Bozuk atan koca

belaokumakitapoku

losing all hope was freedom
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.080
857
53
Istemedigi bi sey olduğu zaman terslesiyor. Karşılıklı inatlasiyoruz bazı konularda. Tamam diyor ama neşeli adam gidiyor yerine bozuk atan biri geliyor suskunlasiyor gerekmedikçe konuşmuyor falan filan. Aliniyorum ben de yemek yapmak vs de istemiyorum ona bana soğuk davrandığı icin. Torpulenecek bi huy mudur bu?

Al ömrünü koy ömrümün üstüne...
O istek yapılacak kv söylemişti 2-3 yaşlarından orta okul Zaman'ına kadar kendini sokak ortalarında yere atar istediğini yaptırana kadar ağlar ağlar ağlarmış!

Huylu huyundan vazgeçmez. 7 sinde neyse 70inde de odur. Diye iki tane tamda sizin konunuza cuk oturan söz söylemişler.
Adamin huyu bu degistiremezsin ki.

Anası da yaparmış tabi dimi? Hep bu kv ler yüzünden böyle oluyor bunlar. Agzina bi tane yapıştırıp sustursalardi ya zamaninda

Yapmış yapıştırmış da baktı olmuyo mecbur yapmış ama herşeye koşar eder o inat tuttu mu arkama bakmadan kaçarım evde tuvalete girer midem bozulmuş bile derim

Değişmez ama azaltılabilir. Açık açık konuşmandan yanayım, eğer işe yaramazsa aynısını yap...

Trip atan ,küser erkekle hayat çok zor olsa gerek .
Valla hiç cekemem ya , ben olsam keyfin bilir der keyfime göre takilirdm
Böyle yaptığında hiç iplemezsen bırakır belki .

% 100 değişmez ama sakince konuşarak durumdan rahatsızlığını belli ederseniz belki o da biraz dikkat eder. Benim eşim de huysuz bir adamdır ama konuştukça değişim gösterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…