- 27 Kasım 2016
- 35
- 26
- 38
- 36
- Konu Sahibi Pamukella06
-
Demiyor hatta gayet mutlu.. Daha ne istiyorsun cocuklara bakıyorlar diyoEşinin huyu suyu iyiyse bi durun karışmayın bze demiyr mu
Çalışıyormuşsun zaten bırak baksınlar sen sevmesen bile onların torunları sende kyfnce gezDemiyor hatta gayet mutlu.. Daha ne istiyorsun cocuklara bakıyorlar diyo
Bir tane kız kardeşi varkiralık ev mi yok! ya onlar çıksın ya da siz çıkın. hatta başka ilçeye, başka şehre gidin. ayrıca açık açık söyleyin yeter artık yıllardır bir aile olamadık düşün yakamızdan deyin bu nedir yahu! sanki sizinle yaşamak için can atıyor gibi halleri var.açık açık söyleyeceksiniz eşiniz de siz de.eşinizin başka kardeşi yok mu?
Katılıyorum"Başımda ana baba istesem evlenmez, ailemle kalırdım. Benim ideallerim, hayallerim, çocuklarım için planlarım var" de eşine. "Madem ailenle yaşamak istiyordun, benim hayatımı niye bu işe dahil ettin" de. Çok sinir oluyorum böyle şeylere, bu erkekler çok bencil oluyor bazen.
geçici ve zor durumNasıl nerden başlasam..öyle mutsuzum ki...
6 aylık biri digeri 2 yasında iki kızım var
Bunların sorunu sorumlulugu hayal edebilirsiniz...
Birde kv ve kp var basımda...
Aslında olayı soyle ozetleyebilirim
Evlendim ve hiç istemediğim bir sekilde kv ve kp le aynı evde yasadım tam 3 yıl
Bu sure zarfında cocuk yapmadım önce evimi ayırmak cocugumu kendi istedigim sekilde yetiştirmek istedim
3 yıl surekli ev ev diye tuttum
Boyle olmuyo ben yapamıyorum dedim...
Hayatı onlarada kendimede zehir ettim..
Hiç mutlu olamadım yuzum gulmezdi cunku kv kp aynı evde yasamak onların hayatına yamanmaya calışmaktı benim istedigim kendime yeni bir hayat kurmaktı...
Zorla zor esimin teyzesi ben ev alcam bu evdede siz oturun dedi
(Oturduğu evi)tamam dedim cok sevindim
Butun altınlarımı verdim
Neyse bu kendıne yeni ev aldı biz taşındık
Esimin ailesi yıne devamlı bize geldi
Teyze bizden cıkmadı kırızler...eşimle kavgalar....
Neyse dedim bari ise giriyim
İşe başladım
Arkadaslar inanın anahtar yaptırmışlar ben işe gidiyorum onlar bize gelio
Ev dağınık Vs laf duyuyorum...
Esim cok iyi biri huyu suyu...
Neyse dediki bari cocuk yapıyım bizi bi aile olarak görüp rahat bırakırlar
Hamilelik dogum..
Evden hiç çıkmayan kv kp
Sonra süpriz bi hamilelik yıne dogum cocuk buyutmek..
Ve en buyuk süpriz kv kp evini mutait aldı evlerini yıktırdılar
Olagan ustu durumdan dolayı mutait mahkemelik oldu evleri ne zaman yapılacak belli degil başımdalar...
Bosansam 2 cocuk var
Sabır desem
Artık yaslandım tükendim bittim...
Al çocukları kendi ailenin evine git onlar gidene kadar da dönme derim. Biraz kafanı topla bozulan ruh sağlığı öyle kolay kolay düzelmez. 6 aylık çocuğun babaya ihtiyacı çok yok. 2 yaşında olan için 3 yaşına kadar babasız idare edersin. Delirmiş bir anne ile yaşamaktansa biraz babasız yaşamlarının bir zararı olmaz. Kocan da haftasonlari gelip sizde kalır.Katılıyorum
Hayallerim mafoldu
İleriyi dusunemez oldum
Katılıyorum
Hayallerim mafoldu
İleriyi dusunemez oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?