Bozuk psikoloji 2 cocuk kv kp

Pamukella06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2016
35
26
38
36
Nasıl nerden başlasam..öyle mutsuzum ki...
6 aylık biri digeri 2 yasında iki kızım var
Bunların sorunu sorumlulugu hayal edebilirsiniz...
Birde kv ve kp var basımda...
Aslında olayı soyle ozetleyebilirim
Evlendim ve hiç istemediğim bir sekilde kv ve kp le aynı evde yasadım tam 3 yıl
Bu sure zarfında cocuk yapmadım önce evimi ayırmak cocugumu kendi istedigim sekilde yetiştirmek istedim
3 yıl surekli ev ev diye tuttum
Boyle olmuyo ben yapamıyorum dedim...
Hayatı onlarada kendimede zehir ettim..
Hiç mutlu olamadım yuzum gulmezdi cunku kv kp aynı evde yasamak onların hayatına yamanmaya calışmaktı benim istedigim kendime yeni bir hayat kurmaktı...
Zorla zor esimin teyzesi ben ev alcam bu evdede siz oturun dedi
(Oturduğu evi)tamam dedim cok sevindim
Butun altınlarımı verdim
Neyse bu kendıne yeni ev aldı biz taşındık
Esimin ailesi yıne devamlı bize geldi
Teyze bizden cıkmadı kırızler...eşimle kavgalar....
Neyse dedim bari ise giriyim
İşe başladım
Arkadaslar inanın anahtar yaptırmışlar ben işe gidiyorum onlar bize gelio
Ev dağınık Vs laf duyuyorum...
Esim cok iyi biri huyu suyu...
Neyse dediki bari cocuk yapıyım bizi bi aile olarak görüp rahat bırakırlar
Hamilelik dogum..
Evden hiç çıkmayan kv kp
Sonra süpriz bi hamilelik yıne dogum cocuk buyutmek..
Ve en buyuk süpriz kv kp evini mutait aldı evlerini yıktırdılar
Olagan ustu durumdan dolayı mutait mahkemelik oldu evleri ne zaman yapılacak belli degil başımdalar...
Bosansam 2 cocuk var
Sabır desem
Artık yaslandım tükendim bittim...

kiralık ev mi yok! ya onlar çıksın ya da siz çıkın. hatta başka ilçeye, başka şehre gidin. ayrıca açık açık söyleyin yeter artık yıllardır bir aile olamadık düşün yakamızdan deyin bu nedir yahu! sanki sizinle yaşamak için can atıyor gibi halleri var.açık açık söyleyeceksiniz eşiniz de siz de.eşinizin başka kardeşi yok mu?

"Başımda ana baba istesem evlenmez, ailemle kalırdım. Benim ideallerim, hayallerim, çocuklarım için planlarım var" de eşine. "Madem ailenle yaşamak istiyordun, benim hayatımı niye bu işe dahil ettin" de. Çok sinir oluyorum böyle şeylere, bu erkekler çok bencil oluyor bazen.

Kv kp geliri yokmu kiraya çıksın lar baktın olmuyo o evi onlara bırakın siz kiraya çıkın

Bir tane kız kardeşi var
Aile olamıyoruz dedim
Demediğim kalmadı
Cok iyi insanlar ama mesafesinde
Cocuklarımı cok seviyorlar ve her bakımına koyuyorlar
Kiraya cıkmıtolar bana yardım etmek içinmiş
İhtiyacım var diye
Su konumdada ihtiyacım oluyor tabiki
Psikolojim bozuldu cunku hersey agır geliyor..

Katılıyorum
Hayallerim mafoldu
İleriyi dusunemez oldum

geçici ve zor durum

Bak simdi önünde iki secenek var !
Ya oflaya oflaya kendini hasta edip bitirip hayatini mahfedeceksin
Ya da çatır catir cevaplarini verip yine istediğin gibi hareket edip bu gecici dönemi gecireceksin..

Durun hemen bosanmayi dusunmeyin...oyle.gerektirecek bir durum yok...
Eger su an icin bir çözümunüz yoksa olaya olumlu taraflarindan bakmayi deneyin...
Cocuklariniza baksinlar...
Sizde islerinizi rahatca halledin...
Tabi kiraya cikma durumunuz varsa iyi olur

Katılıyorum
Hayallerim mafoldu
İleriyi dusunemez oldum
Al çocukları kendi ailenin evine git onlar gidene kadar da dönme derim. Biraz kafanı topla bozulan ruh sağlığı öyle kolay kolay düzelmez. 6 aylık çocuğun babaya ihtiyacı çok yok. 2 yaşında olan için 3 yaşına kadar babasız idare edersin. Delirmiş bir anne ile yaşamaktansa biraz babasız yaşamlarının bir zararı olmaz. Kocan da haftasonlari gelip sizde kalır.

En buyuk hatayi teyzenin evine tasinmakla yapmissin.sen ne kadar kira veriyo bile olsan onlarin gozunde ev teyzenin istedikleri gibi gelebilirler diye dusunurler.benim kayinvalide de ayni cunku.oglunun biri kendi evinde oturuyor diye,gider kalir gunlerce bi sey diye oldu mu ev benim oglan benim ne zaman istersem giderim der.esim iyi diyosun ama bence o kadar da degil.anne babasina karsi senin hakkini koruyup dur diyemiyor.ben olsam imkansiz ayni evde yasayamam. Resti cekerim sonu nereye varirsa varsin.kimsenin yardimini faydasini da istemem uzak olsunlar yeter.

Katılıyorum
Hayallerim mafoldu
İleriyi dusunemez oldum

Eşinle önce tatlı tatlı konuş, "biliyorum birlikte yaşayan aileler var ama bu durum ne benim fıtratıma ne de hayallerime uymuyor. Başta kabul etmek zorunda kaldım ama yaşadıkça yapamadığımı gördüm. Ailen kötü demiyorum ama ben yapamıyorum" de. Bir süre ailenin yanına git mümkünse. Anlasın ailesiyle bekar gibi yaşamanın cezbedici olmadığını.

Hayatin kanunuu anne baba yillarca bakip.buyuttugu cocugunun evine gelip kalcak bu boyle devam etcek kizlar elden bise gelmez kabullenmek lazm ve ayrica bizlerde anneyiz.bizlerinde oglu olur ve rabbim muhtac etmesin belkide elimizde avcumuzda olmicakta mecbur kalicaz oglumuzun evide kalmaya ve ayrica buda hakkimiz degilmi kaynana olunca .biz buyutuosak gozumuzden sakiniosak ee evlendi diye kapi duvar mi..bir yol caresi yoksa katlanmaktan baska careee yok.bende ayni durumlari yasiyorum kabullendim ben artik ayak uydurmaya.calisiorum.bende cok sklgan bir insanim inanin hic gelemem boyle seylerde ama kabulleniorum ya annesi babasi.benim.annemin babamin evini yiksalar naparim oylece umursamam mi.bende yaaşlanıcam elbet

Her hatanın üzerine düzelir diye başka hata koymuşsun. Bundan sonrası artık eşin biraz sorumluluğu ele almalı. Herkes evini yurdunu bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…