
Ama kendini çok kaptırmamanda fayda var. Çok fal baktırmak kısmetsizlik getirir derler ayrıca.

Boyle boyle bu isleri takinti haline getirip, attigi adimi fala baglayan, atmadan once falciya kosan, bu durum sebebiyle de psikolojileri epey bozulmus insanlar var. Daha gecen ayy soyledikleri cikiyor dedikleri bir insanin bakma salliyorum arada tutuyor ama millet duyduguna inanmak istiyor dedigine sahit oldum. Gercekten birseyler biliyor olan insanin once kendine bir faydasi olmaz miydi sizce?
Yapmayin boyle seylere itibar etmeyin lutfen.

:)
Bazı insanların bu yönde hissiyatlarının kuvvetli olduğuna inanırım ben. Ara ara da baktırırım.
Ama kendini çok kaptırmamanda fayda var. Çok fal baktırmak kısmetsizlik getirir derler ayrıca.
Kadının her dediği çıkıyor resmen korku basmıŞTİ artık bana

Rüyalar görmeye başladım abuk sabuk rüyalar ama hala uğraşıyorum
Yani bebisini de etkiler onun icin baktirma bidaha. Bende hamilelikten once oylesine eglencesine baktiriyodum o bile etkiliyodu beni. Hamile kaldigim andan itibaren baktirmadim ne beni ne bebisimi etkilemesin diye.

Ya ben kahve falından çok korkuyorum. Yani öyle öcülü böcülü korkmak değil de astrologlar falan kötü bir enerjisi olduğunu söylüyor ne bileyim
Evet böyle yüzü bi tuhaf böyle farklı bir enerjisi var nasıl desem kötü bir enerji gibi rahatsız ediyor

Biraz kendimi çekeyim desem içgüdüsel olarak kalkıp yapıyorum bakıyorum sıkıntı bastı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…