- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.482
- 108
- 34
- Konu Sahibi Pamukella06
-
o is olmuyo su dusunceler cok tehlikeli dusunceler.Hayatin kanunuu anne baba yillarca bakip.buyuttugu cocugunun evine gelip kalcak bu boyle devam etcek kizlar elden bise gelmez kabullenmek lazm ve ayrica bizlerde anneyiz.bizlerinde oglu olur ve rabbim muhtac etmesin belkide elimizde avcumuzda olmicakta mecbur kalicaz oglumuzun evide kalmaya ve ayrica buda hakkimiz degilmi kaynana olunca .biz buyutuosak gozumuzden sakiniosak ee evlendi diye kapi duvar mi..bir yol caresi yoksa katlanmaktan baska careee yok.bende ayni durumlari yasiyorum kabullendim ben artik ayak uydurmaya.calisiorum.bende cok sklgan bir insanim inanin hic gelemem boyle seylerde ama kabulleniorum ya annesi babasi.benim.annemin babamin evini yiksalar naparim oylece umursamam mi.bende yaaşlanıcam elbet
Ev bnm oglan bnm ne igrenc bi yorum yaEn buyuk hatayi teyzenin evine tasinmakla yapmissin.sen ne kadar kira veriyo bile olsan onlarin gozunde ev teyzenin istedikleri gibi gelebilirler diye dusunurler.benim kayinvalide de ayni cunku.oglunun biri kendi evinde oturuyor diye,gider kalir gunlerce bi sey diye oldu mu ev benim oglan benim ne zaman istersem giderim der.esim iyi diyosun ama bence o kadar da degil.anne babasina karsi senin hakkini koruyup dur diyemiyor.ben olsam imkansiz ayni evde yasayamam. Resti cekerim sonu nereye varirsa varsin.kimsenin yardimini faydasini da istemem uzak olsunlar yeter.
İyi hos da bu plan da kadin calisirken, cocuklara kim bakacak..Kimseden bisey bekleme esinden de.
Madem calisiyosn git bi ev tut,kiraya cik. Neden ev sahibi olmaya calisiyorsun ki?
Bicok insan kirada.
Sen de cik kiraya.
1 kutu ev olsn ama senin olsn.
Evlatlarnla otur, esin geliyosa gelsin.
Gelmiyosa otrsn annecgyle babacgyla boyle evlilik mi olr.
Kacnci yuzyildayz.
Dag dag ustune olur Ev ev ustune olmaz
annesiİyi hos da bu plan da kadin calisirken, cocuklara kim bakacak..
Oyle bi imkani varsa ne mutlu..annesi
Annem yurt dısında yaşıyorOyle bi imkani varsa ne mutlu..
Bende bunu diliyorum bian once evleri yapılır inşÜzüldüm durumuna cnm.
Ama Ne desem bilemedim kız...
Allah hakkında hayırlısı ne ise
Onu yaşatsın. Sabır diyeceğim,
Bu günler geçicidir inşallah uzun sürmez. Dilerim eşinle çocuklarınla çok Mutlu olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?