- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Al ömrünü koy ömrümün üstüne...Istemedigi bi sey olduğu zaman terslesiyor. Karşılıklı inatlasiyoruz bazı konularda. Tamam diyor ama neşeli adam gidiyor yerine bozuk atan biri geliyor suskunlasiyor gerekmedikçe konuşmuyor falan filan. Aliniyorum ben de yemek yapmak vs de istemiyorum ona bana soğuk davrandığı icin. Torpulenecek bi huy mudur bu?
Anası da yaparmış tabi dimi? Hep bu kv ler yüzünden böyle oluyor bunlar. Agzina bi tane yapıştırıp sustursalardi ya zamanindaAl ömrünü koy ömrümün üstüne...
O istek yapılacak kv söylemişti 2-3 yaşlarından orta okul Zaman'ına kadar kendini sokak ortalarında yere atar istediğini yaptırana kadar ağlar ağlar ağlarmış!
Insan gecinebilmek niyetiyle hareket etse huyunu torpulemez mi?Huylu huyundan vazgeçmez. 7 sinde neyse 70inde de odur. Diye iki tane tamda sizin konunuza cuk oturan söz söylemişler.
Adamin huyu bu degistiremezsin ki.
Cok zor yani belki size yansitmamaya calisir ama yinede icten içe sinir olur dedigin gibi konuşmaz surat asar bisey sorsan tersler bu modeller boyleInsan gecinebilmek niyetiyle hareket etse huyunu torpulemez mi?
Bozuk attığı zaman sor bakalım yazı mıymış tura mıymış?
(tamam kötü espiriydi evet kabul ediyorum)
Peki bunu esine sordun mu ?Insan gecinebilmek niyetiyle hareket etse huyunu torpulemez mi?
Cidden ya ben de inadim mesela kendimi telkin edebiliyorum ama bu icten ice sinir olma durumu var gerçekten.Cok zor yani belki size yansitmamaya calisir ama yinede icten içe sinir olur dedigin gibi konuşmaz surat asar bisey sorsan tersler bu modeller boyle
Peki bunu esine sordun mu ?
Trip atan ,küser erkekle hayat çok zor olsa gerek .
Valla hiç cekemem ya , ben olsam keyfin bilir der keyfime göre takilirdm
Böyle yaptığında hiç iplemezsen bırakır belki .
Insan ic sesiyle konusa konusa daha cok sinir oluyor. Benim kocada bunun bi alt modeliCidden ya ben de inadim mesela kendimi telkin edebiliyorum ama bu icten ice sinir olma durumu var gerçekten.
Değişmez ama azaltılabilir. Açık açık konuşmandan yanayım, eğer işe yaramazsa aynısını yap...
Misilleme yapmayı denediniz mi hic?% 100 değişmez ama sakince konuşarak durumdan rahatsızlığını belli ederseniz belki o da biraz dikkat eder. Benim eşim de huysuz bir adamdır ama konuştukça değişim gösterdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?